Hetvenéves nő negyvennek se néz ki. Képekkel

Szerző: Szimpatika
Anette Larkinsnek hívják azt a hölgyet, aki úgy tűnik rálelt az örök fiatalság titkára. A 70 éves szépség, mindössze 40-nek néz ki. Erről saját weboldalára feltöltött videóin, és számtalan amerikai tv-csatornán vetített interjúban beszél. A hölgy saját testével reklámozza az egészséges étkezést, a vegán életmód hasznosságát.

27 évvel ezelőtt Anette eldöntötte, hogy elfelejt minden főzött ételt, és csak nyers gyümölcsökön, zöldségeken és magvakon él. A hölgy azt állítja, hogy csodás külsejét különleges életmódjának köszönheti: huszonhét éve vegán életmódot folytat, azaz semmilyen állati eredetű ételt nem eszik, sőt mára a zöldségeket is kizárólag nyersen fogyasztja. Annyira fiatalnak néz ki külsőre, hogy összekeverik a lányával, vagy azt gondolják, hogy az 54 éves férjének a lánya!

Mrs. Larkins saját maga termeli meg kertjében a zöldségeket és gyümölcsöket, melyek termesztéséhez semmiféle vegyszert nem használ. Nem műtrágyázza zöldségeskertjét és nem permetezi gyümölcsfáit. Semmiféle állati eredetű élelmiszert, így tejterméket sem eszik.  Vagyis  szépségének  egyedüli titka a nyers vegán étrendben rejlik, amelynek szerves részét képezik az organikus zöldségek, gyümölcsök, magvak és diófélék. A hölgy kertjét a “fiatalság forrásának” nevezi. Összegyűjtött esővizet iszik, és nem hajlandó semmin sem idegesíteni magát. Egyetlen bánata, hogy családját, 57 éves férjét és lányát nem sikerült életmódjának hasznosságáról meggyőznie. Férje a vele készített interjúkban azonban gyakran elmondja, hogy bizony bánja, amiért nem hallgatott felségére, akinek semmije nem fáj, míg neki már magas a várnyomása és a koleszterinszintje sem tökéletes.

 

forrás: https://www.odditycentral.com

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!