Az étvágy a vágy bizonyítéka

Szerző: Szimpatika
Bizonyára hallott már a népszerű vágyserkentő szerekről, krémekről, kapszulákról. Mielőtt költségbe verné magát, próbálkozzon egyszerűbb megoldásokkal. Íme, hét étvágygerjesztő tipp.

1. Lelkesedjen a szerelemért!

Nevessen, legyen vidám. Igyekezzen minden mozdulatával a nőiességét, vágyakozását kimutatni. Sose törődjön azzal, hogy az alakja nem tökéletes. Kevés Claudia Schiffer futkos a világon. Gondoljon arra, hogy a párja sem éppen Arnold Schwarzenegger. A kapcsolatban nem a külső a fontos, hanem az, hogy megtalálják a közös nevezőt.

2. Az étvágy és a vágy összefügg!

A férfiak nem szeretik a nőket, akik csak csipegetnek az ételből. Úgy gondolják, a jó étvágy a szerelmi vágy bizonyítéka. Ha a hölgy nem jön zavarba az asztalnál, felszabadult az ágyban is. Ráadásul az urak többsége kifejezetten kedveli a töltött galambot. A sovány manökeneket csak nézegetni szeretik, a telt idomokat pedig simogatni.

3. Szeresse önmagát – a férfi is szeretni fogja

Állítólag a jó nő már a járásáról felismerhető. Szégyenlős és gátlásos, aki ejtett vállal, lehajtott fejjel jön-megy? A magabiztosságot sugárzó megjelenéshez egyenes tartás szükséges. Sportoljon hát, vagy táncoljon rendszeresen. Önbizalmát pedig flörtöléssel növelheti. Csak vigyázzon, ne vigye túlzásba!

4. A jó illat izgató lehet!

Mielőtt ágyba bújna, tegyen kevés parfümöt testének néhány pontjára. A mell alá, a térdhajlatba, vagy éppen a fülcimpára helyezett cseppek nagyon hatásosak. A tiszta test és a parfüm illatának keveréke megvadítja a férfiakat.

5. A szép bőr rendkívül vonzó!

A ruhából kivillanó bársonyos bőr beindítja a férfi fantáziáját. A diszkréten kikandikáló kebel arról árulkodik, hogy “tulajdonosa” a lelkét is ki akarja tárni. Az urak kedvelik a különlegeset. Így a szokásos mély dekoltázsnál jobban izgatja őket a meztelen hát, vagy a csupasz váll.

6. Sminkeljen mértékkel!

Az arc a nő legfontosabb fegyvere. Vigyázzon, mert a feltűnő smink taszító, míg a teljesen festetlen arc sokaknak előnytelen. Tippünk: hangsúlyozza a vonásait természetes hatású, szolid sminkkel. A férfiak a csillogó szemekre és a kipirult orcákra buknak. Így elég, ha csak szemceruzát és arcpírt használ. Rúzs helyett tegyen az ajkaira kevés illatos ajakírt vagy szájfényt.

7. A puha fényes haj megbolondít

Minden férfi szereti a selymes tapintású frizurát. Szinte játékszernek tekinti. Leghatásosabb, ha gyümölcsillatú samponnal mos hajat. Partnerét ezzel biztosan leveszi a lábáról.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!