Milyen nőt keresnek a férfiak?

2011. 04. 11.
Szerző: Szimpatika
Van ilyen nő? Biztosan, csak nehéz megtalálni. Ezért a pasik többsége választ a sokféle tulajdonság közül néhányat, amit fontosnak ítél. Van, akinek a szépség a legfontosabb szempont, mások számára a háziasság nélkülözhetetlen. Minden pasinak más a fontos. Egy dologban azonban egyetértenek. A nő legyen nő, semmiképpen se legyen férfias.
Pedig mostanában gyakorta az. A szexuálpszichológusok szerint a mai nő nem társa, hanem vetélytársa a férfinak. A gyengédséget gyengeségnek tartja. Munkahelyi vezető, esetleg üzletasszony, sokszor magasabb a jövedelme, mint a párjának. Emiatt elvárja tőle a megbecsülést, tekintélye elismerését. De akitől mindezt elvárja, annak szemében nőisége elveszett, megváltozott. Keménysége, céltudatossága, férfias allűrjei miatt már nem lehet őt dédelgetni, védeni.

Pedig minden nő vágyik a gyengédségre. Az érzelmi kielégítetlenség miatt sok erős, magas beosztású, jól kereső nő önkárpótláshoz folyamodik. Van, aki szerelmet lop, más az oralitásba menekül, azaz túleszi magát és elhízik, vagy rákap az alkoholra, dohányzásra, drogokra. A pszichológusoknak igaza lehet. A férfi egész életében visszavágyik az anyaöl biztonságos melegére. A nőben nem versenytársat, nem eltartót, nem vitapartnert keres, hanem puha, biztonságos, meleg, elfogadó, és érzéki társat, akihez jó odabújni, akinek panaszkodni és dicsekedni lehet. Az a baja a férfinak, hogy ilyen nőt elvétve talál. Pedig szüksége lenne a pótmamára, ugyanis nem nő föl sosem. Soha sem lesz képes visszacsavarni a fogkrém kupakját, soha nem tud a mosógépbe pakolni úgy, hogy a fehér ruhák közé, ne csússzon be egy fekete zokni. Utálja levágni a lábkörmeit, számára minden borotválkozás hatalmas teljesítmény. Sürgősen vécére megy, ha egy mesteremberrel kell egyezkedni, nem képes megjegyezni, hogy hányas cipőt hord a gyerek, soha nem ér rá, ha szülői értekezletre kell menni. Elveszett tárgyakat nem talál meg a lakásban. Hiú, sértődékeny és kényelmes. Számára alapvető fontosságú, hogy haverjai, kollégái irigyeljék egy nő miatt. Bármennyire változtak is a férfiak alapvető tulajdonságai, mélyen elrejtve azért megmaradtak támogatásra, gyengédségre, simogatásra vágyakozónak.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!