Azonosítatlan fénylény a Szentföld légterében

2011. 02. 07.
Szerző: Szimpatika
UFO-t kaptak lencsevégre Jeruzsálemben. A fénygömb az al-Aqsa mecset fölé szállt le, majd egy idő után villámgyorsan elillant. A jelenséget négy különböző szögből is lefilmezték. A felvételeken látszik, amint a fénygömb leszáll, lebeg, majd villámgyorsan eltűnik. A legtöbben meg vannak győződve róla, hogy földön kívüli lények látogattak az izraeli városba.
Senki sem tudhatja, mi az igazság, hiszen tudományos vizsgálódásnak még soha nem sikerült kitenni világűrből érkezett, nem a földről származó életet. Mivel azonban rengeteg felvétel született már azonosítatlan fénylények érkezéséről, több ország kormánya is foglalkozik hivatalosan a kérdéssel.

Franciaországban az első megfigyelés 1937-ben volt, az ötvenes évek óta pedig jelentősen nőtt az észlelni vélt UFO-k száma. 1977-ben létrehoztak egy kutatócsoportot, amely számos bírálatot kapott, amikor akkori vezetője, Jean-Jacques Velasco nyilvánosan elismerte, hogy hisz a földönkívüliek létezésében.
A feljegyzett jelenségek 13,5 százalékára a kutatások ellenére sem sikerült magyarázatot találni, vagyis valóban „azonosítatlannak" minősülnek.
Brazíliában tavaly óta hivatalosan is nyilvántartásba veszik az UFO-észleléseket, amelyeket hozzáférhetővé tesznek a kutatók számára. Az erről szóló rendeletet a kormány hagyta jóvá, és aláírta a brazil légierő parancsnoka is. A rendelet felszólítja a katonai és polgári repülők pilótáit, valamint a légi irányítókat, hogy készítsenek feljegyzést olyan észlelésekről a brazil légtérben, amelyek során azonosítatlan repülő tárgyat láttak, és mellékeljenek videót, valamint fotót a feljegyzéshez.
Nagy-Britanniában a védelmi minisztérium öt évvel ezelőtt tett közzé egy éveken át titokban tartott UFO-jelentést. Ebben az állt, hogy harminc év alatt a számos UFO közül, amelyet a brit légtérben megfigyeltek, egyik sem bizonyult valódi repülő csészealjnak. Igen gyakran színes fényekről és formákról volt csak szó.

A leghíresebb UFO észlelések:
1995. november 18-án repülőgép pilóták észleltek UFO-t a fellegek közt szállva. A bostoni légiirányítási központ által rögzített felvételen a pilóták a központ által a radaron nem látható repülő tárgyról tesznek jelentést, mely egy-két ezer lábbal alattuk suhan el.
Egy, a World Trade Center mellett elsuhanó azonosítatlan tárgyat egy turista kapott lencsevégre
2007. január elsején. Több légi szakértő és repülési alkalmazott erősítette meg, hogy UFO-t látott a chicagói O'Hare nemzetközi repülőtér felett felett.
Buzz Aldrin, a NASA egyik korai űrhajósa állítása szerint UFO-t látott, amikor az Apollo 11-gyel az űrben járt.
Az Arizona államban lévő Phoenix városa felett 1997-ben különös fényjelenségre lettek figyelmesek a helyiek, melyhez megszólalásig hasonló videó készült 2006-ban ugyanott.

Bizonyos tudós körök szerint képtelenség, hogy a naprendszerben máshol is legyen élet, mert a többi bolygó nem alkalmas erre. Megint más tudósok viszont nem mernek ilyen ex-katedra kijelentéseket tenni.

Az igazság pedig nincs a birtokunkban.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!