Napi 300 kalória mínusz mozgás nélkül is

Szerző: Szimpatika
Az amerikai és nyugat-európai sikerek után Magyarországra is megérkezett a kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült kapszula, amelynek rajongói között található külföldön Brad Pitt, Angelina Jolie és Jennifer Lopez mellett számos ismert modell és sportoló. Az Oklahomai Egyetem által végzett klinikai kutatások kimutatták, hogy az erős paprikából kivont capsicumot tartalmazó étrendkiegészítő segítségével a szervezet mozgásszegény életmód mellett is 278 kalóriával többet éget el naponta

A kutatások eredményei azonban egyértelműen alátámasztották, hogy testedzéssel a kapszulát fogyasztó személyek akár tizenkétszer több kalóriát is képesek elégetni, mint az erőspaprika-kivonatot tartalmazó szer fogyasztása nélkül.


"A teljes egészében természetes anyagok felhasználásával készült termék úgy fejti ki hatását, mint ahogyan az egészséges, nem elhízott emberi szervezet reagál az esetleges túlzott kalóriabevitelre: beindít egy természetes folyamatot, a THERMOGENESISt (termogenezis/thermogenezis), melynek során a capsaicin segítségével a testhőmérséklet pár tized fokkal megemelkedik, megemelve ezzel saját energia-leadását, ami által a szervezet elégeti a felesleges kalóriákat." – nyilatkozta Dr. Tóth Tamás orvos, obezitológus a kapszula hatásmechanizmusáról.

A 2011 nyarától már hazánkban is megvásárolható kapszula az utóbbi két év legsikeresebb étrend-kiegészítő készítménye volt az Egyesült Királyság és több Európai Uniós országban is.

Az erős paprika súlycsökkentő ereje már régóta köztudott, elegendő mennyiségének (10 gramm) fogyasztása azonban eddig lehetetlennek bizonyult. A kivonat megálmodói egy új technológia segítségével hozták létre és bizonyították klinikailag, hogy a kivonatot tartalmazó védőmátrix képes a kellemetlen gyomorirritációk és egyéb bélproblémák nélkül hatékony súlycsökkenést elérni. A kalóriaégetés mellett gyorsítja az anyagcserét, csökkenti az étvágyat, a testzsírt és mindezek mellett képes tartani az energiaszintet is, ami a rendszeresen sportolók esetében elengedhetetlen.

forrásí: https://www.capsiplex.hu/

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!