Mit együnk, hogy jól legyünk?

A legfrissebb étkezési trendek, böjtök, kúrák nem kedveznek a magyar konyhának, pedig a tradicionális kárpát-medencei gasztronómia is lehet egészséges - sőt nagyon finom! Néhány fantasztikus séf újragondolta nagyanyáink receptjeit, és kirobbantotta a magyar gastztroforradalmat. Folyt a vér, mangalicák és szürkemarhák estek el a harc mezején, míg megszületett az egészséges alapanyagokból, friss vegyszermentes zöldségekből, és ezernyi titokból álló Nouvelle cuisine hongroise. A Szimpatika TV munkaebédet tartott.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!