Érelmeszesedés elleni vakcina. Pro és kontra

2012. 11. 01.
|
A szív- és érrendszeri betegségek még mindig a vezető halálokok közé tartoznak. Egy magyar kutató érelmeszesedés elleni vakcináját több mint 10 év óta engedély nélkül adják be a magyar és a külföldi orvosok. Mivel vakcinájára még nem szerezte be a szükséges engedélyeket, ellene kuruzslásért eljárást indítottak. A vakcina hatóanyagának feltalálója Dr. Horváth István orvos-biológus, az MTA Doktora, a New York-i Tudományos Akadémia tagja, meghívott kutatóként dolgozott Atlantában (USA) a CDC Intézetben, a moszkvai CKVI-ben és a Pittsburg Universityn.

Azt mondja, számára a lelkiismeret - hogy emberi életeket mentsen – fontosabb, mint a paragrafusok. Hogy egy jogállamban senki nem szegheti meg büntetlenül a törvényeket? Tudja ő, csak nem akar szembenézni vele. Nem akar szembenézni azzal, hogy nemcsak a magyar, hanem az uniós törvények szerint is ember csak törzskönyvezett, az Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett gyógyszert kaphat.
Amikor a professzor 60 évesen szívinfarktust kapott, arra kérte a feleségét, hogy vigyen be neki fecskendőt, tűt, gumiszalagot és az oltóanyagot. A kórházban oltotta be magát, azaz próbálta ki szérumát saját magán.

De  miről is van szó, mi az érelmeszesedés? - kérdezi tájékoztatójában a feltaláló.

"A WHO meghatározása szerint: az artériák belső részének jellegzetes elváltozása, mely a lipidek, kötőszöveti elemek és véralkotórészek változó arányú gócos lerakódásával jár, amihez rostos szövetképződés, meszesedés és médiakárosodás is társul – mindez az ér lumenének szűkülését eredményezi.

A beszűkülés több lépcsőben zajlik le. Először zsírlerakódás, majd plakk-képződés, végül kombinált laesió szakasza következik. A plakk képződés szakaszában a lipid-lerakódások körül intenzív sejtburjánzás indul meg. Kialakulnak az ún. habos sejtek, melyek nagy mennyiségű koleszterin észtert tárolnak. A burjánzó sejtek sok rostos elemet és más kötőszöveti mukopolisacharidot termelnek, így alakul ki a lipidlerakódás körül egy kötőszövetes párna, mely jellegzetesen bedomborodik az ér lumenébe. Ezek a puha plakkok rendkívül sérülékenyek. A szervezet a következő lépésben megpróbálja stabilizálni ezt a "puha párnát", és kalcium lerakódás indul meg. Ezzel az érintett érszakasz keménnyé, merevvé válik. A kalcifikálódott plakk rostos fala felszakadhat, tovább rontva az áramlási feltételeket, és így a plakk megnagyobbodásának esélye jelentősen megnő.

Az érelmeszesedés okát és kialakulásának pontos mechanizmusát még nem ismerjük, bár magyarázatára több elmélet is született.

Az érelmeszesedés rizikófaktorai: nem befolyásolható, genetikai hátterű rizikófaktorok, pl. a veleszületett anyagcserezavarok (diabetes, metabolikus syndroma), a gyógyszeres kezeléssel sem befolyásolható magas vérnyomás, inzulin rezisztencia, magas lipoprotein, emelkedett LDL- és VLDL-szint, alacsony HDL-szint, továbbá az életkor, a nem és a személyiségtípus.

A befolyásolható kockázati tényezők: a magas koleszterin-, triglicerid- és vércukorszint, a magas vérnyomás, a dohányzás, a fertőző ágensek, az elhízás, a mozgásszegény életmód, a fogamzásgátló tabletta, a stressz stb. Ezek a rizikófaktorok leginkább életmódbeli változtatásokat tesznek szükségessé.

Leggyakoribb szövődmények: Ischaemiás szívbetegség, angina pectoris, szívinfarktus, stroke, perifériás érbetegség, magas vérnyomás stb. A szövődmények gyakoriságát jelzi, hogy hazánkban a halálozások oka 40%-ban szív-érrendszeri eredetű. A nők között ez a mutató különösen rossz, a halálozások 58%-áért felelős az érelmeszesedés.

Az általunk végzett kísérletek alapján kidolgozott elmélet alkalmas arra, hogy magyarázatot adjon az érelmeszesedés kialakulásához szükséges "misztikus első lépés" beindulására, de mi képesek vagyunk ennek elhárítására, és a már kialakult érelmeszesedés visszafordítására is. Elméletünk lényege dióhéjban: Az érelmeszesedés első lépését a szervezetben lévő antikoleszterin antitest mennyiségének a csökkenése váltja ki. Ezt követően indul be az érelmeszesedés folyamata. Az antikoleszterin antitest a szervezetben előforduló "rossz koleszterinhez" kötődik, és a felületét betakarva, a jó koleszterinhez hasonló felületűvé alakítja. Hangsúlyozom a felületet, mert a "rossz" és a "jó" koleszterin között még nagyon sok tulajdonságbeli különbség van annak ellenére, hogy maga a koleszterin molekula mindkét "koleszterinféleségben" kémiailag pontosan azonos.

Amennyiben nincs elég antikoleszterin antitest, a vérben lévő "rossz koleszterint" a szervezet nem tudja hasznosítani. A sejtek egy visszajelző mechanizmuson keresztül jelzik koleszterin igényüket. Ennek hatására fokozódik a koleszterin termelődése. Ám a megtermelt koleszterin csak részben "jó koleszterin", a másik része "rossz", mondhatnánk "konzerv koleszterin" formájában képződik. A szervezetben az antikoleszterin antitest játssza a "konzervnyitó" szerepét a hasznosításhoz. Amennyiben bőven van konzervnyitó, a konzerv koleszterin nem halmozódik fel, sőt a korábban termelődött koleszterin is felhasználásra kerülhet. Ez a felhasználás azért fontos, mert a koleszterin a szervezetben kulcsfontosságú molekula. Hiánya esetén gyorsabban öregszik a szervezet, csökkent tevékenységre képes az idegrendszer, kevesebb epesav termelődik, és a nemi hormonok termelése is mérsékeltebb.

Az általunk előállított antigénnel serkenteni tudjuk a szervezetet saját antikoleszterin antitestjének termelésére. Ennek eredményeként növekszik a koleszterin-felhasználás, ami együtt jár az említett tünetek és hiányok megszűnésével.

Eddigi megfigyeléseinket nyúlon végeztük, várhatóan emberen is hasonló eredményeket kapunk. Csak emberen végzett klinikai vizsgálattal dönthető el véglegesen, hogy koleszterin antigénünkkel végezhető-e az érelmeszesedést kivédő és gyógyító immunizálás.

Antigénünk mikrokokkusz méretű, nagytisztaságú koleszterin, amely nem olvad össze nagyobb méretű részecskékké. Stabilitására jellemző, hogy több mint 7 éves (1999.02.15.) hűtőszekrényben (+5oC) tárolás után a partikulák fizikai tulajdonságai változatlanok, jól szuszpendálhatók, mikroszkópos morfológiájukat megőrizték.

A kísérleti állatokon végzett immunizálás hat héten keresztül, heti 9 (3-2-1-1-1-1) intravénás oltást jelent. Az embereken végzett immunizálást hasonló protokollal tervezzük, önként vállalkozó, érelmeszesedéses betegek részvételével a szükséges vizsgálatok és megfelelő felvilágosítás után.

Kockázat és mellékhatások valószínűsége kicsi, mivel a beteg szervezetében a vérkeringésben és a vérereken kicsapódva sokkal több koleszterin található, mint a bevitt 1mg koleszterin partikula. A szőlőfürtszerű képződmények kialakulását bevitelkor a saját szérum, később a plazma gátolja. A partikulák méretüknél fogva könnyen áthatolnak a kapillárisokon. A kedvező hatás nem direkt a bevitt koleszterintől, hanem közvetve, az általa kiváltott antikoleszterin antitest szint emelkedésétől várható.

A hatás valószínűsíthető elméleti magyarázata: Az érelmeszesedés beindulásakor a szervezetben csökken az antikoleszterin antitest szintje, s emelkedik a "rossz koleszterin" relatív vagy abszolút mennyisége. Egyre kevesebb antikoleszterin antitest kötődik a koleszterin tartalmú lipoproteinekhez, mindenek előtt az LDL-hez, így a koleszterin májba kerülése gátolt. Hiába magas a vér koleszterin szintje, mégis "koleszterin éhezés" jöhet létre a szervezetben, ami fokozza a belső koleszterin-termelést.

Az immunizálás hatására egyre több antikoleszterin antitest találkozhat a koleszterin tartalmú LDL-komplexekkel, ami növeli a komplexben a proteinarányt, és elősegíti kötődését a májban. A koleszterinszint relatív csökkenése a keringésben beindíthatja a plakkokban "tárolt", lerakódott koleszterin mobilizálódását. A fokozódó koleszterin-kötődés a májban, növelheti mindenek előtt az epe termelődését. Érdemes szem előtt tartanunk, hogy erre használódik fel a koleszterin több mint 90%-a, s ez szinte az egyetlen lehetőség, hogy a koleszterin kikerülhessen a szervezetből.

Várható eredmény: Az érelmeszesedéses betegeken végzett immunizálástól azt várjuk, hogy az antikoleszterin antitest-szintet az egészséges emberekre jellemző értékekre emeli, ami a plakkok, az erek falán felhalmozódott lerakódások lebontását eredményezi."

forrás: http://www.kolesterin.hu

Frissítés:

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék 2016. február 5-én azt a négytagú - egy biológusból, Horváth Istvánból, két orvosból és egy ápolóból álló - csoportot, amely érelmeszesedésben szenvedő embereket kezelt engedély nélkül, engedélyezetlen szerrel Miskolcon és Budapesten. A törvényszék hétfői közleményében az áll: a vádirat szerint a biológus végzettségű elsőrendű vádlott kikísérletezett egy "antigént" és egy immunizáló kezelést, amelyeknek alkalmazásával meggyőződése szerint megelőzhető, illetve gyógyítható az érelmeszesedés.

A betegek, miután a médiából vagy ismerőseiktől tudomást szereztek a kezelésről, az elsőrendű vagy a harmadrendű vádlottnál jelentkeztek. Az utóbbi egy fővárosi, VIII. kerületi orvosi rendelőben, a negyedrendű vádlott pedig a miskolci magánrendelőjében dolgozott ápolóként. A budapesti rendelőben legkevesebb negyvenöt emberen, a miskolci magánrendelőben szintén hosszabb ideig, több betegen végeztek immunizáló kezelést. Az ügyészség szerint a vádlottaknak nem volt engedélyük ehhez a tevékenységhez. A Fővárosi Főügyészség 2014. július 25-én emelt vádat Horváth István és három társa ellen az emberen végezhető kutatás szabályainak megszegése miatt. A bíróság megállapította, hogy az "antigén" ismeretlen hatású szer, amely kimeríti a gyógyszer fogalmát, amelynek előállítása és a forgalomba hozatala engedélyköteles. Az elsőrendű vádlottnak azonban nem volt erre vonatkozó hatósági engedélye. A szer emberi szervezetbe juttatása szintén hatósági engedélyhez kötött, de ezzel sem rendelkeztek a vádlottak. Az pedig, hogy a vádlottak a jelentkezőktől vért vettek, azt feldolgozták, a vérkomponenst lefagyasztva tárolták, majd visszajuttatták a páciens szervezetébe, autológ véradásnak minősül. Erre a tevékenységre sem volt engedélyük, és nem tartották be a rendelet minőségbiztosításra vonatkozó szabályait sem a törvényszék szerint.

A bíróság nem vizsgálta, hogy a szérumban milyen hatóanyagok voltak, és ezek az emberi szervezetre káros vagy gyógyító hatást gyakoroltak-e - olvasható a közleményben. Hozzátették: a törvényszéknek kizárólag azt kellett vizsgálnia, hogy a tevékenység engedélyköteles volt-e és a vádlottak rendelkeztek-e a szükséges hatósági engedélyekkel. Az elsőrendű vádlott, Horváth István vallomásában elmondta, hogy szándékosan nem engedélyeztette az általa előállított szert, mert attól félt, hogy az engedélyezési eljárás során ellopják a tudását. A törvényszék Horváth Istvánt mint társtettest bűnösnek mondta ki emberen végezhető kutatás szabályainak megszegése bűntettében, ezért egy év, három év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, és mintegy hatmillió forintos vagyonelkobzást is elrendelt. T-né J. Ilona másodrendű, M. Györgyné harmadrendű és C. Lívia negyedrendű vádlottat szintén bűnösnek mondták ki emberen végezhető kutatás szabályainak megszegése bűntettében, és őket is (tíz hónap, illetve egy-egy év) felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. Az elsőrendű vádlott és védője fellebbezett az ítélet ellen.

Forrás: MTI

Hozzászólások

horváth hajnalka

2012. 11. 27. 12:09
hol kapható a vakcina és mennyiért-

Pálmai Zsolt Ágoston

2012. 11. 30. 17:55
Ebben a cikkben hol a kontra? A bevezetőtől eltekintve a kolesterin.hu-n is el lehetne olvasni.

Dr. Kovács János

2012. 12. 10. 20:29
Kipróbáltam a vakcinát két sorozatot is kaptam és nem ért fabatkát sem.

kiváncsi-fáncsi

2013. 01. 13. 16:56
Én nem értem hogy lehet a koleszterin antigén, és hogy lehet vele immunizálni.. :O Egyáltalán nem fér össze a fejemben, hogy lehet az érelmeszesedés ellen oltóanyag/vakcina/védőoltás. Valaki ezt elmagyarázhatná nekem, olyan aki szakmabéli, és nem csak "tájékozódott" valahonnan.

Kiss Ibolya

2013. 02. 23. 14:10
Mi is kipróbáltuk a vakcinát és mindenkinek használt.Ha valakit érdekel a beszerezhetősége tudok segíteni.
danyikalmanne@citromail.hu

Joós Nándor

2013. 03. 10. 10:20
Érdekelne az érelmeszesedés elleni oltóanyag,hol és
mennyiért lehet hozzájutni

esztello55@gmail.com

2013. 03. 19. 17:03
Kedves Szimpatika olvasók!
Senkinek nem kötelező hinni,hiszen ma éppen ilyen világot élünk,de aki nem hisz,az nem is bízhat semmiben,
mint pl.ha az emlitett sulyos betegségek közül valamelyikben szenved,hogy ebből meg gyógyul.Bné Eszter

nodlistvan@citromail.hu

2013. 03. 24. 20:18
Ha ez eredményes akkor miért nem kap nagyobb publicitást?
Mit lehet tudni az árról?A háziorvos miért nem tud róla és mint alternatívát miért nem javasolja?

Maya

2013. 03. 28. 17:12
Én nagyon örülök a lehetőségnek és ki is fogom próbálni

Dr Horánszky Ottó

2013. 03. 30. 13:41
én már kipróbáltam. Drámai javulás következett be. Utolsó terheléses vizsgálatomnál 120 w -nál befejezték a vizsgálatot. Ajánlom másoknak is. Mellékhatása nincs. Működik a konzervativizmus /Semmelweis is ennek az áldozata/ és még az a sok millió ember, aki az orvosi hiuság miatt elesik ettől a lehetőségtől.

Muci

2013. 03. 30. 17:56
Dr Horánszky úr, hol lehet hozzájutni és mennyibe kerül?
Nekem familiáris magas koleszterinszintem van 10fölött gyógyszerrel sem megy 6,6 alá.A gyógyszert a mellékhatások miatt nem akarom szedni, 5 évig szedtem.

Tábori Kálmán

2013. 04. 04. 11:05
Érdekelne az érelmeszesedés elleni hatóanyag, hol és mennyiért lehet hozzájutni?

Tábori Kálmán id.tabori@gmail.com

2013. 04. 04. 11:07
Érdekelne az érelmeszesedés elleni hatóanyag, hol és mennyiért lehet hozzájutni?

Pfiszterné Nagy Erika

2013. 04. 06. 22:53
Érdeklődöm, hogy mennyibe kerül az oltóanyag, mikor és hol lehet beszerezni? 79 éves édesanyámnak is beadhatom? Nagyon szédül..., válaszát előre is köszönöm.

Gavló Imréné

2013. 04. 08. 14:01
Úgy látom nem vagyok egyedül a kérdéssel hol, és mennyiért kapható, de sajnos erre nem válaszol senki ugyan miért??

B.Attila

2013. 04. 08. 17:33
"2013. 02. 23. 14:10
Mi is kipróbáltuk a vakcinát és mindenkinek használt.Ha valakit érdekel a beszerezhetősége tudok segíteni.
danyikalmanne@citromail.hu "

mohacsy.gyula@citromail.hu

2013. 04. 15. 10:15
Most vagyok kezelés alatt. Én is tudok segíteni

danyikalmanne@citromail.hu

2013. 04. 15. 16:04
Mint előző hozzászólásomban is írtam tudok tájékoztatást adni a vakcina áráról és beszerezhetőségéről.

bACSÓ lÁSZLÓNÉ /GUBA ILONA /

2013. 04. 19. 21:47
ÉN ,KÉRDEZNI SZERETNÉK,HA VAKAKI TUDNA SEGITENI.NEKEM A
SZEM KAPELÁRISEREK MESZESEDÉSÉN KELLENE SEGITENI,VALAKI
TUD EHEZ HOZZÁSZOLNI KÉREM IRJA MEG.EZ A BETEGSÉG A
MAKULADEGENERÁCIÓ. BACSÓ iLONA EMAIL: BACSO@BLFARM.HU

lakatos.peterne2@chello.hu

2013. 05. 20. 20:13
Érdeklődöm, hogy önkéntesen hogyan lehet az oltóanyag kipróbálásán részt venni?Próbáltam Danyi Kálmánnénak írni, de spam-listát irt ki a citromail rendszer,így ezúton kérem Danyi Kálmánnét, ha tud segítsen nekem, itt látható az email címem.Az ár is érdekelne, és az, hogy csak Budapesten lehetne kipróbálni az oltást?

sagan

2013. 06. 01. 21:00
Én ebben a koleszterin csökkentő vakcinában nem hiszek.Ez is csak reklámfogás és nesze semmi fogd meg jól.Persze arra jó,hogy az emberek csodaszernek higgyék,mint minden ilyen sületlenséget.Ismerek embereket akik olyan ételeket esznek amitől igazán magas lehetne a koleszterinjük, azt mégis a béka s... alatt van hat lépéssel nincs érelmeszesedése,és vannak olyan barátaim is akik úgymond egészségesen táplálkoznak és mégis magas a koleszterin szintjük.De mindenki abban hisz amiben akar,ha ettől jobb lesz a kedve.

jakabjanos@citromail.hu

2013. 06. 02. 16:49
Érdeklődnék, hogy hol lehet beszerezni ezt a vakcinát, és mennyibe kerül?

senki

2013. 06. 17. 13:24
Be kell írni a keresőbe dr Horváth István érelmeszesedés, vagy elérhetősége.

aki érdekel

2013. 07. 08. 06:35
Konzultációt lehet kérni a +3630 3017424 számon,
a professzor úr telefonszáma +3630 9946279,
email címe pedig: drhorist@freemail.hu
A professzornál beadás nélkül 50ezer a 9 vakcina. Beadást csak élő találkozással lehet nála megbeszélni, de a vakcinákon pontos leírás van, hogy hogyan kell beadagolni. Ha van Eü dolgozó jóakaró, akkor nem gond.
Ha nem tudnak megoldást találni, akkor van itt még egy asszisztens, Buga Éva, akinek vannak országszerte kapcsolatai, de nála Budapesten 130ezer volt legutóbb, beadásokkal. Vidéken még plusz utiköltség-napidíj. Ha a professzornál veszik meg, akkor Buga Éva nem fog segíteni beadatni

koncsolne.juli@gmail.com

2013. 07. 13. 11:44
Én is beadattam magamnak,akkor,mikor az orvosok már széttárták karjaikat ....tehát adtam magamnak egy esélyt!
Juniu 5.-én fejeződött be,kaptam meg a 9.-et és köszönöm szépen jól vagyok,most julius 13.-a van:)
Volt a léphiluszban egy cisztiukus daganatom,az is elmúlt jelentem a kételkedőknek.

furcsa

2013. 08. 22. 16:15
de az alábbi linken nem szerepel Dr. Horváth István orvos-biológus, az MTA Doktora, a New York-i Tudományos Akadémia tagja.
http://www.nyas.org/Search.aspx?q=Istvan+Horvath

Esztella

2013. 08. 28. 18:45
70 éves édesanyámnak a nyaki verőerekben voltak nagy fokú lerakódások, sőt göbök is kialakultak. Forgó jellegű szédülési rohamait semmivel nem tudták már kezelni. Infúziós kezelések évente kétszer, lökésszerű gyógyszerterápia és minden egyéb, amelyek mellett ugyanúgy rátörtek a rohamok akár az utcán is. Többször vittem haza az utcáról, sokan csak nézték, mert azt hitték ittas. A háziorvos szerint kimerítettünk minden kezelési lehetőséget, de a szédülés csak jött hetente néha többször is, ilyenkor előfordult, hogy el is esett. Aztán rátaláltam erre a vakcinára. Végig vittük a kezelést és édesanyám - hála a professzor úrnak a találmányáért - azóta jól van. A szédülésnek nyoma sincs, mintha nem is lett volna. Anyu kerékpározik, tevékenykedik, éli a boldog nyugdíjasok életét. Nyaki ultrahangi vizsgálat szeptember végén lesz, amit én kértem a háziorvosától, hogy papíron is látható-e a változás. Csak kíváncsiságból, egyébként nem a papír a lényeg, hanem az amit a szememmel látok és amit ő érez. Ezek után bátran ajánlom mindenkinek. A professzor urat pedig áldja meg az Isten!

Horváth Ildikó

2013. 09. 11. 14:19
Nekem erről a témáról egy barátnőmmel gyülölet lett!! Ha ez a téma tabu, akkor miért irnak , beszélnek róla ország világ elött , akkor miért kell titokban tartani a kezelést!!!Sajnos én ezt nem tartottam titokban , egy-két nagyon beteg ismerősönmek elmondtam , hogy segitsek Rajtuk., és most én egy megbizhatatlan ember lettem!!!Sajos ezt én most nem tudom elküldeni a sértettnek és marad nekem a lelkifurdalás. Köszönet a professzor úrnak, sok sikert kiváno Neki!!!

sagan

2013. 09. 20. 00:54
De jó, hogy mindenki tud segíteni,és mindenki tud egy email címet danyikalmanne@citromail.hu, csak az a gyanús ebben az egészben,hogy senki nem tudja a vakcina árát, azt sem hol lehet beszerezni,és az említett email címre írt levél spam listában landol.Nem furcsa? Ekkora titok ez a csodaszer, hogy pult alól kell beszerezni?

sagan

2013. 09. 22. 10:56
Most olvasom,hogy 50 ezer az egyik helyen,130 ezer a másiknál,és még kell protekció is. Az egész csak arra megy ki,hogy néhány egészségügyi dolgozó csalással egészítse ki a fizetését.Mint az a hölgy is aki megadta ugyan az email címét,és tud felvilágosítást adni.Vajon neki ebben a csalásban mennyi a jutaléka?

deelfiin

2013. 10. 01. 19:56
akit igazán érdekel a vakcina az meg tudja szerezni a tel.számot, a neten rajta van, ajánlanak orvost is akihez bizalommal lehet fordulni, minden infot meg lehet találni a neten. ha mégse akkor keressenek meg a férjem most jár kezelésre

hitetlen

2013. 10. 16. 18:45
Bocsánat de én itt valamit nem értek.NGYON SZERETNÉK BÍZNI DE AMIT ITT OLVASTAM KICSIT ÖSSZE ZAVART.MERT HOGY IS VAN EZ?HA A PROFESSZOR ÚRNÁL VESZEM MEG AKKOR MÁS AZ ÁR ÉS HA EGY ITT EMLITETT HÖLGYNÉL AKKOR IS MÁS.MOST AKKOR KI ÁRULJA EZT A CSODÁLATOS SZERT?

B.VARGA MARIA VAGYOK.HATVANKETTO EVES ES AZ EGESZ CSALADOM ANYA APA NAGYAPA NAGYBACSI UNOKAHUG STB EBBEN A BETEGSEGBEN HALT MEG.EDESANYAM KET EVE TEMETTEM SZTROK ERELNESZ.SZIVBET.STB. JOMAGAM MAGAS VERNYOM.CUKOR SZTROK AMIROL AZ ORVOS NEM IS TAJEKOZTATOT

2013. 10. 26. 12:18
B.VARGA MARIA VAGYOK.HATVANKETTO EVES ES AZ EGESZ CSALADOM ANYA APA NAGYAPA NAGYBACSI UNOKAHUG STB EBBEN A BETEGSEGBEN HALT MEG.EDESANYAM KET EVE TEMETTEM SZTROK ERELNESZ.SZIVBET.STB. JOMAGAM MAGAS VERNYOM.CUKOR SZTROK AMIROL AZ ORVOS NEM IS TAJEKOZTATOTT.EZER UTANAJARAS ES ALLANDO ROSSZULLET KIBIRH.FEJZUGAS.SENKI NEM SEGITETT.


MARADT A HALALFELELEM.ORVOSOM SZETTATR KAROKKAL.O NEM TUDJA lMIBAJOM.NEM TUD SEGITENI.MAJD JOTT A HIR AZ OLTASROL.AZONNAL MEGVETTEM EN ES FERJEMNEK IS.EGY HONAPJA VOLT AZ UTOLSO OLTAS.A FERJEM HETVENKETTO KOSZONI JOL VAN EGYHARMAD GYOGYSZERT SZED.MIVWL NALAM MINDEN ROSSZ VOLT MAR ERSZUKULET EA TELJES ELMESZESEDES ES SZTROK IS NYILVAN HOSSZABB IDO KELL DE SOKKAL JOBBAN VAGYOK.SOKKAL TOBBET! BIROK.A VISSZERFAJDALOMGYULLADAS ELMULT.VOLTUNK A PROFESSZOR UR ELOADASAN IS MINDENKI ELMEHET KERDEZHET BARMIT MINDENRE VALASZT KAP. V. KER.DOROTTA U.KILENCBEN.AZ vOLTOANYAGOT SOK HELYEN BEADJAK A PROFNAL EGESZ ORSZAGOT LEFEDO LISTA VAN.FELESEGE AD IDOPONTOT INGYENES ELOADASRA.AZTAN MINDENKI DONTSE EL HOGY EZERT A JELKEPES OSSZEGERT MEGERI E HOGY ELJEN..MERT EN TUDOM TAPASZTALOM HOGY EZ A SZE MIT TUD.ES MINDENNAP IMABA FOGLALOM A DR.UR HIHETETLEN EMPATIAJAT SEGITENI AKARASAT ES LETEZESET MEET NELKULE TALAN MAR EN SEM ELNEK.PEDIG CSAK AUG.HETEDIKEN KEZDTEK BEADNI EZT A CSODASZERT.MERT AZ..ES AKIK PESSZIMISTAK NE VEGYEK WL MASOK HITET ES EZZEL AZ ELETET. EN MAR TUDOM.ES CSAK ALDANI TUDOM ES NEN A SZITKOT SZORNI JO MAGYAR SZOKAS SZERINT AMIROL FOGALMAM SINCS ES NEM TAPASZTALOM. RAADASUL A PROF ISZONYU MIN MEGY KERESZTUL A SOK ELLENDRUKKER ES ELLENERDEKELTSEG MIATT. A BERES DR KALVARIAJAROL SEM HALLOTTAK KEDVES ROSSZAKAROK? TEHAT MINDENKIT CSAK MEGEROSITENI TUDOK HOGY IGENIS AZ ELETET KAPTAM MEG ES AZ UTOLSO LEHETOSEGET.UDVOZLOK MINDEN SORSTARSAT ES HIGGYENEK EZ SEGIT. MINDEN ROKONOMNAK KONYORGOM HOGY ADASSA BE ES MINDENKINEK AKI BETEG MERT AZ IS MEGTORTENHET E HAZABAN HOGY ELVESZIK AZ UTOLSO ESEJT.....EZT N

muci47

2013. 10. 27. 14:09
hitetlen-nek szeretnék válaszolni. Úgy tűnik, hogy az oltóanyag mindenhol 50 ezer Ft, Én Budapesten kaptam meg ahol summa fizetendő összeg 110 ezer Ft volt. A jelentkezéskor kell fizetni 62 ezer Ft-t ami az oltóanyag (50 ezer), a vér vétel és centrifugálása 6 ezer és 6 ezer/db az injekció beadása. Én 1 hónapja kaptam meg az utolsó injekciót.
Tudok vidéki városról ahol csak az oltóanyagot kell megfizetni.
Lehet olyan variáció, hogy megveszi az oltóanyagot és azt máshol adatja be magának annyiért amennyiért tudja.

Aladár

2013. 10. 29. 08:19
Dübörög a koleszterin mizéria.Van orvos aki leírta, hogy az érfalak regenerálódását a C vitamin segíti.A több évtizede szedett koleszterin csökkentők ellenére nő az érelmeszesedések száma.

muci47

2013. 11. 02. 21:11
Ha elolvasod a koleszterin csökkentő gyógyszer hatását, akkor rájössz, hogy miért nő az érelmeszesedések száma

Bíró Ferenc

2013. 11. 08. 18:06
A vakcinákról csak annyit, hogy én megvettem drága pénzért,megcsináltattam a vérsavót,majd be lett adva az egész mennyiség.Nekem annyira használt, hogy a jobb lábamon az ujjaim között üszkösödés alakult ki.Hála a HONVÉD kórház érsebészetének gyors és szakszerű beavatkozására nem kellett a lábujjaimat levágni.Lehet, hogy valakinek segített az ereinek tisztitásában nekem nem.Ha ez így van akkor még biztos van olyan beteg akinek ugyan úgy nem használt a szer semmit sem használt.
Kérem, hogy jelentkezzenek azok, akik a szert megvásárolták és semmilyen hatást nem észleltek.A professzor ellen büntető feljelentést kell tenni és a
költségeinket vissza kell téritetni bírósági per keretén belül

sagan

2013. 11. 09. 14:13
Szerintem nem csak a professzor ellen kell büntető feljelentést tenni, hanem azok ellen az egészségügyi dolgozók ellen is, akik ebben a csalásban részt vettek. értem itt azt a hölgyet is aki megadta az email címét (danyikalmanne@citromail.hu), hogy felvilágosítást tud adni a szer áráról, és beszerezhetőségéről. Bár úgy gondolom azóta eltűnt mint szürke szamár a ködben,mert emailban nem lehet utol érni.

vargáné cs mária

2013. 11. 10. 22:56
kedves bíró úr. kétlem, hogy a vakcinától üszkösödött el a láb újjá köze. de ha ide beírja a zárójelentése tartalmát, akkor hihetőbb lenne a dolog. senkire nem erőszakolnak semmit.főleg nem a Prof,Úr. maga egy beteg ember.és az esete tipikusan hasonlít a devizában eladósodókéhoz.nem utólag kell szidni átkozni bárkit is. az ön döntése volt. és ne fenyegetőzőn itt mert ön is bűnös, még hozzá nagyon.további jó egészséget kívánok.Ja ui: mi az, hogy be lett adva az egész mennyiség ??? Egyszerre?????

decima

2013. 11. 18. 12:18
Kedves Bíró Úr! A patikában is visszakéri a gyógyszere árát, ha az nem hat? Mert ezek szerint ezt kellene tenni, és a receptet felíró orvost meg feljelenteni? Hát nem! Mindenki maga dönti el, hogy beszedi-e vagy sem, kéri-e a vakcinát vagy nem. A természetgyógyász szereken sem az van, hogy mire hatásos, hanem az, hogy esetleg segíthet bizonyos esetekben.A füves embert hányan perelhették volna, mert nem lett gyermekük, vagy nem gyógyultak meg, hiába itták a teáját. És végtelenségig sorolhatnánk a sort. Mindenki maga dönt, és vállalja annak következményeit.

danyikalmanne

2013. 11. 21. 11:59
Kedves SAGAN úr vagy hölgy nem tudom,mert nem vállalja a nevét.Nem értem miért fenyeget engem feljelentéssel és tesz rám megjegyzéseket.én egy vagyok azok közül akik beadatták maguknak a vakcinát sőt az egész családom is nekünk használt és hálásak vagyunk a professzor úrnak.Egyébként semmi köze hozzá mit írok,de elmondom önnek miért írtam azt a kommentet.Miután sok ember nehezen tud hozzájutni a vakcinához és kipróbálná, én segítséget szerettem volna ehhez nyújtani azzal hogy megmondom hol tud hozzá jutni és ezt továbbra is fenntartom .Úgy gondolom ezzel nem követtem el semmit hibát,de egyébként nem érdekel sem az ön véleménye sem másé ,mert mindenki saját maga dönti el mit adat be magának,senkire nem lett ráerőltetve semmi.Arról meg,hogy nem tudott valaki véletlenül elérni nem én tehetek,mert ilyen az internet főleg a citromail.Ezen az oldalon pedig nem szoktam sűrűn járni,mert nincs miért Most is csak véletlenül láttam meg a hozzám írt fenyegető leveleit.Szép napot.

hivő

2013. 11. 23. 15:53
Ami használ azt az Egészségpénztár nem támogatja. Amit a legtöbb ember sűrűn vásárol: pl.lázcsillapitó,fájdalomcsillapitó stb.azt sem támogatják, mindenki vegye meg teljes áron. Csoda ha nem hisznek az emberek az orvosoknak és a gyógyszerészeknek, meg az Egészségbiztósitónak?

Kinga

2013. 11. 25. 14:46
Kedves vakcinában hívő és nem hívő fórumozók!
Apu 79 éves. Kétszer volt kórházban először 29 napig, majd fél év múlva két hétig. Csak azért addig, mert ha tovább ott engedjük "kezelni"...de ebbe belebondolni sem akarok. A szédülésére, gyengeségére az volt a gyógymód, hogy ne keljen fel az ágyból...
Olyan legyengülve hoztam haza, hogy 10 lépés után összecsuklott...
Következő héten (2013. január) elkezdtük a vakcina beadatását, tavasszal, fát metszett, permetezett, fűnyírózott és természetesen biztonsággal autót vezetett. Az oltásokra a 4. héttől egyedül ment...stb.
Látva az eredményt Anyu is mekapta az oltást és "karbantartásként" én is beoltattam magam.
80.000,-Ft/kúra. Akinek egészségügyi problémái vannak számolgasson, mire mennyit költ...költött. Bizonyára nem hoz mindenkinek a betegségére megoldást, de nálunk segített.
Köszönöm, nem kérek kommentet, hogy sokba kerül. Számomra az emberi élet, a Szeretteim egészsége a legfontosabb.
Aki hiszi hiszi, aki nem nem a vakcina jótékony hatását.
Boldog vagyok, hogy tudok róla és hálával tartozom Horváth Doktornak, hogy találmányának, hozzáférhetősét megosztotta mindnyájunkkal. KÖSZÖNÖM!

Ani

2013. 11. 25. 18:10
Kedves Kinga!Kérlek írd meg hogy milyen telefonon lehet kontaktba lépni ha szeretném a vakcinát megvásárolni.Köszönöm a segítséget!

sagan

2013. 11. 29. 16:27
Tisztelt danyikalmanne!
Ha volna szíves és újra végig olvasná a komplimenteket, nem én fenyegetőzöm büntető feljelentéssel.Én csak hozzá szóltam az előttem szólóhoz.Egyébként ha rendesen elolvasná az összes hozzá szólást azt is észre vehette volna ezekből, hogy hangot adtam annak is, hogy az egyik helyen 50.000 Ft, a másik helyen 140.000 Ft ért ajánlgatják ezt a csodaszert amiben igen csak kételkedem. Ugyanis én is beadattam magamnak, és semmi eredménye nem volt. Szerintem ez az egész szer csak placebó. Beadják és aki el akarja hinni, hogy ettől van jobban annak talán használ, vagy azt hiszi, hogy használt neki. Ezúton küldöm kézcsókjaim: Dr. Gazsó István

Esztello55@gmail.com

2013. 12. 15. 23:02
A láb új üszkösödönek üzenem,az erei nyilván elvoltak záródva,és akkor nem jut át rajta a vakcina sem,mert a vérben van,saját tapasztalatbó írom,de ettől az még működik,pl.nem záródik máshol.

Erika

2013. 12. 16. 07:52
Kedves Kinga, segítenél nekem és megadnád, hogy hol oltathatom be magam? Ez az összeg számomra megfizethető. Köszönöm

dr.palloskati2

2013. 12. 17. 23:31
Erre mondta Dr. Rábai, hogy porhintés és kuruzslás!
Mi az igazság?

sagan

2013. 12. 29. 21:56
Látom többan is vagyunk akik így gondolják:-)

robigulyas35@gmail.com

2014. 01. 02. 16:40
A combjaimban aortáiban nagyfokú szűkület van,bypass műtéttel áthidalták.Kellene már további műtétek, de előtte még négy alkalommal /egy egy alkalom 15 kezelés, naponta egy/ //de lehet naponta 2X is 4-6 óra pihenés után./
ki próbáltam a Mátraderecskei ""Mofettás""gázfürdőt, csak a legjobbakat tudnám írni róla. Olvassátok el a keresőből a Mofetta EU. lábszár fekélyesek, Cukrosság miatt nem gyógyuló sebek, amputációk megelőzése. stb. A 30 40 méteres járástávolságom meg háromszorozódott, de van, hogy 2 km is tudok menni. Ez szent igaz:

Vattay Szabolcs

2014. 01. 04. 18:36
Én is beadattam magamnak a vakcinát úgy, ahogyan elő van írva. Éppen a minden idők legnagyobb árvize volt a Dunán, emiatt nem hajszál pontosan (napi pontossággal) követték egymást az oltások. Nem tudom, tudják-e a vakcinát beadó orvosok, hogy az ampulla belső falára lerakódott anyag az, amit tulajdonképpen be kell adni. Az ampullában lévő folyadék csak közvetítő anyag, ami nem más, mint desztillált víz! -- ami nem árt, de semmit se használ. Nagy valószínűséggel, akiknek ez a kezelés nem használt, desztillált vizet kaptak csupán, és nem a hatóanyagot, ami az ampulla falára egy idő után kirakódik. Én magam azt szeretném olvasni a hozzászólóktól, hogy kinek milyen furcsa tünetei lettek a vakcina beadását követően; legyenek ezek pozitívak, vagy negatívak. Vannak, lehetnek ugyanis érdekes tünetek, úgynevezett gyógyulási tünetek is, melyek csak akkor értékelhetőek, ha tudjuk, hogy egyáltalán létezhetnek ilyenek. Nem ártana, ha a Professzor Úr is tájékoztatná a kezelésben résztvevő pácienseket arról, hogy milyen tünetek tekinthetők normálisnak, és mik nem! Jó lenne, ha egy fórumon fel lehetne tenni a Professzor Úrnak a kérdéseket, és nem nekünk (tudatlanoknak)kellene mélázni azon, hogy mi normális, és m i nem! Persze ebben ez a tudatosan és megfontoltan idegenbérenc, népirtó rendszer is csak akadályokat gördít! Vattay Szabolcs, Budapest

CsigaBiga

2014. 01. 07. 15:43
Kedves Fórumozók!
SOS Édesanyám nagyon beteg, az orvosok nem tudnak vele mit kezdeni. Ha valaki tud orvost Egerben, aki beadja a vakcinát, kérem, írja meg a vi59@citromail.hu címre.
Köszönöm!

katalin63

2014. 01. 09. 12:34
Kérem ha valaki tud segíteni a vakcina beadásával kapcsolatban Esztergomba az írjon köszönöm.

budai2

2014. 01. 11. 21:32
69 éves vagyok, túl a kipróbáláson és férfi a szó teljes értelmében.
Megállt a kezdődő leépülésem, sőt visszafordult. A stagnálásnál jelentősen kedvezőbb állapotba kerültem, fizikai teherbírásom (tüdő, izmok) a fél évvel ezelőttinek legalább háromszorosa, kilométereket sétálok és 50-100 métert futok. Aki megengedheti magának anyagilag, jól jár egészségileg ha belevág a kezelésbe.

túlélő

2014. 01. 24. 23:47
Mr sagan
Olyan sok baromságot, általánosságokat hord össze, hogy ha önön múlna még mindig négyzet alakú,kereke"lenne a járműveknek. Amellet lehurrog segíteni szándékozó embereket.
Vajon honnan ez a sok életbölcsesség? Kor? Büszkén leírja Dr. Gazsó István
Azt sejtetve vele ön humán orvos. Lehet orvosi diplomája más szakterületen de, ezt illene oda írni.
Ha van bátorsága adja meg a pecsétszámát.
Üdv:túlélő

porcica

2014. 01. 26. 18:40
Én is beadattam a szert magamnak, és sajnos nem javult a koleszterin szintem, sőt a vérnyomásom is ingadozó lett, ami azelőtt stabil 120/80 volt. Nem tudom, hogy ez az oltásnak köszönhető-e, vagy annak, hogy épp nem csinált semmit a szervezetemben, és csak a kor hozza magával a romlást. Pedig pont amiatt adattam be magamnak, hogy ne legyenek ilyen gondjaim. Én nem mondom, hogy a prof. ad placebó oltóanyagot, de azt már gondolom, hogy az az orvos, aki beadta cserélhette ki esetleg. Nekem nagyon nem tetszett ugyan is, hogy ott kellett hagyni nála az ampullákat, és ott ő, illetve az asszisztense adagolta. Az orvost a prof ajánlotta. Azt sem értettem, hogy azért kellett orvoshoz menni beadatni, mert vénásan adták be,-amit csak orvos csinálhatna- de nekem végül a 9-ből 8-at az ápolónő adta be, a doki meg elrakta pénzt.
Másoktól is hallottam, hogy vannak olyanok, akik csak fiziológiás sóoldatot kapnak, és vannak olyanok, akik a valódi szert is megkaphatják.
Valaki írta, hogy nem sok ez az összeg a gyógyulásért, hát igen, de az átvágáshoz nagyon is sok!!!
Jó lenne kideríteni, hogy hol siklik ki a dolog, mert a csalókat meg kellene büntetni bárkik is legyenek azok!!
Fogjunk össze és járjunk a végére, ne kelljen senkinek csalódnia senkiben!
Jó lenne tudni, hogy akiknek javulást hozott, ők hogy és kivel adatták be a szérumot. Akiknél viszont nem hozott eredményt ők hol, és hogyan adatták be a szert, és kitől származik.

Pgyuri

2014. 01. 31. 11:52
Szeretném a feleségemmel együtt beadatni a vakcinát.
plinks.gyrgy50@gmail.com
Aki tud érdemben segíteni,kérem írjon.

Veronika

2014. 01. 31. 18:48
Anyukámnak egy hónappal ezelőtt fejeződött be a hat héten át tartó, 9 vakcinából álló kúra. Neki érszűkülete miatt adattuk be, de sajnos nemhogy javult volna az állapota, még rosszabb lett. lehet hogy nem a vakcinától rosszabbodott, de hogy javulni nem javult semmit az biztos. Mi Baján vásároltuk a szert, ahol elvégezték a centrifugálást is (a szert összekeverték a levett vérrel). Ezután megkaptuk a vakcinákat, amiket hazavittünk. Ez 140.000Ft-ba került + amit az orvosnak adtunk, aki beadta.
Ezek után már átvágásnak tartom az egészet, de ez az én véleményem.

Tisztelt túlélő!

2014. 02. 15. 05:04
Úgy gondolom az a baromság amit itt páran próbálnak emberekkel elhitetni, a csoda vakcináról jó pénzért. Kihasználják az emberek hiszékenységét, és reklámot csinálnak annak ami nincs, csak azért,hogy pár ember megszedje magát az egészségügyben. Momentán meg csak az képzeli a Dr előjelző után azt, hogy az ember csak orvos lehet aki az egészségügyben dolgozik. Én még csak utalást sem tettem erre. Ügyvéd vagyok, és 65 éves. Akar még valamit tudni rólam? netán az étkezési szokásaim?

Péter

2014. 02. 24. 18:50
Pár napja olvastam az interneten, hogy az érelmeszesedés elleni vakcina,illetve a koleszterin csökkentő vakcina tesztelésére keresnek embereket. Akkor hogy is van ez????

Háromszor

2014. 02. 25. 11:10
Kérem az jelentkezzen, akinek végtagi mélyvénás trombózis kezelésére vette fel a vakcinát és milyen hatással volt
az elzáródásra.
Jó egészséget mindenkinek!

Enna

2014. 02. 26. 10:01
Kedves Hölgyeim, és Uraim!

A vakcinálról:
1. a Professzor úr "találmánya".
2. a Prof nem adta el - talán még ma sem - egyetlen gyógyszergyárnak sem. Nem kapható patikában.
3. a vakcina nem járta végig a majd' 10 éves fejlesztési és teszt időszakot gyógyszergyári laboratóriumokban (nincs OGYI száma)
4. Magángyártmány:gyártási költsége viszonylag magas és mennyisége limitált


Tehát használata LEHETŐSÉG. Saját felelősségre. Senki ne szidja a másikat.

ui: A " kereskedelmi gyógyszerektől" se gyógyulnak meg nagyon sokan...

Péter

2014. 02. 27. 20:48
Na ez még jobb kedves Enna. Végre valaki aki leírja hogy ez a vakcina csak kipróbálási stádiumban van.Csak kiderül végre a turpiság:-)

Erzsi

2014. 03. 03. 21:21
Lám - ismét lehetetlenné teszik , hogy egy magyar tudós segíthetné az emberek életét.
Most ? hogyan és ki tudja még a vakcinát előállítani, hiszen elkobozták az ezzel kapcsolatos dokumentációit (sz.gép) ????? Biztosak lehetünk abban, hogy a most árult vakcinák valódiak - e, vagy néhány ügyeskedő ember kihasználja a hiszékeny embereket.

zsuzsi

2014. 03. 04. 21:40
vajon tudják - e emberek hogy a professzor ur találta fel a müvért is. Nézzenek utána!zsuzsz

zsuzsi

2014. 03. 04. 21:40
vajon tudják - e emberek hogy a professzor ur találta fel a müvért is. Nézzenek utána!zsuzsz

Evelin

2014. 03. 05. 19:06
2013. májusában beadattam az injekciókat fülzúgásom miatt. Sajnos nem használt, pedig az orvosok és az MR szerint érrendszeri eredetű a probléma. A koleszterin értékeim század pontossággal ugyanannyi mint volt. Egyébként pedig ez volt a legkisebb költség amit eddig erre a betegségre költöttem. 450.000 10 db hiperbár kezelés, 150.000 lézer ceruza stb. nem sorolom. A fülem azóta is zúg, lehet, hogy már csak a kötél segít.

Evelin

2014. 03. 05. 19:24
Az előzőekben leírtaktól függetlenül gratulálok a professzor úrnak, mert, ha csak egy emberen is segített már megérte. Én meg csak várok, hátha majd később beérik a dolog, és nálam is működni fog. Csak addig ki is kellene bírni valahogy ezt az áldatlan állapotot.

zsu

2014. 03. 06. 22:07
Tisztelt hozzászólók. Ha ennyire jó a szer akkor:1.Miért legális2.A doktor miért nem vállalja a felelősséget azzal, hogy beadja a vakcinát. 3.Bátor eü.dolgozók nyugodt lelkiismerettel vénáznak, amit meg sem tehetnének. Mindenkinek jó üzlet, csak addig amíg egyszer tragédia nem lesz belőle. Tisztelettel.

csoropapa

2014. 03. 09. 07:03
Ganéj ember az aki egy beteg embert kihasznál!Az egyetlen forintját is kiveszi a zsebéből,mert tudja,hogy a fuldokló ember a szalmaszálban is kapaszkodik!

sagan

2014. 03. 10. 09:46
Na hát ezt próbáltam a fentiekben leírni,de lehurrogtak az eü.dolgozók mondván hülyeségeket írok. Aztán kiderül,hogy se bejelentve nincs a vakcina,se tisztességesen letesztelve,és még engedélyeztetve sem. A kisérletek most folynak beteg embereken akik kemény pénzeket fizetnek olyan eü dolgozóknak akik beetetik őket, egy nem létező csodaszerrel. Erre mondhatnám azt,hogy kuruzslás az ami folyik. Felháborító!!

Pál

2014. 03. 11. 21:51
Kedves Mindenki!
Elolvastam a fórumot és szeretném megosztani a saját tapasztalataimat. Ez nem kapcsolódik közvetlenül a szerhez, csak a magas koleszterin értékhez. Nekem évek óta magas ez az érték, kipróbáltam már sok dolgot (zsíros ételek elhagyása, foghagyma kúra stb.), de érdemi eredményt nem hozott semmi. Ekkor találkoztam a szénhidrát mentes (csökkentett) étrenddel (nem paleo és más felkapott diéta). Ez azt jelenti, hogy egy nap MAX. annyi gramm szénhidrátot célszerű enni, ahány kiló valaki (pl. 80kg -> 80gramm). (Hogy mibe mennyi a szénhidrát, annak bárki utána nézhet (keresőbe írd be: receptkalkulátor), aki olvasni is szeretne erről: Dr. Johannes F. Coy / Az új rákellenes táplálkozás. Itt vannak receptek is, javaslatok.)
MOST JÖN A LÉNYEG: 2013.10 hóban kezdtem a diétát, NEM koplaltam, csak nem ettem szénhidrátot (csak keveset), és minden hónapban elmentem HIVATALOS LABORBA egy vérképre. Leírom az eredményeket: 2013.10 (a diéta előtt) Koleszt:6,7 HDL:1,20 LDL:4,75 , 2013.11 Koleszt:5,5 HDL:1,28 LDL:4,20 , 2013.12 Koleszt:5,6 HDL:1,30 LDL:4,30 , 2014.01 Koleszt:5,6 HDL:1,30 LDL:4,30 , 2014.02 Koleszt:5,5 HDL:1,34 LDL:3,91. Igen, ezek az értékek is még magasak, de látszik hogy az össz és a "rossz" koleszterin is ~20%-ot csökkent, míg a jó folyamatosan nő. FONTOS! Ez nem fogyókúra! Minden nap jóllakom, csak nem eszem pl. fehér lisztet, cukrot, krupmlit, chipset stb, stb. Az egyetlen mellékhatás, hogy jobb lett a közérzetem. Gondolom ez nem segít, annak akinek már súlyos érszűkülete van, de ha egyetlen ember is elolvassa és neki is használ, akkor nem írtam hiába!

Gyula.

2014. 03. 12. 15:47
Az én élettársam is megkapta a 9-böl 7 oltást rá két napra sztrokot kapott a leoldott plakktól. Három hónapig feküdt az intenziven, négy agymütét stb, februárban temettük. egyenlőre itt tartunk.

Evelin

2014. 03. 12. 20:13
A fenti tájékoztatás alapján nem old le ez a szérum plakkot, mert a májban történik olyan folyamat, ami nem engedi a pklakkosodást, de ezt a professzor úr tudná pontosan leírni. Valami más probléma lehetett a feleségénél szerintem.

Péter

2014. 03. 18. 12:28
Én nem tudom, de az az érzésem itt mindenki meg bolondult. Kivéve Pált aki leírta hogyan kell táplálkozni azért, hogy csökkenjen a koleszterin szintünk. Többen azt írják, a szer miatt nem lehet semmi bajuk. Én nem vagyok orvos, de ennyi negatívum után biztos, hogy nem adatnám be magamnak. Főleg azok után, hogy se törzskönyvezve, se tesztelve nem volt a szérum. Valaki kitalálta, és teszteli azokon akik még fizetnek is ezért. Elcsodálkozom azon, hogy mennyi buta ember él a földön. Egy kis odafigyeléssel nem kéne csoda szerre várni, hogy megoldódjon a koleszterin problémám, meg az érszűkületem. csak életmódot kéne váltani, és a táplálkozási szokásokon módosítani.

Evelin

2014. 03. 20. 08:05
Elfogadom és igaz amit a Péter ír, akkor amikor még nincs komolyabb probléma. De ha már olyan szinten kialakult a betegség, hogy az már padlóra tesz, akkor mindent meg kell próbálni lesz ami lesz alapon. Én így vagyok. A remény, hogy hát ha ettől jobb lesz, mert ha semmit sem csinálunk, akkor mitől remélünk. Egy életünk van, újra nem kezdhetjük, nem úgy tanítottak élni sajnos, ahogy Pál írja.

Géza

2014. 03. 22. 07:47
Egészen biztos vagyok benne, hogy amennyiben valóban hatásos a szer, soha az életben nem fogják engedélyezni.

B. Bence

2014. 03. 26. 15:31
1. Elhangzott egy állítás, hogy a szer az összes szív és érrendszeri problémát orvosolja (hirtelen halál sportolók esetén, szívinfarctus stb..) Kérdés: a koleszterin csökkentő antitest hogyan gyógyít meg egy több infarctust túlélt hegekkel tarkított, kétszresére duzzadt, krónikus ischeamiás szívbeteget? (tekintve h a tudomány jelenlegi állása szerint irreverzibilis állapot) + a fiatalok esetében bekövetkező hirtelen szív eredetű halál általában nem az érelmeszesedés hanem valamilyen örökletes szívritmuszavar miatt alakul ki, ami ioncsatornák genetikai hibája miatt alakul ki? (itt hogyan segíthet a koleszterin csökkentés?)

2. Az egyik video szerint a szer hatásmechanizmusa: cholesterinhez kötődik a vérben lévő koleszterin elleni antitest --> immunkomplex alakul ki, ezt bekebelezik a fagocyták (természetes immunitás sejtjei) --> kivándorolnak az ér falába --> apoptozissal (programozott sejthalál) elpusztulnak --> végső soron az ér falában akumulálódik a koleszterin.

Akkor magyarázza már el valaki, hogy ha növelem az antitest mennyiségét tehát több komplex és több habos sejt keletkezik -> több koleszterin akumulálódik az ér falában akkor miért nem felgyorsul az érelmeszesedés miért csökken, ahogyan azt az előadó állítja ? :) A patomechanizmus leírása pont azt bizonyítja hogy felgyorsul az érelmeszesedés ... vagy csak nekem tűnt fel ez a furcsa érvelés ?

3. A tudomány jelnlegi állása szerint az érelmeszesedés gyakorlatilag születésünk után azonnal megkezdődik. Az állítás miszerint a társadalom nagy részét érinti nem igaz, mivel a társadalom 100% át érinti kisebb nagyobb mértékben. Fontos tudni, hogy kialakulásában rengeteg tényező játszik szerepet, melyek közül a koleszterin csak egyetlen egy. Alapvetően a genetikai meghatározottság és a környezeti hatások (étrend, nem, mozgásszegény életmód, dohányzás, diabetes, anatómiai adottságok--> az erek oszlásánál erősebb a turbulencia miatt stb..) együttesen alakítják ki a betegséget. Egyébként a patológia intézetben eddig EGYETLEN egy olyan beteggel sem találkoztunk akiben ne lett volna kissebb nagyobb mértékben érelmeszesedés, sőt a legtöbb esetben a hasi aorta olyan mint egy légcső... az ilyen előrehaladott érelmeszesedés ellen kötve hiszem hogy bármit is lehetne tenni. :(

Tutkó

2014. 03. 26. 15:55
Azt nem értem, hogy akkor ezt miért nem lehet "félhivatalosan" működtetni? Vagyis egy honlapon fent lenne, hogy hol, mennyiért lehet ezt beadni a tesztet vállaló személyeknek.

Magdi

2014. 03. 26. 21:33
Üdvözlök mindenkit! Voltam a Professzor Úrnál konzultáción, mivel nálam a pajzsmirigy alul termelés befolyásolja negatívan a koleszterin szintemet. Erre kérdeztem rá, hogy ebben az esetben is hatásos lehet-e a vakcina. Természetesen a válasz igen volt. Ha biztos lennék benne, hogy nincs semmi káros hatása biztosan beadatnám, mert próba szerencse. Viszont mi van, ha valami mégsem lesz jó, és nagyobb gondom lesz? A fórumot olvasva még az is elgondolkodtat, hogy mi van ha nem kapom meg esetleg az igazi vakcinát, illetve egyik hozzászóló írta, hogy az ampulla oldalára van kirakódva a lényeg, ha nem jól adják be, akkor csak desztillált vizet kapok? Szeretnék hinni ebben nagyon, és jóhiszemű is vagyok, de akiknél nem hatott azok lehet, hogy nem is igazi vakcinát kaptak? Ezt ki ellenőrzi? Azért hallottunk már furcsaságokat ebben az életben.Alapvetően nyitott vagyok minden gyógyszer mentes megoldásra, csak laikusként nehéz kiszűrnöm, hogy mit próbáljak ki. Még ha kidobom is a pénzt, de legalább ne ártsak magamnak. A férjem nagynénje beadatta, egyelőre nem igazán érez semmit, Ő is a fülzúgás miatt szánta rá magát.Viszont még nem telt el 3 hónap, állítólag legalább annyi kell a hatáshoz.
Az étkezés fontosságáról pedig annyit, hogy amíg sokan azt hiszik, hogy a zsíros ételek miatt magas a koleszterin, azokat kiábrándítom, mert a szénhidrát a bűnös. Nálam pedig a pajzsmirigy. Nagyon hasznos ha egyszerű módon a mária tövismag olajjal reggel éhgyomorra egy mokkáskanál nyállal elkeverve lenyelve méregtelenítjük a májat, mert nekem a koleszterinem ugyan csak kicsit, de a trigliceridem a felére csökkent. Nyilván az étkezéssel sokat javíthatunk és ronthatunk az egészségünkön, de a kapható alapanyagokból még az otthon főzött étel sem tökéletes. Gondolkodom az oltáson, olvasom a hozzászólásokat továbbra is.
Mindenkinek jó döntést és jó egészséget kívánok!

Evelin

2014. 03. 27. 13:14
Magdinak írom, mint már fent említettem, hogy nekem a fülzúgásom semmit sem változott, pontosan egy éve kaptam meg a vakcinákat. Mintha tényleg desztillált vizet kaptam volna, század pontosságnyira ugyanannyi maradt a koleszterin szintem, mint korábban. Sajnos én így jártam, de lehet, hogy a férje nagynénje ettől még meggyógyul, legalább is azt kívánom, mert ez a fülzúgás egy pokol.

Péter

2014. 04. 04. 11:50
Emberek érdemes lenne B.Bence írására oda figyelni, és Ennáéra is amit ide újból bemásoltam!!

A vakcinálról:
1. a Professzor úr "találmánya".
2. a Prof nem adta el - talán még ma sem - egyetlen gyógyszergyárnak sem. Nem kapható patikában.
3. a vakcina nem járta végig a majd' 10 éves fejlesztési és teszt időszakot gyógyszergyári laboratóriumokban (nincs OGYI száma)
4. Magángyártmány:gyártási költsége viszonylag magas és mennyisége limitált


Tehát használata LEHETŐSÉG. Saját felelősségre. Senki ne szidja a másikat.

ui: A " kereskedelmi gyógyszerektől" se gyógyulnak meg nagyon sokan...

A lényegét úgy gondolom az utóirat, és a felette lévő 2 sor tartalmazza igazán, de a többi sem elhanyagolható. Nincs bevizsgálva, nincs letesztelve, és nincs engedélyeztetve.Egy olyan találmány amiről nem tudja senki a professzor úron kívül, hogy milyen hatást vált ki.Lehet, hogy semmilyent, de az is lehet, hogy inkább árt mint segít.És még valami,HASZNÁLATA SAJÁT FELELŐSSÉGRE EGY LEHETŐSÉG, TÖBB EZER Ft-ért, Ja és mindezt a posztoló a végén elintézi egy érdekes mondattal, hogy a kereskedelmi gyógyszerektől sem gyógyulnak meg sokan. De azokat legalább éveken keresztül tesztelik mielőtt forgalomba hozzák, és a lehetséges mellékhatások ott vannak a dobozban tájékoztatásul, nekünk fogyasztóknak.
És beollóztam ide egy cikket a netröl innentől kezdve mindenki végig gondolhatja, hogy mit kezd ezzel az egésszel.

Elkobozták, a tudós feltaláló összes dokumentumát, amiben az érelmeszesedés elleni oltóanyaga leírásai vannak.

Horváth István orvosbiológus prof. úr 30 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével. Egy 7...4 éves nyugdíjas egy hivatalos akkreditáláshoz sosem képes annyi pénzt összeszedni, ami ezt megoldani tudna. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében. Nos ebben az évben Horváth professzor úr ismét a minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta a professzor lakását és kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?
2013.február

...

2014. 04. 07. 20:55
.

Gy Imre

2014. 04. 17. 09:52
Valaki tud segíteni? Kecskeméten vagy a közelében van olyan aki beadja a vakcinát? Hol lehet beszerezni? gyalaii@freemail.hu

Agnes

2014. 05. 06. 10:48
Beszerzesi lehetöseget kerek en is Budapest vagy Zala megye!

G. Antal

2014. 05. 31. 23:44
Kedves Mindenki !

Sokféle, sok bajú emberek vagyunk, de a betegségből egyformán gyógyulni akarunk. Vannak akinek ártalmas a tej és tejtermék, vannak akinek fő eledele.Nem akarom
e példák folytatását, a lényeg így is érthető.Ugyan azon gyógyszer az egyik embernél használ, a másik mintha be se vette volna, a harmadik meg rosszabbul lesz tőle. No ne higgyük azt, hogy ez a vakcina mindenkinél megváltóként működik. Egy biztos, nem árt! Sok emberen segített, vannak akiknek nem használt, de olyan esetről nem tudok, hogy ártott volna. A hasznosulás segítése érdekében van az érdekeltek számára egy javaslatom. Nem kell egyből elfogadni,el kell rajta gondolkodni, vagy olyan szakember véleményét kell kikérni, akit ismerünk és megbízunk hozzáértésében!!! ( ORVOSASZTROLÓGUS, VAGY PROFI TERMÉSZETGYÓGYÁSZ )
A KOLESZTERINT A SZERVEZETÜNK ÁLLÍTJA ELŐ, ÉS EBBEN A LEGFŐBB KÖZREMŰKÖDŐ SZERVÜNK A MÁJ. A MÁJ A SZERVEZET LABORATÓRIUMA, MÉREGTELENÍT ÉS KB. 500 FÉLE ENZIMET ÁLLÍT ELŐ AMIKNEK HARMONIKUS ARÁNYA, EGÉSZSÉGÜNK MEGHATÁROZÓJA.
EZ A VAKCINA IS A MÁJON KERESZTÜL FEJTI KI HATÁSÁT.
Minden szervünknek a nap 24őrájában van egy kiemelt aktív működési ideje, és ehhez még párosul a holdhatás.A testnedvek keringésére a holdnak ( mint a tenger vizére) hatása van. Ezt a jelenséget a magas vérnyomással kezelt emberek, naponta megtapasztalják. Bármennyire hihetetlen, egymástól eltérő időpontokban, a szervezetünk ugyan azon táplálékot, más - más eredménnyel dolgozza fel. Szervezetünk egy bonyolult automata aminek működési rendjét nem lehet figyelmen kívül hagyni, főleg akkor amikor annak működésébe kívülről kell beavatkozni.
Ezért nagyon fontos a testre szabott optimális időpont megválasztása, az eredményesség érdekében, azoknál a betegeknél akiknél az első szabadon választott injekció kúra nem hozott eredményt.
Sikertelenül járt betegtársaim, tudom a fentiek nem vigasztalnak senkit, de szeretnék kérni minden érintettet, hogy ne vádolja se a professzort, se önmagát!Két év eltelte után én is megfogom ismételni, a fent leírt előkészületekkel.
A professzor perelésére buzdítóval akkor értenék egyet, ha nem ismernék olyan betegeket akiken ez a vakcina segített.
Halandók vagyunk, ezzel a ténnyel nehéz szembesülni, születésünk pillanatába kapott kódot még embernek nem sikerült megváltoztatni. Hogy kinek mi a végzetét jelentő kód azt csak a teremtő Isten tudja.
Ezért van úgy, hogy nem a koros,hanem a sors.
Amíg viszont itt vagyunk minden nap tennünk kell az életünkért, küzdenünk kell az utolsó leheletünkig!

Az általam ismert beszerzési hely: Budapest Dorottya u.9. sz. 120-as kapucsengő
A kézhez vételről, konzultációs időpontról a +36 30 301-7424 sz. mobil telefonon lehet érdeklődni.

Bírómari

2014. 06. 01. 01:01
Tisztelt Hitetlenkedők !

Tessenek emlékezni a Béres csepp történetére ! Béres Józsefet is meghurcolták ! És most mindenütt kapható ! Mitöbb, orvosok ajánlják ! örömteli, hogy vannak emberek, akik tenni akarnak az egészségükért és a jobb életminőségért !

Péter

2014. 06. 01. 08:44
Azért a kettő nem ugyanaz. Béres úr nem ajánlgatott 100 ezrekért, egy semmit sem érő vakcinát, és az ő vitaminjába még nem haltak bele emberek

Pataky

2014. 06. 04. 17:04
Nekem használt. Nem mondta senki,hogy csökkenti a koleszterint. A koleszterinre szükség van! A hdl és az ldl szintet normalizálja.Azt sem mondta senki, hogy minden szívbetegséget gyógyít. Az érszűkület megelőzésében és csökkentésében van szerepe. Ha Valakit érdekel saját tapasztalatomat szívesen megírom az email címére

vinczus

2014. 06. 11. 19:10
Kettő éve kaptam meg a vakcinát,nem volt sem érszükületem ,sem nem volt magas a koleszterinem,megelőzés céljából tettem ezt.Azóta érszükület van az aortába és a lábamban.Nem állítom,hogy a vakcinától.A beadás körülményei azonban enyhén szólva is gyanúsak voltak,mert egy pincében adták be 80000 ft-ért.Természetesen vállaltam a felelőséget

jkutister@gmail.com

2014. 06. 22. 20:36
Ki tudna segíteni?Info kellene orvostól:
Milyen szerv állítja elő a HDL-t ? Mi alapján termelődik a mennyisége ? Mi szabályozza ? Az érfalon a lerakódásokban változatlan marad a koleszterin ? HDL szint növeléssel eltávolítható ?
A pontos hatásmechanizmus kellene .
Hol helyezkednek el a "résztvevő" szervek ?
Én is szenvedő "fél" vagyok,egyedi megoldást keresek.

Szimpatika

2014. 06. 22. 20:44
Kedves jkutister
A szimpatika.hu oldalon található információk tájékoztató jellegűek. Kérjük konkrét kérdéssel forduljon szakorvosához

Péter

2014. 08. 01. 22:29
Nos sz?momra igen érdekes és tanúlságos volt Vincus ír?sa. Levontam a következtetéseket. Ajánlom minden kedves hozzászolónak.Főleg a beadás körülményeinek leírását.

Földesi Károly

2014. 08. 08. 13:07
Nagykanizsa vonzáskörzetében élek. Én is elvégeztettem magamon ezen védőeltást. Eremény hat hónap után: koleszterinszíntem nagyon minimálisat csökkent, cukorszínt emelkedett, a vérnyomás problémák továbbra is vannak, egyszóval szednem kell a gyógyszert. Egy tucat ismerősöm van, akinek hasonló a tapasztalata. Egyik barátomnak, akinek pajzsmirigy gondjai voltak az injekciók beadása után rosszabodott az állapota. Az égész egy átverés.

Berkes László

2014. 08. 11. 16:05
Az egészség mindent megér,ha valaki kétkedik, szíve jó nem kötelező a disznótor. Főleg akkor ha már nincs más lehetőség !

Nekem használt, felturbózta az agyamat , nem kell szednem semmi agyserkentő, előtte szedtem ami tényleg nem sokat ért.
És férfiak, a nemi aktivitásom,ami már csak néha müködött, most hetente 4 x , értitek, 62 éves vagyok !

Katalin

2014. 08. 14. 13:04
Elolvastam az összes hozzászólást és tipikus magyar problémának tartom. Mindenki hinni akar a szerben, ami lehet, hogy jó, lehet, hogy nem hatásos. Ezt csak akkor tudnánk meg, ha szabályos vizsgálaton esne át. Nagyon szép a professzor úr törekvése az emberek gyógyítására, de jó lenne tudni, hogy milyen csoportnak és pontosan milyen betegségre jó a szer. Miért nem adja el egy olyan gyógyszer vállalatnak, amelyik le tudná folytatni a vizsgálatot, ha már a magyarokat nem érdekli? Jó lenne, ha az "emberiség" profitálhatna a gyógyszerből és nem hiúsági kérdés lenne belőle vagy rosszabb esetben csak "biznisz". Ha a professzor úr nem tart attól, hogy nem elég hatásos a szere, ki kellene adnia a kezéből és végig folytatni a klinikai vizsgálatokat olyannak, akinek van rá érdeklődése és pénze is (akár külföldön is). A hazafiassági részét pedig utána továbblehetne tárgyalni és boncolgatni. Ha valóban a beteg érdeke a legelső.

János

2014. 08. 27. 07:00
Hárman beadattuk a szérumot eredmény 3 hónap múlva 149!!!! -es triglicerid szint 14-es cukor 1 hét intenzív kórházi kezelés . A másikuknak fél év után sokizületi gyulladás jelenleg is intenzív szteroidkezelés. A harmadiknak másfél év után előbb cukorprobléma most szívinfarktusban meghalt. Ma nem adtnám be magunknak!!!!! Úgy néz ki mint az orosz rulett. halas888@freemail.hu

Bárányka

2014. 09. 06. 16:40
Kedves Kételkedők!A professzor úr a vakcinát szabadalmaztatta,a kipróbálást önkéntesen vállalják az emberek,nem értem a vehemens perlekedni vágyókat és a kuruzslással vádolókat.Én 2010 júniusában kezdtem el a kúrát,az 5.injekció után a látásom jobb lett,és a szemorvos a következő kontroll vizsgálatokon nem talált
koleszterin szemcséket a szem kapillárisaiban.Ennyi elég is nekem,hogy el tudjam fogadni a vakcina hatékonyságát.Ne felejtsük el,hogy rengeteg tényezőtől függ egy szer hatása,akinek nem használt,ne dobjon követ a Professzor úrra,éppen eléggé meghurcolták.A TV riportot éjszaka adták le,hogy minél kevesebben tudjanak
róla,a DVD-t én is baráti körben kaptam meg.Ha egy Eü.minisztériumi ember úgy nyilatkozik,hogy miért jó,ha nem halnak meg az emberek,akkor az ilyen személy akár
parancsnoknak is elkelne egy náci konncentrációs táborba,ha most lennének ilyenek.A gyógyszeripar többezer százalékos profitot vág zsebre,többek között a
sztatinokból,amit nekem is felírt az orvosom,mert segíteni akart.A mellékhatások között nem említik meg a
szellemi leépülést,meg a szívizom és többi fontos izmok
degenerációját stb.(ld. "A nagy koleszterin átverés" c.
könyvet,amit egy amerikai orvos írt,ennek bevezetése is elég volt,hogy rögtöb abbahagyjam a koleszterin csökkentő gyógyszer szedését,azóta nem fájnak az izmaim.)Visszatérve a vakcinára,mindenki döntsön felelősen és ha nem fogadja el,válasszon más módszert.

hojoco

2014. 09. 08. 14:25
Ma kaptam a második adagot. Még van 7. Majd beszámolok a dolgok alakulásáról...

hojoco

2014. 09. 12. 16:46
Megvolt a 4.

Gyalaii

2014. 09. 14. 09:24
Én is szeretném felvenni a szérumot, már 4 sztenten vagyok túl 52 évesen. Valaki tud segíteni? Kecskeméten vagy a környékén melyik doki foglalkozik a beadásával? email:gyalaii@freemail.hu
Előre is köszönöm!

hojoco

2014. 09. 24. 21:26
Megvolt a 6. Egyenlőre semmilyen változást nem tapasztaltam. Fülem zúg, vérnyomás magas...

Németh György

2014. 10. 10. 05:47
Hogy a szer használ vagy nem, nyilván egyéni állapot, életmód kérdése is. Viszont mi a biztosíték arra, hogy ha nem közvetlen vásárolja valaki, eredetit, nem lejártat, károsodottat kap? Sajnos ez így olyan visszaélésekre ad lehetőséget, ami ellen csak a "gyártó" tudns tenni. Érthetetlen, hogy ez nem érdekli. Párszáz forintért is hamisítanak bármit, nemhogy 80-120ezerét.

Evelin

2014. 10. 10. 07:02
Igen, ez teljesen igaz.

hojoco

2014. 10. 22. 21:42
Megvolt a 9. Pesten vettem a főorvostól 70 ezerért.
Tapasztalat: NULLA!!! fülzúgás, vérnyomás, vérkép, közérzet,nulla javulás! minden olyan mint volt, vagy még rosszabb... :(

macifi

2014. 10. 25. 22:54
Tudja valaki, hogy Pécsett hol lehet vérsavót készíttetni a saját véremből a vakcina oldásához? Aztán nővérrel szeretném beadatni, aki vérvétellel foglalkozik és nem kér horribilis összeget, mint egy orvos, aki társítja valami más szolgáltatásával. zekjoco@gmail.com

Batisz Ildikó

2014. 10. 26. 09:12
Kár ezért a vitáét t. hozzászólók. Minden gyógyszer mindenkire másképp hat. Én pl. kaptam olyan fájdalomcsillapítót, amitől kiver a víz, elgyengültem, le kellett feküdnöm. A párom is vett be belőle, semmi ilyen hatás, mint nekem. Kár ezen vitázni. Én is gondolkodtam ezen a "csodaszeren", de nincs rá pénzem, pedig van érszűkületem, én iszom a gyógyteát, szedek rá gyógyszert, jártam 2x kezelésen - infra és ultrahang - kicsit javult az eredményem.

laciv@t-online.hu

2014. 11. 02. 19:43
Érszűkületem van a koronária ereimben, már 10-szer építettek be sztentet értágításra. Nagyon bíztam a professzor vakcinájában, beadattam Budapesten 130000,- Ft-ért.Előtte csináltattam teljes labort.A labor eredményem semmit nem javult bár már fél év is eltelt. De mert bíztam, nem mentem szívkontrollra.Másfél év múlva, mikor már nagyon rosszul voltam, a feleségem visszavitt a régi kórházba, ahol azonnal megműtöttek, most 3db nagyméretű beépíthető sztenttel kellett megmenteni az életemet,
a súlyos érszűkület miatt. Pedig állítólag pont erre találta ki a Horváth doktor. Kérem ne járjanak így, tanuljanak más kárán.. !!!

Evelin

2014. 11. 03. 20:45
Kérdésem, hogy az ilyen rossz hírek is eljutnak-e a Professzor úrhoz, vagy csak a jók. Kíváncsi volnék, mi a véleménye az ilyen sikertelen kezelésről? Mert ebből lehetne tanulni nem? Jó lenne, ha arról is kapnánk tájékoztatást, hogy milyen esetekben ne adassuk be az injekciót, mert a cikk alapján mindenkinek hasznára válik. Vagy csak a pénz számít, amit kifizetünk?

egyszerűember

2014. 11. 04. 12:29
Kérem Tisztelettel a vádaskodó kommentelőket, hogy nézzék meg az alábbi videókat,és gondolkodjanak el, mert nem kell olyan EMBERT pellengérre állítani aki az életét az emberiség gyógyítására és megsegítésére áldozta fel!!! Nehogy azt higgyék, hogy az Ő áldozatokkal teli élete olyan egyszerű. Nekem végtelenül szimpatikus, okos, és intelligens ember benyomását keltette, aki nem nyerészkedni akar rajtunk, mert akkor már rég eladta volna a találmányát és ma süttetné a hasát valamelyik tengerparton!
ENNYI!!!
https://www.youtube.com/watch?v=1a7RqrJrIYM&list=PLrVZePj5FDs9yiHH1P07n2Y_T-TDeQp9R&index=3

https://www.youtube.com/watch?v=EumMCHggd3I&list=PLrVZePj5FDs9yiHH1P07n2Y_T-TDeQp9R

Evelin

2014. 11. 04. 17:29
Senki nem vádaskodik, csak a tapasztalatát írja le. Ha van negatív tapasztalat is, az miért vádaskodás? Én is tisztelem és becsülöm a Professzor urat, de a negatív tapasztalatokból is lehet tanulni, ezért tudjon róla.

László

2014. 11. 11. 14:07
Egy szernek többek között azért kell átmennie a gyógyszerré nyilvánításon, hogy bizonyítva legyen, hogy hat és nem okoz több kárt, mint amennyi hasznot, ésszerű kockázatok mellett. Erről a szerről még ezt nem bizonyították be.

Úgy tűnik, hogy a professzor úr előrehaladott koránál fogva már igen szűk gondolati körben képes csak mozogni, korábbi eredményei alapján elismert tekintélyként, mint valami reklámarc húzza a bizniszt, a kiszolgáló személyzete pedig jót profitál belőle.

Ha valóban azt akarná, hogy elterjedjen akkor már rég felkaroltatta volna valami tőkeerős céggel. Vagy ha valóban hatásos a szer, akkor már rég felkarolta volna egy tőkeerős cég. Van az a pénz amire ő sem mondana nemet. Az a szöveg, hogy ő ezt a magyaroknak akarja marhaság. Akarja csak az egész világnak! Kifizetődőbb titkot és összeesküvés elméleteket szőni a termék köré, mint végig vinni a klinikai vizsgálatokon, mert így sokan beszélnek róla és továbbadják a hírét, úgy meg esetleg kiderülhetne róla, hogy nem hatásos.

Aki éveken, évtizedeken át arra hivatkozik, hogy őt elnyomják az ellenérdekelt felek, az valójában azt próbálja leplezni, hogy nem képes elérni a céljait önmagától. Talán épp azért, mert azok a célok az ő eszközeivel és tudásával nem elérhetőek. Lásd Egely Györgyöt, aki évtizedek óta szintén a saját kicsi világban őröl csak az energetika területén.

Mindenkinek üzenem, aki arra hivatkozik, hogy elnyomják a munkásságát a nagy ellenérdekelt multik:
Ha valóban ez a helyzet, akkor hozzák nyilvánosságra a találmányukat és ne akarjanak meggazdagodni belőle. Ha jó, akkor a közösség felkarolja és továbbviszi. Lásd például a Linux-ot. Ők pedig nagyon híres emberek lesznek.

Evelin

2014. 11. 11. 19:37
A korpásodás elleni sampont reklámozó hölggyel volt egy riport a TV-ben, és azt nyilatkozta, hogy soha életében nem volt korpás a haja, de van annyi pénz, hogy korpás. Jól keres a reklámmal.

Anti Vakarin

2014. 11. 14. 04:11
Kíváncsi vagyok, hogy pl. korpásodás, fogszuvasodás, csontritkulás, mindenféle kövek, körömgomba éstb. ellen mikor lesz vakcina? Mert ez kb. ugyanolyan. Szerintem a védőoltás fertőzések ellen lett kitalálva (legyengített kórokozókat juttatnak a szervezetbe). Nos a koleszterint nem tartom fertőző kórokozónak.

"antikoleszterin antitest"?? Ez olyan mint a "serpenyő elleni ellenszer"? Vagy az ujjatlan mellény?

az alábbiakon gondolkodtam el:
A koleszterin egy vegyület (több atom összekapcsolódva) tehát elég pici. Egy antitest valamilyen fehérje vagyis jóval nagyobb. Akkor hogyan tudja beteríteni egy kosárlabda egy golflabda felületét? Fordítva még működik, sok kis apró valamivel körbe lehet venni egy nagyobb valamit.

http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/koleszterin.php

hojoco

2014. 11. 16. 20:42
Egyszerűember: te beadattad? Mert én igen. Mert én is láttam a videót, nekem is szimpatikus volt a prof. De ismétlem. Semmi érezhető vagy bizonyítható (vérkép) javulást nem érzékeltem. Ne feledd: a szélhámosok mindig szimpatikusak...

Evelin

2014. 11. 17. 20:14
Egyetértek.

Nikki

2015. 02. 15. 23:30
Gondolkozzanak EMBEREK!!!
Soha nem fogják engedélyezni ezt a vakcinát,még a körzeti orvosoknak is meg tiltották,hogy beadják!!!
Miért is??????
Mert a gyógyszer ipar becsődölne ha több koleszteringyógyszert nem tudna eladni!
Óriási veszteség lenne.... mert hogy: ha egyszer a doki felírja ezt a gyógyszert ÉLETE VÉGIG kell szedni az embernek.Számolják ki minden 50év fölötti szedi még él...ez jó üzlet DEEEEEE
sajnos olyan mellék hatásokat váltott ki több embernél a koleszt.gyógyszer hogy arra aztán lehet még felírni plussz 2-3-gyógyszert!!!!!!!!!!!!

a legnagyobb üzlet a gyógyszer ipar,gondolkozzanak csak el róla!!

Evelin

2015. 02. 16. 20:24
Nikki, a legteljesebb mértékben egyetértek veled. Sajnos ez az igazság. A beteg legyen még betegebb.

Klàri

2015. 02. 18. 09:54
Az anyag j?, sajnos autoimmun beteg nem kaphat ezt a prof.úr mondta mikor n?la voltam.Kb 25 beteg volt és mind dicsérte az orszâg minden részéböl.Ha az irigység nem volna és az eü-ben engedélyeznék mint gyôgyszert akkor a fent leirtak nem volnânak, igaz akkor mi lenne a tôbbi gy?gyszerrel??nem a beteg fontos hanem a profit.Dr.Horv?th zseni.

kata

2015. 02. 25. 20:38
Egerben vagy Miskolcon foglalkozik valamelyik orvos a vakcina terjesztésével és a beadásával?

Csanyi Edina

2015. 02. 27. 12:54
Én szonográfusként dolgozom, és nyaki ereket vizsgálok hosszú évek óta. Több olyan beteget vizsgáltam, aki átesett ilyen kezelésen, de javulást nem tapasztaltam a plaqueok méretét illetően. (ma is volt nálam egy ilyen beteg, azért kerestem rá erre az oldalra).
Szóval személy szerint én azt ajánlanám, hogy mindenki menjen el egy ultrahang vizsgálatra, mérjék le pontosan mekkora, és milyen összetételű plaquejaik vannak (meszes, soft, vegyes szerkezetű),essen át a kezelésen, és utána kontrollálja ugyanazzal a vizsgálóval, ugyanazzal az ultrahang géppel pár hónap múlva. A jó diagnosztikus ha pont azonos szögből tud fotózni, látni fogja az eredményt. A képeket pedig tárolja, és nyomtassa ki. Így lehet csak bizonyítani a kezelés eredményességét. Egyébként nagyon jó gyógyszerekkel lehet főként soft, és vegyes szerkezetű plaqueokat kezelgetni, jelenleg még én is csak kevés érsebészeti beteget kontrolláltam, de jó eredménnyel.
Remélem tudtam segíteni.

Éva

2015. 02. 27. 17:07
Kedves Csanyi Edina, segítsen abban, hogy elárulja a gyógyszerek nevét vagy elérhetőséget amivel a plakkokat kezelni, csökkenteni lehet. Nekem is a rtg. leletekre rá van írva, hogy az artériák meszesek, a nyaki uh is plakkokat mutatott ki.

Evelin

2015. 02. 27. 21:48
Én is meg köszönném Edinának a segítségét, főleg ha természetes alapanyagból készült táplálék kiegészítőt is tudna ajánlani, nemcsak gyógyszert. De annak is örülnék. Már 2 éve adattam be a vakcinát, de még egy századdal sem csökkent a koleszterin szintem, a fülem továbbra is zúg, voltam nyaki ultrahangon, de azt mondták, hogy az áramlási sebesség megfelelő.

Csanyi Edina

2015. 03. 05. 15:29
Szóval gyorsan: A koleszterincsökkentőket sztatinoknak nevezik. Sokféle van belőlük, és némelyik igencsak el tudja tolni a májfunkciót, úgyhogy ezt legalább az első gyógyszerszedési időszakban rendszeresen figyelni kell. Mindenkinek kellene egy jó belgyógyász, aki összenézi a beteg leleteit, és az egész embert egyben kezeli.(például csökkent veseműködésnél csak kisebb dózisok adhatók.) Sajnos én nem tudok természetes táplálék kiegészítőt a magas koleszterinszintre, bár sokan pl. fokhagymát esznek, de én csak a tudományos, orvosi szaklapokban leírtakban hiszek, bocsi...Bár a fokhagyma mondjuk nem árt, csak kevés. Ha valamelyik sztatin nem válik be, akkor váltani kell egy másikra, amit tolerálni tud a szervezet, mert mindegyik gyógyszer másképpen csökkenti a koleszterint. Ezen kívül az sem mindegy, hogy az összkoleszterin, az LDL koleszterin, vagy a triglicerid szint magas, és vannak-e más rizikófaktorok amiket kezelni kell. Így a magas vérnyomás, cukorbetegség, hasi típusú elhízás...
Ha valaki dohányzik, azt azonnal abba kell hagyni.
Szóval bonyolult a dolog, és sajnos az a tapasztalat, hogy sokszor a háziorvos sem tud eleget, nem jár továbbképzésekre, és lebeszéli a beteget a gyógyszerszedésről. A mi orvosaink (kardiológusok, belgyógyászok)nemrég tartottak előadást háziorvosoknak, (ingyenes volt) 130 meghívottból 11-en jöttek el. Néha a fejünket fogjuk, milyen durván félrekezelik a betegeket, elavult, rossz gyógyszereket szedetnek velük, egyszóval szerencsés ember aki jó, lelkiismertetes orvoshoz kerül. Tisztelet a kivételnek, aki mint az őrült dolgozik a többi orvos után, hogy rendbe rakja szerencsétlen betegeket. A beteg, aki semmit sem tud ezekről a gyógyszerekről annyit tehet, hogy kontrollokra jár, szűrésekre, rendben tartja a vérnyomását-első időkben lehetőleg többször méri naponta-, nem eszik zsíros kajákat, néha a vércukrára is ránéz,eleget mozog, ideális súllyal él. Valakinek így is magas lesz a koleszterinje, ez sajnos örökletes dolog, ezt kezelni kell. Valaki azt írta, volt érátmosáson, de nem csökkent a vérnyomása. Ez az ember szereltessen egy ABPM-et (24 órás vérnyomásmérő)és kezdjen el vérnyomáscsökkentőt szedni.A neki valót a sok közül. Nem is értem hogyan gondolta, hogy javulni fog a vérnyomása...
A fülzúgás sok dologtól lehet, de a hölgynek nincsen szűkülete-ettől még plakkja lehet, csak még nem okoz szűkületet. A plakk-képződés sztatin kezeléssel, és a többi leírt paraméter rendbetételével megállítható.
Az, hogy eltűnnek-e a plakkok még vitatott. De ha már megállítottuk, jók vagyunk. Az én tapasztalatom szerint egyébként csökken a plakkok mérete, de ehhez több idő kell (évek) mire meg tudom mondani, merre tart a dolog, mik a hosszú távú eredmények.
Ajánlok még egy könyvet: Gyakorlati lipidológia, Dr. Simonyi Gábor írta. Csak sajnos orvosoknak szól, de szerintem más jó könyvek is lehetnek forgalomban.
Sok sikert!

Evelin

2015. 03. 05. 20:44
Kedven Edina, köszönöm válaszát, Ön többet tud mint egy orvos. Egyetértek, hogy szerencse, ha valaki jó és lelkiismeretes orvossal találkozik. Sajnos már pénzért sem tud gyógyítani a legtöbb, mert hiányos a tudásuk. Szendi Gábor írt arról, hogy a sztatin kezelés nagyon káros. A könyvet egyébként megpróbálom megvenni, talán okosabb leszek tőle. Még egyszer köszönöm hozzászólását, válaszát.

Edina

2015. 03. 07. 23:38
kedves edina, most akkor Ön mit javasol nekünk betegeknek? Mert én azt éetettem az írásáböl, nincsenek gyögyszerek nincsenek illetve amik vannak azok mellékhatása sokkal károsabb, akkor sebészet nyugodjunk bele ez van és kész? Na de mivan a sebészeti tapasztalatokkal? Ér műtét, pár hét, hönap,leg feljebb 1 év aztán jön az amputálás , pár nyomorult év ez az összes jövökép? Szömörú!!!!!

Evelin

2015. 03. 08. 20:13
Tudom, hogy kevés ideje van Edinának, de megnéztem a könyvajánlót, a bookline-on lehetne is kapni. Csak nem tudom, hogy az vérem vérzsírszintje alacsonyabb mindig, mint az előírt alsó határérték. (Enyém általában 0,7-9 között szokott lenni.) Ez is probléma az erek működésében? Mert a könyvet ahogy olvasom az ajánlót, szerintem csak azzal foglalkozik, hogy a vérzsírszint kórosan magas. Ezért gondolkodom, hogy meg vegyem-e a könyvet. Még talán, ha erre válaszolna. Egyébként a férjem mindenkinek azt mondja, hogy nem hiszi, hogy egy ezred katona több fokhagymát evett már, mint én. Már nem is bírok ránézni, de ha tényleg csak ez van, mint természetes táplálék kiegészítő, akkor megpróbálom kapszulában szedni.

Csanyi Edina

2015. 03. 21. 21:03
Kedves Hozzászólók!
Hogy mit javaslok? Leírtam mit tehetünk. A gyógyszerek bonyolult dolgok, sokszor vita tárgyát képezik az orvosok között is. Minden ember más és más! Különbözőképpen kell kezelni őket! Lehet, elég ha lefogy, máris csökken a vérnyomása, ha étkezéssel tudja befolyásolni a koleszterinjét nem is biztos, hogy gyógyszert kell szednie! Vagy csak egy ideig kell, aztán elhagyhatja! A gyógyszerek lehetnek károsak is igen, de van, hogy muszáj szedni, mert így élhetünk tovább. Mérlegelni kell. Ha van egy 80 éves ember, és nagy dózisban statint szed, lehet, hogy csak 10-20 év múlva készül ki a mája,-lehet, de nem biztos!- de addig nem is fog élni, mert meghal valamilyen más betegségben...Így megy ez.
A betegeknek ehhez nem kell érteniük, ez hosszú évek tananyaga és a tapasztalattól is függ mit írnak fel. Ha én beteg lennék, keresnék egy jó lipidológust, aki beállítja a gyógyszereimet. Ez a könyv amit írtam elég jó, nem csak a koleszterin csökkentésről szól, hanem életmódra vonatkozó tanácsokat is ad.(csak hát orvosoknak írták, de nagyon elszántak átrághatják magukat rajta) Ma voltam egy konferencián, és volt egy előadás ami végre a betegeknek szólt!!! Ők ezt az oldalt ajánlották: preventissimo.hu
Facebook oldaluk is van. Elsőre jónak tűnik!
Sok sikert!

Evelin

2015. 03. 22. 20:01
Kedves Edina! Köszönöm, hogy újra megtisztelt bennünket hozzászólásával, meg fogom nézni ezt a honlapot. Egyébként azt elfogadom, hogy minden beteg másként reagál ugyanarra a gyógyszerre, és hogy mérlegre kell tenni, hogy mit miért kockáztatunk. Továbbra is próbálkozom megvívni a csatát. Egyszer csak sikerül.

Kapuszta Ildikó

2015. 03. 23. 18:31
A cinátférjem én, testvérem több barátunk megkapta a vaccinát kb 3 éve, nekem nem csökkent a cholesterin szintem, 10 körül vaqn állandóan, de ezt familiáris, anyám ezzel a cholesterin szinttel élt 89 évig és combnyak törés okozta a halálát. Felhivtam a proffesszor urat hogy nálam mi a helyzet mire ő azt mondta, Kedvesem jó laborleletet v. jó egészséget akar.
Közve3tlen a beadás után szinte ugy éreztem éveket fiatalodtam , ma már nem mondom . A megoldás ritkán megyek laborba csak ha küldenek, a nyaki UH leletem bizony jobb lett a plaque-ok helyett csak apró pici tüszerü meszes pontok voltak láthatók, és a szemfenék vizsgálaton sem volt meszes ér látható A vérnyomásom gyógyszeresen van beállitva.

Ibolya Anna

2015. 04. 15. 14:48
Sok kommentet elolvastam...miszerint a májban történik a Cholesterin lebontás...ha ez így van már ez bizonyíték rá, hogy a vakcina egy nagy hazugság, mivel az érszűkületet, ahol már felrakódások vannak közvetett módon kellene lebontania...A korábban lerakódott puha értörmeléket később kemény Calcium plack veszi körül,szűkíti ill. elzárja az eret egy bizonyos szakaszon... ezt nem bontja, bonthatja le egy Choleszterin bontó anyag...azonkívűl ha vér útján megy keresztül az ereken, milyen módon jut be az elzáródott érszakaszba? Gondolkodjon el ezen mindenki...Van aki hisz benne és elhiszi, hogy javult, de nem ettől hanem a saját esze által vezérelve szugerálja be magának...ez is egyfajta eredmény de nem az igazi...

Nyúszi

2015. 04. 19. 19:45
Végig olvastam blogokat és elhagyom a koleszterin csökkentőmet.

sagan

2015. 04. 23. 05:10
Kedves Ibolya Anna. Én is ezt mondtam a fentiekben, és egyet értek Önnel.Szerintem ez az egész hazugság, és arra találták ki, hogy az emberekből pénzt csikarjanak ki.

Pártatlan

2015. 04. 30. 11:47
2005-ben Svájcban a genfi találmányi világkiállításon aranyéremmel díjazták a Horváth prof. által feltalált érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Az vakcina dobozán az aranyérem kétoldali fotója látható. 2011-ben kuruzslás miatt (névtelen feljelentés alapján) házkutatást tartottak a lakásán és a laboratóriumában. A lefoglalt vakcinákat és egyéb anyagokat megvizsgálva az igazságügyi orvosszakértő megállapította az oltóanyag EMBERRE VESZÉLYES ANYAGOT NEM TARTALMAZ! Ez a megállapítás szerepel a rendőrségi nyomozati jegyzőkönyvben. Ezen információk és YouTube-on lévő videók megnézése után elhatároztam én is élek a lehetőséggel. Pestre mentem előzetes időpont egyeztetés után 50.000-Ft ért megvásároltam a vakcinát a professzor úrtól. Vidéki nagyvárosban élek az orvos ismerősöm adta be az injekciókat előírás szerűen. Mint kiderült neki is van 55.000-Ft-ért, az ötezer plusz a vonatköltség és az idő ráfordítás díja.(Nekem többe volt a vonatjegy és még ráment 8 órám.) Referenciaként csinált a doki egy arteriográf vizsgálatot ami 65 éves ffi. koromnak megfelelő értéket mutatott. Ezután vérvétel, centrifugálás, a vérsavó felszívása 9 kis fecskendőbe. Az első ampulla oltóanyagot jól összekeverve a fecskendőben lévő anyaggal (többször felszívta visszaengedte) vénásan beadta és megkért az ampullákat és a fecskendőket (8-8 db.) vigyem haza. Az oltóanyagot a hűtőbe a fecskendőket a fagyasztóba tegyem be és mikor újra jövök 1-1-et hozzak magammal. Mire oda értem a fagyóban lévő anyag is kiolvadt (1 cm3). A kúra után 6 hónappal újra arteriográf vizsgálat következett és határozott javulást mutatott az előző (koromhoz képest normális) állapothoz viszonyítva. Ez a szuri kavalkád (6 hét)és a két vizsgálat 80.000-Ft volt. A Horváth prof elérhetősége- email: drhorist@freemail.hu Tel:30-301-7424 és két videó a sok közül: https://www.youtube.com/watch?v=4WKrSlm5i0s

Fox

2015. 05. 02. 17:55
Ha ez a szer tényleg jó és hatásos, miért nem segít valaki a profnak összedobni egy anyagot a kickstarterre és összeszedni rá azt a pár 10 millió dollárt a közösségtől? Én csak azt látom itt, hogy van 1-2 igazából névtelen hozzászóló, akinek segít, meg 1-2 akinek nem segít. Konkrét tényeket igazoló dokumentumokat meg senki nem linkel be. Az egész így egy nagy semmi, le kellene zárni az ilyen hozzászólásokat engedő oldalt!

B.Gy.

2015. 05. 23. 22:20
""a jogászok döntik el, hogy ki kit gyogyithat-----A TÖBBI---NEM ÉRDEKES !!!!ÖNEKIK!!!!

Gitta

2015. 07. 02. 23:25
Nincs abban valami ellentmondás, hogy az Egészségpénztár éppen a gyógyulást nem támogatja? A professzor lakásában házkutatást tartottak, elvitték az otthonában a kapott találmány legyártására ott talált több 10 millió Ft-ot, és a 10 éven át gyűjtött mintákat, és reményeik szerint a találmányát is elvitték volna, de azt nem találhatták meg, mert benne van a fejében.
De senki ne higgye, hogy feladták. Beidézték a bíróságra, ahol azt is fontolóra vették, hogy egy orvos nem azért tanultpotom 10 évet, hogy valakinek egy injekciót beadhasson, vagy vért vehessen. Aztán a gyors és gépírók által hiba nélkül leírható beszéddel gyűlt meg a bajuk a tárgyaláson. Bedühödtek, hogy a professzor állva faggatták, hogy megtudjanak a találmányról mindent.Csodálom ezt a nagyon okos, nagyon nagy önuralommal rendelkező idős urat, aki óriási szeretettel közelíti meg a legádázabb ellenségeit is. Az orvos csak ad, amiért nem jár semmi köszönet, csak bántás ebben az országban. Itt nincs tisztelet, nincs türelem, nincs emberség, csak kabzsiság és önzés. Az összes betegség keringési eredetű, ahogy azt a professzor úr mondja. Kell minimum 3 hónap, hogy a vér reagáljon a megváltozott környezetre. Egy betegség (még ha fertőző, akkor) sem azonnal robbantja le a szervezetet. Miből gondolja bárki, hogy a gyógyuláshoz elég egy szemvillanásnyi idő, és egy varázspálca. Egy gyógyszer, ami kikapcsolja az érző idegeket, vagy esetleg még nagyobb kárt okoz, arról azt gondolja minden beteg, hogy az hatásos volt, használt. Nem lehet, hogy az érzéseink befolyásolhatók?

XYZ

2015. 07. 20. 15:37
HRI-vitaliont ajánlom érszükület esetén, valamint visszérgyulladás esetén is.

éva

2015. 07. 21. 15:10
Beadattam az én is a vakcinát 4 hónap telt el, és a labor eredményeim nem javultak.Kérdlsem mennyi idő után mutatkozik javulás mennyi időnek kell eltelnie.

Juhászné Nyevelka Andrea

2015. 07. 21. 23:26
Szeretném beadatni magamnak a vakcinát.Ha beválik,az egész családomnak!Kérem szépen,aki tud valami elérhetőséget,hol lehet beszerezni,írjon nekem!Köszönöm előre! e-mail címem :dalmi19920903@gmail.com

Veress Gábor

2015. 07. 23. 11:13
Elképesztő, hogy az embereket hogyan lehet fanatizálni. Ha elkezdenek valamiben hinni, nem hajlandók a leglogikusabb ellenérveket sem meghallgatni. Mégis egy kisérlet:
3 évvel ezelőtt meghallgatva a prof. előadását és az ott elhangzott konkrét számokat (LDL/HDL arány legyen kisebb, mint 3) csináltattam egy labort, aniből kiderült, hogy ez nálam 3,5. Felhívtam a professzort, aki megerősítette, hogy ennek alapján javasolja a vakcínázást. Megtörtént, nem siettem a kontrollal, 10 hónap után csináltattam meg. Eredmény: enyhe romlás. Rákérdeztem a laborban, ahol beadták, mik a konkrét számszerű tapasztalatok. NEM VOLTAK. Több helyen érdeklődtem ez után, pl. egy Balaton-környéki aszisztensnő, aki 100-nál több paciensnek adta be, egyetlen konkrét adatot nem ismert, milyen volt az érték kezelés előtt ill. után. ÉS INNENTŐL KEZDVE AZ EGÉSZ SARLATÁNSÁG, mert ha én találtam volna fel a szert és lenne bátorságom terjeszteni engedély nélkül, pontosan a klinikai tesztsorozatot pótolandó minden betegtől megkövetelném, hogy adjon le egy laborleletet kezelés előttről, majd félévvel a kezelés után, hiszen ha tényleg segít, akkor ezek az eredmények igazolnák a szer hatékonyságát. Viszont ha magam is tudom, hogy a szer annyit ér, mint halottnak a szenteltvíz, dehogy kérek ilyet, hiszen a páciens maga is szembesül a teljes hatástalansággal. Nos soha, senkitől ilyet sem a prof., sem a beadó szélhámos orvosok nem kérnek. Semmi konkrétum, csak a süket szöveg, hogy a bácsi nem tudott egy lépcsőt se fellépni és a kezelés után felszalad a harmadikra, meg a győri cigányvajda felesége panaszkodik a profnak, hogy a kezelés óta a férje még a rántást se hagyja keverni a konyhában, mert állandóan a szoknyája alá nyúlkál. Bizony ezzel aszerrel az a szerencsétlensége dr. Horváthnak, hogy aki egy kicsit gondolkodik, rájön az eredmény mérhetősége eldönt mindent. Nincs okozat ok nélkül. Ha valaki jobban fog tudni pl. járni, az abból következik, hogy jobb lett a keringése és ez Doppler vizsgálattal vagy az erek állapotának felmérésével, ultrahanggal, laborvizsgálattal lekövethető. Ők (a prof. és a beadó esküszegő orvosok)viszont semmit sem akarnak követni. Fizess és ne is halljunk rólad többet, kivéve, ha újabb hiszékenyeket irányítasz hozzánk!

Evelin

2015. 07. 23. 21:24
Teljesen egyetértek Önnel, nálam a családi orvosom rendszeresen csináltat koleszterin szint mérést, ez úgy jött ki, hogy pont a vakcina beadása előtt is készült egy, a vakcina beadása után fél évvel, és azóta is nem jobb, hanem rosszabb lett (nem sokkal) az arány.
Én is elgondolkodtam, hogy miért nem kontrolláltatja a professzor úr ezt azokon, akik kérik a vakcina beadását, hivatalosan, és akkor nem is kellene neki harcolni senkivel, mert vannak mért értékek, amik igazolják a szer eredményességét. Tovább nem folytatom, mert már az előző kommentben minden le van írva.

Ilona Tóth

2015. 07. 29. 12:25
Kecskeméten keresek elérhetőséget a vakcina elérhetőségére.

Zsuzsa

2015. 07. 30. 09:08
Én sokkal olcsóbb és nem ennyire fájdalmas módszerrel, a lecitinnel javítok a visszér és érrendszeri problémámom! Ha érdekel keress meg skrabak69@gmail.com

Horváth Gergő

2015. 08. 06. 14:47
Kedves sagan! Te ebben nem hiszel. Jó. Én meg abban nem, hogy velem történhet baleset. Sőt abban sem, hogy holnap felkel a Nap. Szerinted aki a sürgősségin ül bent törött lábbal délután, gondolta volna aznap reggel hogy ott fog kikötni? Valószínű nem. Akkor mennyire számít hogy hitte e benne? Pont semennyire. Hinni a templomban "kell". Az a sok kommentelő szerinted agymenésből írta ki hogy segített neki vagy lefizette őket a doktor úr? Én nem mondom hogy csodaszer és hogy mindenkinél hat, hiszen ne feledjük el hogy RENGETEG tényezőtől függ egy szer hatása! Nincs, nem létezik olyan hogy valami mindnekinél hat! Nyerészkedős megjegyzésedhez meg csak annyit, hogy ismered te a doktor urat úgy igazán? Ne magadból indulj már ki!

Zornyi Bea

2015. 08. 08. 12:28
Na akkor ezt olvassátok el: http://valasz.hu/itthon/illegalisan-adja-be-vedooltasait-a-magyar-csodadoktor-114364

Ada

2015. 08. 10. 10:04
Tévedésben vagy Bea! A Prof nem ad be vakcinát! Így nem is illegális! ;)

morgonc

2015. 09. 16. 20:38
üzenném a kételkedőknek, és a felháborodottaknak!
Hogy ez a készítmény soha a büdös életben nem fog a patikákba kerülni! Éppen azért mert hatásos és 1 gyógyszergyártónak sem érdeke hogy meggyógyuljanak a beteg emberek!Az a céljuk hogy szedjék azt amit gyártanak a TÜNETEK CSILLAPÍTÁSÁRA!

darknight59@c2.hu

2015. 09. 27. 09:27
Objektíven akkor lehet választ adni a hatásosságáról, ha a kezelés előtt és után koszorúér festés történik.
Egy betegem kérte, hogy kipróbálhassa a vakcinát, és utána eldönthesse, hogy vállalja-e a műtétet. Megoperáltuk....

Detti

2015. 10. 02. 10:40
Érdeklődni szeretnék hogy a vakcinát hol lehet beadatni? Sopron környékén van e valakinek ismerőse, aki ezt megtenné?
Előre is köszönöm!!

Törpe

2015. 10. 14. 16:28
BEADATTAM!!! 2013 januárban meg kaptuk a szérumot, azért vállaltam mert carotisz(nyaki érszükület) 50-60% volt. oltás után 8 hónapra igértek javulást,kivártam és csináltattam ultrahang vizsgálatot ,ami már 90%-ban elzárodott volt.2013 szeptemberben műtöttek.Azt hittem ezzel meg oldodott az ér problémám, de 2015 májusában koszorú ér műtéten estem át 3eret kellett áthidalni.Orvosom azt javasolta jelentsem fel aProffot mert a szérum nem használt csak ártott!!Aki ezekután a szérum mellett dönt vessen magára!!!!

nagyanyó

2015. 10. 19. 00:46
A professzor úr nem adja be. Vajon miért? Leveszik a vért kicsapatják a savót és azt 10 részre osztják ,borzasztó a fertőzés veszély!!!! Orvosok tapasztalata, nem ér semmit.Csak porhintés és jó kereseti lehetőség sarlatánoknak.

Attila

2015. 11. 30. 17:54
Napok óta olvasom a hozzászólásokat...és most jól figyeljen az is aki meggyógyult és az is aki nem! Csak megjegyezném, hogy én is ezen a területen mozgok. Megnéztem Dr. Horváth István előadását. Hááát...finoman szólva is azt kell mondjam, hogy ha egy tudós ilyeneket mond akkor az nem tudós. Nagyon hosszú lenne, de csak ízelítőként...azt mondja: a betegség okát kell gyógyítani nem a tünetet? Emberek...ha a plakkosodást leszedi (ami mellesleg nagy eredmény, mert eddig ilyen nem volt) akkor az csak a tünet kezelése nem? Az ok szerinte a koleszterin, ami hibás anyagcsere miatt jelentkezik. Tisztázzuk le, hogy amelyik tudós nem tudja, hogy a természetben semmi nincs ami csak úgy hibássan működik!!! HA VALAMI NEM JÓL MŰKÖDIK A TESTÜNKBEN VAGY A TERMÉSZETBEN AKKOR AZÉRT MI EMBEREK VAGYUNK A HIBÁSSAK! Vagyis ez az elmélet hiányos, mert az okát nem tudja.

A szép az egészben, hogy én tudományosan, kutatásokkal tudom bizonyítani mi az oka. És nem mellesleg, ez pontosan megmagyarázza azt is, hogy ha ez a találmánya Dr. Horváth-nak tényleg azt teszi amit mond, miért vannak emberek akiknek segít, és miért van akinek roszabb lessz az állapota! Én próbáltam vele kapcsolatbalépni az egyik tv-n keresztül amely kapcsolatban áll vele, de nem kapok választ! (ez mondjuk érdekes) Hajlandó vagyok beszélni akár Dr. Horváth Istvánnal, akár ujságíróval ujságban, tv-ben teljesen mindegy! Ha valaki el tudja intézni, vagy valaki épp ujságíró és ezt olvassa jelentkezzen!

Zsolt

2015. 12. 02. 08:16
Kedves Attila!
Kifejtenéd bővebben...

Attila

2015. 12. 03. 07:25
Kedves Zsolt!

Megadom a lehetőséget Dr. Horváth Istvánnak, hogy jelentkezzen. Mint a fentiekben is írtam, mi elméletben már rég tudjuk mi az igazi ok. Az idén április 23.-tól már hivatalos, mert befejezte a kutatóintézetünk a kísérleteket melyek hiányában sarlatánnak hívtak minket is! Mivel tudom milyen ez, nem akarok abba a hibába esni, hogy én is elítéljek valakit addig még nem adom meg neki a lehetőséget, hogy megvédje magát és az elméletét. Gondolom abban egyetért velem, hogy ugyanolyan lennék abban az esetben, mint azok akik mindenáron ellenzik és nem fogadják el a hatásos megoldásokat a hatalom megtartása érdekében.
Nekem az előadásból sántít a dolog, és már két hete várakozok, hogy végre valakit érdekeljen a téma. A média (ujság,tv) valamiért nem érdekelt. A nagyobb baj az, hogy Dr. Horváth sem jelentkezik! Pedig ha tényleg eltünteti a plakkosodást ilyen gyorsan, akkor ez lehet jó is, mert gyorsabb a javulás az elmondottak szerint mint a mi módszerünkel. Csak tenni kell valamit azért, hogy mindenkinek segítsen és ne csak egyeseknek. A kutatásaink alapján azt is meg lehet érteni, hogy egyeseknél sokkal roszabb lessz a helyzet ha megkapja a vakcinát mint előtte volt! Várok még egy hetet. Ha senki nem jelentkezik, akkor az interneten ilyen helyeken fogom kifejteni a mondandómat és a bizonyítékokat! Sokkal jobb lenne, ha ujság vagy Tv lenne, mert sokkal egyszerűbb megérteni mivel képeket is tudok mutatni a kutatásokról, sőtt 3D-s applikációnk is van ami bemutatja a folyamatot! Egyébként mi levédettük a jogokat, de nem saját névben hanem az emberiség nevében! Ez is azt mutatja, hogy nem meggazdagodás végett tesszük amit teszünk! Valójában ha valaki foglalkozik egészségügyi kérdésekkel, hihetetlen mennyire nyilvánvalók az eredményeink. Sőtt...sok mindent megmagyaráz. Legyenek még egy kis türelemmel és jelezni fogom hol lessz elérhető!
További szép napot mindenkinek! :)

zozó

2015. 12. 03. 14:50
Hát ez nagyon nagy!!! ,,Egyébként mi levédettük a jogokat, de nem saját névben hanem az emberiség nevében!"
Biztos vidám pillanatokat szereztél a HivatalnakXD

Zsolt

2015. 12. 03. 21:41
Kedves Attila!
Először is köszönöm.
Másodsorban nem értem miért lenne rosszabb a vakcina után az egyednek, mint volt. Mire alapozod?
Várom megtisztelő válaszodat.

Attila

2015. 12. 03. 22:27
Kedves Zsolt!

Mint már mondtam, rossz Dr. Horváth elmélete. Azt feltételezi, hogy ez hibás anyagcsere miatt van! Ezt biztosan tudjuk, hogy nem így van! Erről csak annyit ízelítőként, hogy gondolkozzon el mindenki azon addig még nem mondok többet, hogy miért van az, hogy csak az artériákban ragad le a koleszterin? Ha a koleszterin lenne a hibás, akkor venoszklerózis is létezne nem? Legyenek még egy kis türelemmel és minden világos lesz.
Jó éjt

Attila

2015. 12. 03. 22:30
zozó...nem értem ezt a kijelentést. Mellesleg mindegy mire gondolt, mert szerintem nem vicces, hogy tudósok feltalálnak olyan dolgokat amik megváltoztatnák az emberiség jövőjét. Megjelenik valaki akinek az érdekébe ütközik, megveszi a jogokat és eltüntet mindent! És így az emberek a mai napig sem tudnak dolgokról! Az sem vicces, hogy több mint 20 éve próbálkozunk segíteni amit bizonyos érdekcsoportok nem hagynak! Több mint 100 bírósági ügy után végre látunk előrehaladást és eredményeket! Ez Ön szerint kedves zozó vicces? És azon sem tudok igazából nevetni, hogy valakinek van egy találmánya ami segít, és ezt még le se védeti nehogy megtudják az összetételt!? Ilyet kapzsi ember csinál! Biztos lehet benne, hogy én örülnék a legjobban ha kiderülne, hogy nincs igazam!

Zsolt

2015. 12. 03. 22:52
Kedves Attila!
Tudom mit akarsz kifejteni.
A tartós vitamin hiánya okozza a problémát.
Jó Isten áldja meg Szentgyörgyit.
Jó éjt Neked is.
Folytatjuk...

Attila

2015. 12. 04. 13:40
Igen neki köszönhetjük, de mi továbvittük azt az irányt és vitathatatlanul bebizonyítottuk! Ha ma - holnap nem jelentkezik senki akkor leírom itt is meg még pár oldalon. Miután elolvasták és hihető (amit nem kétlek mert sok mindent megmagyaráznak az eredmények), csak annyit kérek mindenkitől, hogy terjessze!

Rézi

2015. 12. 18. 15:33
Kedves Attila!
Várjuk a folytatást...és terjeszteni fogjuk!
Üdv: magdalnawkukacgmailpontcom

hft mkkloii

2015. 12. 20. 19:01
uu

Zorro

2015. 12. 20. 19:16
A New York-i Tudományos Akadémiának NINCS Horváth István nevű tagja.
Ld: hivatalos kereső oldalukat:

http://www.nyas.org/Search.aspx?q=Istvan+Horvath

Zsolt

2015. 12. 23. 00:14
Steven Horvath. Te zseni.

Zsolt

2015. 12. 23. 00:16
És nem örökös tagja. Teeee... :)

Feri

2016. 01. 05. 09:53
Kedves Attila!
Várom a folytatást!Éppen döntés előtt állok,hogy adassam-e be a vakcinát vagy sem,kérem,hogy oszd meg a tapasztalataidat!
Áldott,boldog új évet kívánok
R.Feri
romvari.ferenc@gmail.com

Attila

2016. 01. 13. 22:04
Nem birtam írni, nem tudom miért. Ajánlom mindenkinek mindkét cikket:

http://www.targyalasinaplo.hu/search/?text=koleszterin

Ha valakinek kérdése van, megtalál Facebook-on (tudomány-természetesen)

Az egészség és a józanész legyen veletek!

nemeskeri1@hotmail.com

2016. 01. 28. 13:31
Kedves Attila várom a folytatást.

Csillus

2016. 02. 07. 12:08
Kedves Attila!
Én nem vagyok Horváth István hívő, de számomra annak sem hiteles a mondanivalója, aki a "hibássak"-at két s-sel és a "lessz"-t két sz-szel írja!
Bocs!

Attila

2016. 02. 07. 19:34
Kedves Csillus!

Nincs harag! :) Az csak azért van, mert nem magyarul végeztem az iskoláimat. :) Mellesleg nem könnyű jó lektort találni. Ha belenéz a blogomba, tudomanytermeszetesenkukacblogponthu akkor meglátja, hogy a fogalmazásom sem igazán magyaros! :) Igyekszem megtalálni a jó lektort, és javítani ezen. De szerintem nem a nyelvtudás a lényeg ebben az esetben nem?

Szimpatika

2016. 02. 09. 12:08
Kedves Olvasóink!

A vakcina felhasználhatóságát tekintve bírósági ítélet született, így cikkünket kiegészítettük a legfrissebb információkkal.

Ica

2016. 02. 09. 13:27
Ugye a per folyik.Ettől függetlenül tudja valaki,hogy kapható-e még és hol?Ha valaki tudja írja már meg a szaszko.ica@invitel.hu-ra.Köszi

Veress Gábor

2016. 02. 09. 15:18
Nos megszületett az elsőfokú itélet és nem tudjuk, sírjunk vagy nevessünk:
1./ Egy felfüggesztett börtönbüntetéssel Horváth gyakorlatilag megúszta.
2./ 6 millió forint vagyonelkobzás egy csepp a tengerben: több, mint 1 MILLIÁRDOT kasszírozott a hiszékenyektől adó-és járulékmentesen. ( Mintha a Princz Gábor-ügy köszönne vissza: 500 milliárd eltüntetéséért 3 milliós büntetés és magától érthetődően: felfüggesztett szabadságvesztés.)
Természetesen az ügyész elfogadta az itéletet, de egy másodfokú bíróság mégis kénytelen lesz foglalkozni az üggyel, mert volt képe a sarlatán szélhámosnak fellebbezni a felháborítóan enyhe itélet ellen. Az már csak hab a tortán és a bíróság teljes alkalmatlanságát bizonyítja, hogy összesen két hónappal kapott csak többet a főkolompos és egyben a legfőbb haszonhúzó az egész ügyből, mint a szerencsétlen aszisztensnő, akit utasított a főnöknője és a munkahelye megtartásáért részt vett ebben az egész gyalázatban.
A nyomozóhatóság, az ügyészség a 2012-ben indult ügyben nem vette magának a fáradságot, hogy feltárja azt, hogy azóta is folytatólagosan, a feltárthoz képest öt-hat nagyságrendben nagyobb volumenű, ipari méretekben működő előállítást és terjesztést. Igy a bíróság -ilyen a jogrend- csak a elé tárt, tyúkpernyi méretű ügyet tárgyalhatta.(2015-ben!!!)
Ezen túlmenően azt kérdem, érdekes módon hol volt és van ilyenkor a NAV, amikor milliárdos árbevételt szerez valaki éveken keresztül egyetlen számla kibocsájtása nélkül, miközben kisvállalkozókat, kiskereskedőket 1-2 ezer forintos nyugtaadás elmulasztása miatt kiráznak a gatyájukból?

Gitta

2016. 02. 10. 14:33
HA ÁTADNÁ A TALÁLMÁNYÁT AZOKNAK? AKIK MÁR ÉVEK ÓTA SZÁNDÉKOSAN GÁTOLJÁK A GYÓGYSZERRE NYILVÁNÍTÁST, AKKOR MINDENT RENDBEN TALÁLNÁNAK ÉS AZONNAL KIVINNÉ VALAKI AMERIKÁBA, MERT OTT LEHETNE VELE KASZÁLNI. KARDIOLÓGUSOK, és MÁS ORVOSOK, CSONTKOVÁCSOK IS BEADTÁK MAGUKNAK A TÖRVÉNYT SÉRTŐ GYÓGYSZERT!!!!!! MAGYARORSZÁGRA MINEK ORVOS, amikor NEM ŐK HATÁROZZÁK MEG, hogy KI GYÓGYULHAT és KI NEM??? AKI MEGHATÁROZZA, AZ PEDIG KÜLFÖLDÖN KEZELTETI MAGÁT, amikor SZÜKSÉGES. HALLJON MEG MINDENKI? LEHETŐLEG AZONNAL, mert AZ EGY JÓ ÜZLET VALAKIKNEK! AZ AORTÁT vagy a LÉGCSÖVET TÉVEDÉSBŐL ÁTSZÚRÓ MŰHIBÁKAT, a BEVÉRZÉSEKET, MÁJCIRRÓZIST, HALÁLT OKOZÓ GYÓGYSZEREK SOKASÁGÁT,A TÉVES DIAGNÓZISOKAT VALAMIÉRT EGY TÖRVÉNY SEM TILTJA!!!!!!

S.Istvan

2016. 02. 14. 22:34
Sokszor a legképtelenebbnek látszó elméletek hoznak hatalmas áttörést.
"Ldl-koleszterin elleni antitest burkolja be a rossz koleszterint."
Az LDL-C része a szervezetnek, ha ellene antitest termelődik, akkor az auto-antitest és az egy betegség jele. A szervezet önmaga ellen fordult. Horváth elmélete szerint az ilyen autoantitest szükséges, normális velejárója az életnek. Az, ami minden más esetben valamilyen betegség jelzőfaktora, most az egészség szükséges, nélkülözhetetlen eleme.
Akkor van baj, ha ez az autoantitest nem elég. Akkor ki kell provokálni a termelődését. Injekciós immunizálással. Olyan antigént, azaz antitest termelődését kiváltó anyagot, kell beadni a betegnek, ami indukálja az anti-LDL-C antitestképződést. Az injekciónak a hatására elég anti-LDL-C antitest termelődik és a szervezet egészséges lesz.
Kérdésem: az egészséges élethez tényleg az kell, hogy a szervezet saját anyagaival szemben termelődött autoantitestek legyenek jelen a keringésben?
Tényeg?
Hát csoda-e, ha egy minimális intelligenciával rendelkező ember rémülten fordul el ettől az elképzeléstől?

Zsolt

2016. 02. 15. 13:33
S.István!
A hipotézised néhány helyen hibás.
Gondold még egyszer végig.
Segítek egy kicsit. Az alacsony sűrűségű lipoprotein egyáltalán nem normális, ha sok van belőle, a felborult zsíranyagcsere okozza. Most te jössz S.István.

Csillus

2016. 02. 15. 21:53
Kedves Attila! Akkor bocsánatot kérek, nem tudtam, h nem perfekt magyar!

Orsi

2016. 02. 18. 21:32
Sziasztok!

Ha valaki már beadatta a vakcinát, adjon nekünk hasznos információt is, ne csak veszekedjetek..., saját döntés ez mindenkinek! Bárki aki tud hasznos infót adni arról, hogy hol tudom beszerezni a vakcinát kérem írja meg ide vagy a frogika@hotmail.com -ra. Nagyon hálás lennék érte!!! Köszönöm előre is!

hoffartnematild@gmail.com

2016. 02. 19. 15:29
Kedves hozzászólok!
Tudna valaki segíteni, hogy mikor, milyen esetekben nem ajánlott.

Evelin

2016. 02. 19. 17:40
A Bírósági ítélet elolvasása után, egyértelmű, hogy semmilyen esetben sem ajánlott. Én így értelmeztem.

Zsuzsa

2016. 02. 21. 20:44
Sajnálom, hogy Magyarországon a gyógyszer maffia még mindig erősebb, mint a beteg embereken segíteni akaró prof..Miért nem támogatják és engedélyezik, hogy önkénteseken kipróbálják a vakcinát. Az eredmények ismeretében aztán lehet bírálni. A VNTV.hu oldalon meg lehet nézni a Professzor Úrral készült interjút. Nagyon tanulságos. A bíróságon sem vizsgálták a vakcinák hatékonyságát, mert a vizsgálat arra nem terjedt ki !! Talán kiderült volna, hogy nem elmarasztalni, hanem támogatni kellene ennek a kezelésnek a hatékonyságát !Ez pedig nem kedvezne a hatalmas haszonnal dolgozó gyógyszer MAFFIÁNAK !!!!

kasaimi

2016. 02. 22. 12:45
Ha valaki tudja, hogy hol lehet beszerezni a vakcinát, kérem, írja meg nekem a kasaimi@freemail.hu címre. Köszönöm!

franka 61

2016. 02. 25. 11:26
Kedves Zsuzsa! A kuruzsló évek óta árusítja a vakcináit, a legutolsó előadása szerint több mint 20000, húszezer ember tanúsíthatja a több mint 100 orvos által beadott vakcinák hatását.Vakcina ára.50000,-Ft beadás min.50000,Ft. Ezek csak nagyon alábecsült adatok. Vagyis milliárdos üzlet! Én ebben csak két alkalommal vettem részt, az első adag beadása után egy évvel a bal lában lábfej artéria, a második adag beadása után egy évvel a jobb lábam comb artériája záródott el. A szív centrumok, az érsebészetek, a rehab. intézmények tele vannak olyan betegekkel akik megkapták a kuruzsló vakcináit és fájlalják az erre kidobott pénzt. A kuruzsló és a beadó orvosok pedig azért nem vizsgálják azon személyek állapotát sem a vakcinák előtt sem utána, mert így úszhatják meg a legolcsóbban a hokusz-pókuszt büntetés nélkül. Hiszen nincs nyoma ki kapta meg, mikor, milyen állapotban, milyen hatással. Semmi nyom!!!

Gonda László

2016. 02. 25. 11:46
Tucatnyi esetet ismerek, akiknek gyógyulása hihetetlen, saját szememmel láthattam de ahol a gyógyszerlobbi uralkodik, ott nem annak van igaza aki gyógyít!
Az ember bizalmatlanság, főleg csonka hazánkban lakóknál, szánalmasan magas.
Prof.dr.Horváth István nem kuruzsló! Aki ilyet állít, az olvassa el mit ír a német nyelvterületen kapható "Bittere Pillen" (keserű pirulák) c. több mint 30 éve 2 évente megjelenő gyógyszerminősítő könyv! A gyógyszergyárak termékeinek "mellékhatásainál" több ezer ember hal meg évente csak Németországban. A gyógyszergyárakat joggal érheti a vád, hogy gyilkosokká is válnak.
Ugyanez történik a Monsantonál, aki mérgez minket, többek között a Glyphosat-al, ami kb. 75 Németben kapható termékben található és évi ~15.000 tonnát szórnak ki a földekre! 100-val hullanak el az állatok, főleg tehenek... A Glyphosat-ot most akarja az EU újabb 15 évre engedélyezni.
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/02/25/eu-will-zulassung-von-glyphosat-um-15-jahre-verlaengern/
Milyen súlyos veszélyt jelent, milyen károsodást okozott már eddig is, az olvasható a "Glyphosat" szó beírásával a YouTube-on, de főleg németül, angolul.

franka61

2016. 02. 25. 18:59
Kedves László! Elhiszem és ezzel nincs is semmi probléma. csak azt nem értem, hogy amikor valaki az ellenkezőjét állítja és arról ad információt, hogy legutóbb Mátraderecskén a Mofettábana szomszéd egyik lába amputált volt és kiderült megkapta a kuruzsló vakcináit. Az érsebészeten a folyóson találkoztam egy fiatal fiúval akinek amputálták a lábát érszűkület miatt, egy évvel előtte kapta meg a vakcinákat.És a saját esetem... Nos ezt hallva, olvasva ez nem hihető, hazugság stb. Vajon miért? Örüljön akinek használt, nevezze Dr.Dr. Professzor Nobel Díj várományosnak ez engem nem zavar, de nekem csak kuruzsló marad, mert amikor harmadszor találkoztam vele és megmutattam a CT felvételt azt monda ez hamisítvány, nem igaz és a cinizmusa amit megengedett magának velem és még sok szerencsétlen társammal akiket átvert minősíthetetlen.

menyus123

2016. 03. 04. 17:16
Miskolcon tudnának egy telefonszámot adni ahol beadják a vakcinát menyus126@freemail.hu - ra sürgős lenne !

KLAGANE

2016. 03. 08. 19:25
Kedves Fórumozók! Segítene nekem valaki utolérhetőséggel, hogy hol lehet hozzájutni a vakcinához. klagane@citromail.hu e-mail címen. Nagyon köszönöm.

Trafó

2016. 03. 30. 08:37
Engem is a beszerzése és beadásának lehetősége érdekelne, kérjem írja meg ah valakinek van infója.
agneovo@citromail.hu

Különbejáratú vélemény

2016. 04. 06. 01:50
Volt már esetleg más gyógyszarral is olyan tapasztalatotok, hogy nem hatott!? És akkor rögtön fel is akartátok koncolni a gyártót, a forgalmazót, patikust, meg az orvost is aki felírta, ugye? Nem hát. Hanem elmentetek újra ugyanahhoz az orvoshoz, patikushoz, akik ismét kipróbáltak rajtatok egy következő "csodaszert", ami szintén nem hatott. (aztán közben talán magatoktól szépen meg is gyógyultatok, persze csak ha az eddigieknek véletlenül nem volt valami mellékhatása) Na, őket miért nem perlitek be akkor ugyanezen az elv alapján?

ducibatya

2016. 04. 13. 14:06
Vajdasagi vagyok,vakcinat szeretnem beadatni...Szegedrol vagy kornyekerol tudna e valaki segiteni???? ducibatya@gmail.com

Daniela

2016. 04. 15. 13:22
Tudtommal két magyar nagy hírű szívsebész is beadatta magának, talán ez jelent valamit a kételkedőknek, mi is most kezdtük , és a rendelőben egy bácsi mesélte, hogy a lábában 3 kezelés után el kezdett javulni a szűkület és már nem fáj azóta sem .....

RiC

2016. 04. 20. 14:15
Daniela, az Dr. úr a hatóságok figyelmét élvezi... akkor Önnek, hogy sikerült vakcinát szerezni?

Attila

2016. 04. 26. 09:43
Azta...látom azért volt itt történés rendesen mióta nem voltam! Nagyon érdekesnek tartom, hogy minden hívő arra hivatkozik, hogy orvosok is beadták maguknak. Azt azért megkérdezném, hogy ezek az orvosok miért nem állnak ki akkor Horváth István mellett??? Ha egy orvos bizonyítani tudja, márpedig egy orvos tudja ha tényleg van hatása...akkor elég rendesen megváltozna minden! Viszont ilyen nincs. Minden amire hivatkoznak a hívők, azt Horváth Istvántól hallották, de nem bizonyítható mert mindenki titkolózik!? Nem érdekes? Én nem vagyok senki ellen, csak tegyék fel maguknak is ezeket a kérdéseket! Nézzék meg youtube-on az előadásaik, és nem kell szakértelem ahhoz, hogy észrevegyék a furcsa dolgokat! Azt mondja, nem az a koleszterin okozza a gondot amit megeszünk. Ez így is van. Erre azt mondja utána, hogy nyulakon kísérletezett? Mivel a mi kutatásaink bizonyítják, hogy a nyulaknál nincs ilyen probléma (Horváth István szerint is csak az emberekben történik ez), megkérdeztem tőle, hogy hogyan érte el a nyúlaknál a plakkosodást, érelmeszesedést? Az volt a válasz, hogy megettette velük a koleszterint. Sok badarságot mondott nekem élőben. Olyan dolgokat, hogy ha azokat elmondja egy szakembernek, akkor lehet ki is neveti. Én nem nevettem ki két okból sem. Az egyik az idősebb iránti tisztelet, a másik pedig a sajnálat. El sem tudom képzelni, hogy miért csinál ilyet egy állítólag elismert tudós? Mellesleg kutattam a munkássága után amelyre mindenhol hivatkozik, és semmi jót nem találtam. A művér-ről beszélek. Hm...az sem egy sikeres projekt! Szerintem nem is lehet, de nem az a lényeg, hanem az, hogy egy olyan feltalált dologgal támasztja alá a sikerességét amely szintén sikertelen. Ez nem tűnt fel senkinek?
És az sem tűnik fel senkinek, hogy ha egy negatív vélemény jelenik meg valahol, akkor megjelenik egy olyan valaki aki azt kérdezi hol lehet megvenni-beadatni a vakcínát?
Az egészség és a józanész legyen Önökkel kedves embertársaim!

franka61

2016. 04. 28. 19:31
Kedves Daniela,rosszul tudja a szakorvosok és érsebészek messze elkerülnek a sarlatánnal kapcsolatos minden kapcsolatot. A beadok nagy tábora -több száz orvos- az adómentes nagy pénzbevétel miatt a háziorvosokból és praxisukat feladó sarlatán orvosok teszik ki és persze ne felejtsük el az ápoló nővérkéket is.
"a rendelőben egy bácsi mesélte".. mese mese mesécske, hát kedves Daniela nem volt még egyetlen egy Horváth előadáson sem? Ott a végén a lebénult stroke fiatalember aki beszélni sem tudott, a szemére megvakult, a vakcina után lát mint a sas, fut mint a nyúl és úgy adta elő minetr, hogy Ciceró elbujz volna szégyenében!

Felháborító...

Tibor

2016. 05. 01. 20:22
még nem vagyok 58 éves,a fülem zúg,a látásom ingadozó, néha szédelgek, gyengének érzem magam, magas vérnyomásra 8 éve "gyógyszert" szedek naponta, úgy érzem,romlik az állapotom, ezen szeretnék javítani.önök mit tennének a helyemben?

franka61

2016. 05. 03. 19:35
Kedves Tibor!
Egy biztos, a bajai gyógyítására a Hotváth féle vakcinákaz nem ajánlom. Bár lehet, hogy a kiadott 100 000,- Ft és a tapasztalat, hogy jobb esetben semmit nem használt, rosszabb esetben már az 5. vakcina után gondjai akadnak elvonná a figyelmét a betegségéről.
Ajánlom a rendszeres testmozgást, úszást és gyaloglást.

Erzsébet

2016. 05. 19. 14:58
A koleszterin szintet mesterséges káros elektromos kisugárzás okozza. EZ EGY SZÁNDÉKOSAN GENERÁLT, ROSSZ ENERGIA, CIVILIZÁCIÓS BETEGSÉG TÜNETEKET MAJD EGÉSZSÉG KÁROSODÁSOKAT OKOZ.Rengeteg mellékhatásokkal rendelkező ,,gyógyszerek" engedélyezettek. De ha valaki feltalál olyasmit, mely az emberek javát gyógyulását segíti, a törvény szigorával kell szembe nézni e. Valóban hibázott Dr Horváth István mert a törvényt be kell tartani, de nem akkorát mint azok akik a kémiai ,,gyógyszerek" forgalmazását engedélyezik a többféle mellék hatások ellenére.

Ancsika

2016. 06. 03. 11:39
Én most adattam be a vakcinát. Tudna valaki saegiteni mikorra van hatása ???

Anikó

2016. 06. 03. 21:33
Ancsika, elküldené nekem, hol lehet beszerezni a vakcinát? aniko.dalocsa@gmail.com

Attila

2016. 06. 06. 13:48
Kedves Tibor!

Dr. Horváth István azt mondogatja, hogy ezeken a bajokon segít. Mindezt az alapján, hogy mint tudjuk, a betegségek 70-80%-a bizony összefügghet az erek, főleg a hajszálaerek állapotával. Sajnos az Ő terméke, ha hatásos is lenne, akkor a plakkosodáson, vagyis az elzáródásokon segíthet. Vagyis ha hatásos is lenne a termék, nem ilyen téren. Persze ez csak elmélet. Üdv

László

2016. 06. 14. 14:36
NEKEM SEGÍTETT, ELÖTTE 100M T sem tudtam menni most meg gyalog járok ki a hegyre és élvezem a járást.

László

2016. 06. 14. 14:36
NEKEM SEGÍTETT, ELÖTTE 100M T sem tudtam menni most meg gyalog járok ki a hegyre és élvezem a járást.

franka61

2016. 06. 24. 21:04
Ha 100 m volt a járástávolsága közel volt az amputáláshoz.Most lát mint a sas, fut mint a nyúl, meg minden... Hát szívből gratulálok jó mély levegőket a hegymászáskor és felvenni a mesét CD-re, hogy az unokák is élvezzék.

dama

2016. 07. 17. 08:06
Ha van valakinek tudomása, hogy hol lehet beszerezni a vakcinát kérem jelezze nekem. damadama@freemail.hu
Köszönöm.

Kati

2016. 07. 20. 21:58
Szeretném tudni, hol lehet beszerezni a vakcinát! Aki tud kérem, segítsen! Köszönöm!katca56@gmail.com

bodogabor2@t-online.hu

2016. 07. 22. 14:37
Nagy szükségem lenne rá,hova menjek érte?

franka61

2016. 07. 28. 11:58
"Horváth István találmányát soha, egyetlen hatóság sem engedélyezte, a szer nem áll szabadalmi oltalom alatt és az állítólagos vakcinát soha nem tesztelték még le emberen klinikai körülmények között. Hogy egy szer forgalomba kerüljön, annak nagyon szigorú feltételei vannak. A szóban forgó ,,vakcina" semmiféle forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkezik, de azzal kapcsolatban még csak a humán klinikai vizsgálatokra irányuló engedélykérés sem érkezett" / Országos Gyógyszerészeti Intézet /

Tóth lajosné

2016. 08. 04. 11:51
Én beadattam kb 2 hónapja de egyenlőre semmi változás! Sőt a labor eredményem romlottak a lábam úgyanúgy fáj / érszükület/ tehát ennyi azóta több vizsgálaton voltam ott sincs változás. Reménykedem talán később hat! Ha nem így jártam!

franka61

2016. 08. 11. 10:06
Bizony sokan jártunk így! Sőt egy év múlva ismételten beadattuk magunknak a nagy remény és "professzori" rábeszélés alapján. Hát én örülök, hogy még nem amputálták a lábaimat, de ezt nem a vakcináknak köszönhetem.
A remény mindig van és az is, hogy ha nem használ, legalább ne ártson.

Edina

2016. 08. 17. 11:38
Engem is érdekelne, hogyan lehet hozzájutni a vakcinához. fodor.edina7@hotmail.com

Edina

2016. 08. 17. 11:39
Engem is érdekelne, hogyan lehet hozzájutni a vakcinához. fodor.edina7@hotmail.com

Kacserka Tibor

2016. 10. 04. 22:36
1. A bemutatókat tartó "gyógyász emberkéknél" 100 000 forint még nem pénz, de sokan sokkal többet kifizetnek a placebóért.
2. Nem minden gyógyszer jó hatású mindig mindenkinek. Nálam is többször változtattak. A reményt nem szabad megölni a tények nem ismerése és a tudatlanság miatt. Ha csak 1 ember is meggyógyult a szertől, kár durván leszólni.
3. Csak a halál biztos, meg NÉMELYEK MINDENTUDÁSA (l. dr. Bubót is). A helyesírás ma már nem divat!

Zsuzsó

2016. 10. 18. 17:32
Kérek segítséget. Fejér megyéne, Székesfehérváron esetleg ki tudná beadni a vacinát és beszerezni?

SZIVAK CSABA

2016. 10. 20. 20:52
FRANKA EZ NAGYON DURVA AMIT IRSZ HOGY 100 MÉTER UTÁN AMPUTÁLNI KELL A LÁBAT 35 ÉVE CUKORBETEG VAGYOK 5 X ADOM AZ INZULINT 10 12 MÉTERT SE BIROK EGYFOLYTÁBAN GYALOGOLNI DE MÉG NEM ÉRZEM HOGY AMPUTÁLNI KELLENE A LÁBAMAT.

Horváthné

2016. 10. 26. 09:46
Én emlékszem,mikor a Béres prof,találmányával is ugyan ilyen problémák voltak. És most Béres,béres gyógyszereket ajánlanak

Limike

2016. 11. 01. 21:25
Erelmeszesedesre tudna valaki jo tanacsot adni?
Mi volna az ami tenyleg segit?
Fokhagyma citrom keverek,allitolag segit...nem probalta valaki?

franka61

2016. 11. 13. 13:31
Kedves Csaba! Sehol nem írtam, hogy egy lábat 100 méter után amputálni kell. azt írtam, hogy közel volt már az illető az amputáláshoz. És nagy elismeréssel szóltam, hogy az illető a vakcina beadását követően, most hegyet mászik és elfelejtette a vádlijában jelentkező 100 m után jelentkező görcsöt. Szuper! Mindenkinek vakcinát!

Cser Ferencné

2016. 11. 22. 18:11
Kérek 1 elérhetőséget a vakcina beadásához .
Köszönöm előre is
cecil.cser@gmail .com

D Vitamin

2016. 11. 22. 18:56
Én megértem azokat az elkeseredett betegeket, akik mindent, így ezt a vakcinát is megpróbálják. Néha még a "placebohatás" is segíthet. Azonban had szóljak a koleszterin-gyógyszerek védelmében is. Az én koleszteringyógyszerem - sztatin -, havi 500 .-Ft-ba kerül. Hát ebből egyetlen gyógyszergyár sem fog meggazdagodni, ráadásul majdnem mindenféle koleszteringyógyszer olcsó.
Nekem ráadásul használ is, általában októbertől áprilisig - tehát inkább a zsírosabb ételeket és kevesebb mozgáslehetőséget tartalmazó - téli hónapokban szedem, májustól az ősz közepéig elhagyom, pihentetem a májamat.
Engem is invitáltak ismerőseim Horváth Dr.vakcinájára, de egyelőre a gyógyszer még használ, emellett pedig: gyömbér, fokhagyma, sok-sok folyadék (néha sör is!) és mozgás.
Sajnos a stresszt nem tudom én sem kikerülni, elkerülni, pedig szerintem az a legnagyobb rizikófaktora minden ilyen eredetű betegségnek.

Lajos 63

2016. 12. 12. 23:39
Hát kedves Olvasótársak, néhány napot áldoztam az életemből, hogy megpróbálja a végére járni ennek a "vakcina ügynek".
Megnéztem néhány előadását a proffnak, megnéztem a bírósági szereplését, és több ezzel foglalkozó fórumot végig böngésztem. Néhányszor már majd nem kiesett a szemem annyit olvastam :) Nagyon akartam hinni, hogy végre itt a megoldás sok tízezer embertársunk bajára. Olvastam jót rosszat. Persze mindenki abban hisz, amibe akar, és annak, akinek akar. Amit leginkább keresetem, és SEHOL SEM találtam, egy hiteles orvosi igazolás arról, hogy ez a szer valóban működik. Mire gondolok? Semmi bírói bizonyítási eljárásra, semmi esküszóra. Egy dolgot nem találni sehol, mégpedig egy "előtt/utána" leletet. Sokan állítják, hogy jobban lettek, sokan pedig az ellenkezőjét. Kérdezem én: Miért nincs ilyen egy fórumon sem? Akinek használt, miért nem teszi ki,(név nélkül) hogy ilyen volt a vérképem előtte, és ilyen lett utána? Vagy már a betegségre/gyógyulásra is irigyek vagyunk? Miért van az, hogy egy, azaz egy ilyen lelet sem található a neten? A videókon beszélnek emberek, hogy vak volt és látó lett, tökéletes lett a mamikának az évek óta rossz vérképe, a cukrosnak normalizálódott az inzulin termelése, A magas koleszterin szint visszaállt az elvárt mértékűre, stb. Ez jó. De hol egy lelet? Mit egy? HA én így járnék, mindenkinek megmutatnám, hogy meggyőzzem róla, hogy neki is segíthet ez a vakcina.De ilyet sajnos nem tud felmutatni sem a professzor, sem a kezeltek közül EGY SEM????

franka61

2016. 12. 19. 16:46
Kedves Lajos 63!
A Sarlatán harmadik tárgyalásán az első tanú voltam. Az írásban is benyújtott tanúvallomásom bemellékelem.
Ez a harmadik tárgyalás nem látható és a tisztelt média nem tartotta érdemesnek megjelentetni mint az előzőeket, pedig ezt is felvették.
Miért ha tisztelt Lajos megtalálja a választ, mely nem olyan nehéz, rögtön rájön, hogy itt olyan érdekek vannak, melyeket nem szabad megsérteni. Ha megtalálja a választ arra a kérdésemre, miért adta vissza a bíró a tanúvallomásomhoz bemellékelt bizonylatokat, CT leleteket, CD lemez vizsgálati anyagokat stb, azzal , gogy ezekre már nincs szükség!!! közelebb jut az igazsághoz.T A N Ú V A L L O M Á S


Horvát István találmányáról először 2012 októberben hallottam egy középkorú asszonytól akinek beadott vakcinák a lábai melegedését javították . Tőle kaptam a telefonszámot ahol a vakcinák beszerzése megbeszélhető, valamint az orvos nevét és telefonszámát aki a beadásban közreműködne.
Az Interneten böngészve, kimerítő információ áll rendelkezésre /előadások, interjúk stb / a találmányra, a beszerezhetősége valamint használatára vonatkozóan.
A 06-30-944-6279-es telefonszámon történt egyeztetés alapján, 2012.december 18 délelőttre kaptam Horváth Istvánnal konzultációs időpontot. A konzultáció előkészítésére december 10-én 22 darab melléklettel email-t küldtem, minden lényeges az érrendszeremmel kapcsolatos orvosi leletekkel. A konzultáció semmitmondóan zajlott, megvettem a 9 db vakcinát azzal, hogy a 100 méteres járástávolságom már az 5. vakcina után a duplájára fog nőni és szép lassan az alsólábszáramban jelentkező görcsök a múlté lesznek. Horváth Istvánnak 50 000,-Ft kézpénzt adtam át.
Tekintettel arra, hogy az az orvos akinek a telefonszámát megkaptam, nem vállalta a vakcinák beadását és ezt elmondtam, segítségként dr. Kriza Ildikó / Horváth István felesége / megadta annak a doktornak a nevét és telefonszámát aki, előírás szerűen 2013.janúár -február hónapban beadta intravénásan a vakcinákat.
Már 2 hónap elmúlt és a lábaim egyre rosszabbak lettek, a járástávolságom csökkent és a görcsök megszűnése egyre hosszabb ideig tartottak.
2013. márciusban egy érsebész professzor megvizsgált, aki azonnali CT teljes hasi angiográfiát csináltatott, mely alapján műtétet javasolt..

Még mindig bíztam a vakcinák hatásosságában ezért, hogy időt nyerjek, a Harkányi 3 hetes kórházi kezelés utánra halasztottuk a műtét konkrét idejének megbeszélését.
Harkányban a kardiológián a kezelő orvosnak elmondtam, hogy részesültem az immunizálási vakcinában és ezért január óta semmiféle sztatin gyógyszert nem szedhetek..

Sajnos javulás nem következett be ezért a műtét előtti megbeszélés előtt 2013.május 14-én ismételten személyesen konzultálhattam Hováth Istvánnal. Felajánlottam, hogy 2009. és 2013. évben CT angiográfiai felvételeim valamint az évekre visszamenőleg a számító gépen tárolt leleteim, olyan objektív bizonyítékok lehetnek, melyek a vakcinák utáni változást követően megismételve , meggyőző bizonyítékokat szolgálhatna, a vakcinák legalizálásához.
Ezt röviden elutasította és türelemre szólított fel, viszont decemberben az újabb 9 db vakcinát javasolta beadatni.
Ezek után 2013. szeptember 10-én sypathectomia műtétre került sor.

2013.június 7-én részt vettem Pécsett a Horváth István előadásán a Nagy Lajos Gimnáziumban . A előadás nagy sikerű volt az előadást nagy taps és ováció követte. Majd aki akart a helyszínen vehetett a vakcinákból!

2014 január-február hónapban a második 9 db vakcina előírásszerű beadása is megtörtént.

Az állapotom tovább romlott ezért 2015.janúár 10-én ismét CT érfestéses angiográfia vizsgálatra került sor, ahol megállapításra került, hogy a jobb oldali lábamnál az artéria a comb adductor -csatornában elzáródott...

2015.március 04-ére kaptam Horvát Istvánnal ismételt konzultációs lehetőséget. Összefoglaltam a kapcsolatunkra vonatkozó eddigi tényeket, és átadtam neki a combartéria elzáródásról készített színes fotókat. Át akartam adni a 3 db DVD lemezt melyek a CT érfestéses angiográfiai vizsgálatról készültek és a vizsgálatról készült leleteket. Elhárította, a fényképek valódiságát megkérdőjelezte.

Tekintve, hogy a kétszer beadott vakcinák hatástalanságát objektív bizonyítékok tanusítják, a vakcinákra kifizetett összeg visszatérítését jogosnak tartottam. Ezt elutasította azzal, hogy ha igazolást hozok egy gyógyszertárból, hogy az általuk eladott gyógyszer hatástalansága miatt visszafizették az árát, akkor ö is visszafizeti a vakcinák árát.

Ezek után arra, hogy miért nem voltak az én esetemben hatástalan a ,,világszenzációs" találmánya, nem volt kíváncsi a konzultációt befejezettnek tekintette azzal, hogy valószínűleg ADS fertőzött lehetek, amit visszautasítottam. A szobából kimenet hangosan, hogy a többi várakozó is hallja kijelentette: ,,ha a fénykép igaz lenne, most nem tudna járni"

Tanúvallomásom végén tényként rögzítem, hogy a két alkalommal beadott vakcinák esetemben javulást nem, hanem rosszabbodást eredményeztek. Az immunrendszerem tökéletes, sztatin gyógyszereket, melyek a vakcinák koleszterin immunizálását befolyásolhatták volna nem szedtem. Normális, sportos diétás életvitel mellett a vakcinák beadása után az ereim szubtotális szűkületekkel gazdagodtak, és két helyen elzáródtak.
Az, hogy eddig nem került sor a lábaim amputálására, műtéteknek, kórházi kezeléseknek és a saját munkámnak a kollaterális ereim kifejlődését segítő mindennapi értornák, úszás és intenzív gyaloglásoknak köszönhetem.

Megkívánom jegyezni, hogy az érrendszeri betegségekkel foglalkozó intézmények / szív sebészet, érsebészet, utókezelő kórházak, Mofetta, stb /tele vannak olyan Hotvát István féle vakcinákban már részesült betegekkel akiknek a vakcina hatástalan volt.

Az egészben a legfelháborítóbb, az a cinikus viselkedés ahogyan egy emberen történő kísérletezés során, két alkalommal a kételyeket elűzve, rábeszéli, nem csak egyszer, hanem másodszorra is a vakcinák beadására, majd az objektív CT felvételek alapján készült képeket , valamint a leletekben foglaltak valódiságát megkérdőjelezi.
Ez egy kutató feltalálótól méltatlan, felelőtlen magatartás, mely még a ,,professzori"
kitüntető cím viselésére is méltatlanná teszi.

Vigyázzni nem belenyúlni MAFFIA

Tejfalussy Andrást

2017. 01. 16. 18:33
A magyar férfiak sorozatban ivartalanodnak a Szendi Gábor és bűntársai által folytatott káliumtúladagoló étkezésre felbiztatástól. Magyarországon naponta sokkal több magyar embert meggyilkolnak a káliumot titokban mérgezően túladagoló élelmiszerekkel, mint amennyit az "iszlám államnak" nevezett terrorszervezet világviszonylatban eddig összesen, de erről folyamatosan elterelik a figyelmet a "magyar nemzet védőnek" álcázott televíziók, újabban az interneten is, lásd:
Közérdekű nyilvános feljelentés az ORFK-hoz Szendi Gábor és bűntársai ellen

A https://www.youtube.com/watch?v=cYp4TXSf6X0 Youtube videón látható és hallható beszélgetés a népirtó káliumtúladagolás mérgező hatásairól figyelem elterelésre szolgál. Visszautasítom az ellenem előadott rágalmazó célzásokat, a következő hatásmérési bizonyítékok alapján is: a 2 gramm kálisó vízben éhgyomorra megitatása után is tízből mind a tíz embernek 50%-ra csökkent a vizeletkiválasztása a hazai klinikai (OÉTI által rendszett, REDI SÓ engedélyezési) hatásmérések során. Más hatás mérések is bizonyítják, hogy hamisan állítja Szendi Gábor, hogy a vese könnyedén kiválasztja a káliumot. A 4 gramm kálisótól (1,76 gramm káliumtól) mind a tíznek mérgezőre nőtt a vérszérumában a kálium (hyperkalaemia). Ott sem mondott igazat, ahol 5-10 gramm napi konyhasó pótlást nevezett optimálisnak. Valójában 1 liter vízpótlás mellett, lásd az infúziós Ringer oldat összetételét, 9 gramm konyhasó pótlás optimális, 0,12 gramm kálium pótlás mellett. 1 nap alatt 2 liter Ringer (vagy Salsol, ill. Salsola infúzió) 18 gramm konyhasót juttat be veszteség nélkül a vérbe. Ez felel meg a testnedvek, a vérszérum víz: nátrium természetes arányainak. Orvosi tankönyvek szerint, lásd Magyar - Petrányi: A belgyógyászat alapvonalai 2, Hyperkalaemia, a szájon át bejuttatott napi 2,2-3,5 grammnál több káliumtól a felnőtt ember EKG-je is torzul. A Recommended Dietary Allowances 10 Edition, Washington 1989 amerikai dietetikai könyv szerint, a vér napi kálium vesztesége mindössze 0,2-0,4 gramm és az izzadással káliumvesztés mértéke elhanyagolható. A Dr. Varga Péter által szerkesztett ,,Az intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata" c. MEDICINA kiadvány szerint is, lásd hyperkalaemia, veszedelmes káliumtúladagolási mérgezést okozhat az egy órán belül akárhonnan a vérbe bejuttatott 0,8-1,6 grammnál több kálium. A beszélgetők nem először beszélték be a káliumot mérgezően túladagoló étkezést. Nekik is betudható, hogy pl. Bonsalt elnevezéssel Star kosher tanúsítvánnyal is patkányméreg kálisót árusítanak, lásd internet. A káliumtúladagolás ivartalanító és életrövidítő hatásait patkányokon és embereken elvégzett dózis hatás ellenőrző kísérletek alapján konkrétan bebizonyító kutatók 1950-ben Nobel díjat is kaptak, lásd Technika a biológiában 8, a Biológia aktuális problémái, Dr. Szabó Dezső ,,A mellékvesekéreg biológiája". A sok káliumot tartalmazó zöldséglevek és a kálisóval növelt káliumtartalmú növényekből készült élelmiszerek anyatej mérgező, rákkeltő, ivartalanító hatását egyébként a Szlovák Tudományos Akadémia Növénykórtani és Rovartani Intézete is bemérte, amit a Pozsonyi Új Szó című lap ,,Túl sok a kálium" címmel ismertetett 1988-ban. Nyilvánvaló, hogy ezek nem ismeretlenek a videón szereplő ,,egészségügyi tanácsnokok" előtt, vagyis tudatosan bíztatják fel a magyarokat a kálisóval önirtásra. A kálisóval népirtási (bűn-) ügyben egyébként lásd a www.tejfalussy.com honlapon megtalálható Videó, Email-könyv, MEHNAM rovatok dokumentumait, köztük az akadémiai doktor ny. egyetemi tanár szívsebész Dr. Papp Lajos írásos és szóbeli szakvéleményét! Kérem, hogy a fajirtó hatású étkezési kálium túladagolásra tudatosan felbíztatókkal téríttesse meg a bíróság az általuk előidézett valamennyi kárt (Ptk.) és az ügyészség emeljen vádat ellenük népirtásban bűnrészesség miatt (Btk.).

Budapest, 2017. 01. 15.

Tejfalussy András
oknyomozó mérnök feltaláló
korábbi országgyűlési szakértő
(1-420415-0215, an.: Bartha Edit)
1036 Budapest, Lajos u. 115.
www.tejfalussy.com

Iratjel: szendigaborestarsaihazugsagairol170115-2

feladó:András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy<magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com>
címzett:orfktitkarsag@orfk.police.hu; Elnok@kuria.birosag.hu
másolatot kap: László Weixl-Várhegyi <weixl.varhegyi.laszlo@gmail.com>;
"Dr. Marosi Pál gyermekgyógyász főorvos" <drmarosip@gmail.com>;
"Prof. Dr. Papp Lajos" <szivvel.lelekkel.pl@gmail.com>;
János Horkovics-Kováts <janoshorkovicskovats@gmail.com>
titkos másolat: . . . .
dátum: 2017. január 16. 0:45
tárgy: Közérdekű büntetőfeljelentés a magyar lakosságot önmérgezésre tudatosan felbiztató bűnözők ellen
küldő: gmail.com

kildiko

2017. 01. 22. 17:53
Ha valaki tud segiteni, kernem en is a vakcina elerhetoseget.
kildiko.intactrame@gmail.com

pikosz

2017. 02. 27. 11:03
Valahol itt az igazság!
http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=85413

frivi

2017. 02. 27. 14:14
Mivel a plack az érfalban és nem az érfalon, ezért az nem fordulhat elő, hogy a szérum hatására egyszerűen leválik, csak a lassú felszívódás képzelhető el.

szemtelen

2017. 03. 10. 22:49
Ha valaki erős rövidlátást örökölt a szüleitől és 18 évesen nem autót kap érettségire hanem 1-es tipusú cukorbetegséget, egy amúgy is sorvadt retina egyre romló vérellátását szövődményként, az azért bízik abban,hogy az a professzor aki egy életen át kutatott nem is eredménytelenül nem becstelen gazember,hanem olyan tudós,aki embereket akar menteni.Nem rajta múlik,hogy nem teheti.A szívroham szép halál és vakon is meg lehet tanulni élni... Szívesen belekapaszkodnának sokan egy aprócska lehetőségbe is.Akkor is,ha esetleg nem sikerül.

Szabo0729

2017. 03. 12. 10:15
Úgy látom az igazság oda át van. Most már tényleg nem tudom mit tegyek, én pontosan holnap az az 2017.03.13-n Miskolcon akarom magamnak be adatni az első vakcinát amit még követ nyolc,de annyira el bizonytalanított az olvasottak, hogy nem tudom,hogy most már mit csináljak.Nekem 110 ezer Ft-a kerülne a 9 vakcina be adása.Az riasztott el, hogy sok az ellen vélemény és kevés a hatásosság mellet szóló vélemény.És nem szeretnék olyasvalamiért pénzt kiadni ami nem biztos, hogy gyógyít.

Róbert68

2017. 03. 14. 10:31
Tisztel Mindenki !

Mindenki abban hisz,amiben akar.

Azért nézzük meg,kinek mi az érdeke? ( Szerintem )

Mi a gyógyszergyártók érdeke?
1.Minél több beteg ember,annál több bevétel.
2.Olyan gyógyszer előállítása,amelyek csak a tüneteket kezelik,akár hosszú éveken keresztül pl. magas vérnyomás,koleszterin csökkentők,de nem gyógyítanak,így hosszú távon várható a bevétel.
( Itt reagálnék az egyik hozzászólónak a megjegyzéséhez,aki szerint az Ő 500ft-os koleszterin csökkentőjén nem gazdagodnak meg a gyógyszergyártók.
-szorozza be az 500ft-ot a betegek számával,amely szerintem 100.000-es nagyságrendű
-lehet,hogy csak neki 500ft,és lehet,hogy az állam is besegít támogatással )
3.A valóban gyógyító gyógyszerek szabadalmának megszerzése,aztán eltüntetése,és ha ez nem sikerül,a feltaláló lehetetlenné tétele,meghurcolása,hitelessége megkérdőjelezése.


Mi az ÁLLAM,ÁLLAMOK érdeke?

1.Minél kevesebb nyugdíjat,kifizetni,tehát minél kevesebb nyugdíjas legyen.
2.Ha valaki az emberek élettartamát növelő igazi gyógyszerrel
állna elő,azt minden áron,minden lehetséges eszközzel lehetetlenné tenni,meghurcolni,stb. (Nehogy államcsőd legyen a sok nyugdíjas miatt. )

Én csak remélem,hogy a Dr.Horváth Isván találmánya működik,és remélem,hogy a youtubon látható, sok dicsérő szavakat mondó ember nem beépített ember,hanem az igazat mondják,és náluk tényleg hatott az immunizálás.

Elhiszem,hogy nem vagyunk egyformák,nem egyformán hatnak ránk ugyanazok a gyógyszerek,ezért én is csak remélhetem,hogy azok táborát fogom gazdagítani,akikre jótékony hatással lesz ez a találmány.
Ismétlem,mindenki abban hisz,amiben akar.

Judit

2017. 03. 21. 15:15
Szörnyű az emberi hiszékenység, reményre míndig szükség

van, a butaság nem bűn!

János68

2017. 04. 29. 07:05
Ha valaki tud segíteni, kérném a vakcina elérhetőségét!

jamido@freemail.hu

Éva Margit

2017. 05. 03. 23:32
Végig olvasva az összes pro és kontra véleményt.
Nekem inkább a szérummal vannak kérdéseim. Ugye folyamatosan több városban,városon belül több helyen,orvosok,nővérek stb "oltanak" folyamatosan napi cca. 5-10 főt. Azért ez egy jelentős mennyiségü ampullát jelent. Ki késziti ezt a szérumot ilyen gyári mennyiségben és hol ???? Ugye a prof. nyugdijas, nem dolgozik már ugy mint régen -laborban. Akkor hol csinálják és vajon mi van bennük ? Netán desztillált víz ? Azt hogy a vért kicentrifugálják és a savot visszaadják azt a netem sok helyen hirdetik kozmetikai kezelésnél. Google: drakula terápia Nekem inkább az alkalmazott plusz hordozóanyaggal vannak kételyeim.
Lehet hogy aki közvetlenül a tutit kapta annak romlott az egészségi állapota és aki a deszt.vizet annak nem történt semmi ?

Éva Margit

2017. 05. 03. 23:37
Ja és még valami- a gyártás, raktározás, országon belüli szállitás azokra a helyekre ahol ezt alkalmazzák . Ez azért nem kevés logisztikát igényel.

Nagyné Vali

2017. 05. 04. 14:20
Azt nem értem,ha nem szabadalmaztatták hogyan lehet kapni és hol.Ha lehet kapni,mennyiért és kitől?Több éve figyelemmel kísérem és elhiszem Szivesen kipóbálnám,de kísérleti nyul is szivesen lennék.Tudom,hogy a gyógyszergyárak érdeke,hogy minél több kholeszterin csökkentőt együnk.Ki vagyunk szolgáltatva a gyógyszergyáraknak.SAJNOS!!!!

Imi

2017. 05. 16. 19:23
2014-ben beadattam, gondom nem volt előtte, ha csak nem a gyakori fejfájás. Az most nem gyakori már. A vakcina Svájcban készül a doboza szerint. Mivel különösebb gondom nem volt, így nem tudok csodáról beszámolni, de úgy gondolom nem volt hiba beadatni 50 évesen preventív jelleggel.

valaki

2017. 06. 03. 09:52
A vakcina hatékonyságát a fórum alapján nem lehet megítélni, itt mindenki kamuzik össze-vissza.
Jó lenne ha olyanok írnának akik meg is kapták a szert nem azok akik zsigerből támadják és semmilyen tapasztaltuk nincs csak az annyi mennyibe kerül.

Arra kérek mindenkit akinek van pozitív vagy negatív tapasztalata azt leletekkel is igazolja, de hozzáteszem egy labor lelet is lehet rossz és pontatlan, pl a vércukrot nem lehet megállapítani pontosan állott vérből, mi a garancia a labor vizsgálatok pontosságára. Ebben igaza van DR. H. I-nak.

Lajos 62,5

2017. 06. 24. 13:22
Lehet, hogy nagy találmány ezt megítélni nem tudom.
Az egészségügyi kormányzat ha használ, megtérül miért nem támogatja? Talán mégsem olyan hatásos, ez is olyan lehet mint a vízzel hajtott motor? Erről egyébként az Echo Tv.-ben Kondor Katalin műsorában hallottam először a művérrel együtt, mely szintén Dr. Horváth találmánya.
Egy a lényeg 62,5 éves koromban nem fáj semmim, de ezért tettem (folyamatosan teszek is) mozgok eleget. A napi program gyaloglás ha nincs 30 fok, illetve 100 felhúzás nyújtón ötösével illetve 300 fekvőtámasz húszasával, ez mindennapi program. Dr. Papp Lajosnak igaza van folyamatosan gyalogolni kell napi két órát, ehhez még egy kiegészítés, ami óta ezt teszem a térdfájásom is elmúlt. Tehát azt ajánlom mindenkinek ne csak olvasgasson itt, hanem kezdjen mozogni is. Például kezdjen napi 10 percet karikát pörgetni a hasán. Szerintem ha ezt valaki önszántából elkezdi akkor sokat javít az egészségi állapotán és a vakcinára szánt összeget magára vagy az unokájára (egyébre) költheti.

Szóljon hozzá!

Augusztusi AKCIÓ

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

* A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

** Étrend-kiegészítő, nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Hírlevél feliratkozás

Felhasználási feltételek, adatkezelés »

Aktuális magazinunk

Magazin címlap Megjelent a Szimpatika magazin 2017. augusztusi száma!

Ingyenes magazinunkat kérje gyógyszerészétől a Szimpatika emblémával ellátott gyógyszertárakban! A korábbi számokat ide kattintva érheti el

Legutóbbi hozzászólások

Besenyei Péter: El kell fogadni, ha nem sikerül

Júliusi magazinunkban interjút olvashatnak Besenyei Péterrel, azonban helyhiány miatt nem tudtuk közölni a teljes beszélgetést. Most itt a ...
Mrs. Farida Stephen
tegnap 17:36
Jó nap regisztrált magánpénz-kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítséget nyújtanak az emberek, cégeknek, akiknek ...

Fullajtár Andrea: „Rosszul tűröm az igazságtalanságot”

Most írja a doktori disszertációját, közben a Színművészeti Egyetemen tanítja a színészek következő generációját, esténként pedig a ...
MATTY
tegnap 13:47
Matty vagyok Chicago-ból, és itt vagyok ezen az oldalon, hogy köszönetet mondj Dr.Akpada-nak a jó munkához, amit a kapcsolatom ...

A borderline személyiségzavar

A borderline személyiségzavarról igen sokat lehet manapság hallani, ám a legtöbben teljesen hibásan használják a fogalmakat, így a ...
Andrea Rice
2017. 08. 10. 13:45
Hello, Te vagy az USA-ból, Dubaiból, Kanadából, Ausztráliából vagy az Egyesült Királyságból egy nagyon valódi hitelt keresve ...

Online urológus

Az online rendelések hasznáról, hátulütőiről, és a magyar férfiakat érintő problémákról kérdeztük Dr. Kulcsár Dánielt, a soproni ...
viki
2017. 08. 10. 10:34
Kerem segitsen. Nem tudom mit tegyek, sajnos volt nogyogyaszati TOT SZALAG MUTETEM ES NEM SIKERULT, MAJD KISZEDTEK 25 NAPJA A SZALAGOT , ES SAJNOS ...

6 természetes orvosság a vérnyomás gyors csökkentésére

A hagyományos megoldás erre a szinte növekvőjárvány-szerű betegségre egyszerűen csak annyi, hogy az orvosok még több ...
Eross Jozsef
2017. 08. 09. 17:24
Nekem 160/140 mar a hazbol sem merek kimenni csak szdelgek mint a pipe.

A 10 leghatékonyabb házi gyógymód az ízületi gyulladás kezelésére

Az orvostudomány fejlettségének köszönhetően ma már sokféle módszer létezik az ízületi gyulladás tüneteinek kezelésére. Megéri ...
zsoka
2017. 07. 29. 21:08
Valaki esetleg tud valami jó megoldást a bal csuklom vagyis a hűvejk ujjam minden kisebb mozdulatra hasit,már több orvosnál voltam de mind az ...

Lúgosító zöldségek, gyümölcsök, gabonák és tejtermékek

Annak érdekében, hogy hatékonyan elsajátítsuk a lúgosító életmódot, ismernünk kell azokat a táplálékokat, melyek lúgosítják vagy ...
Andi
2017. 07. 23. 13:24
A köles előnyei nem állnak meg annál a ténynél, hogy lúgos és gluténmentes, tápanyagban gazdag gabona.

A csalántea hatása az egészségre

Tibetben sok más hasznos, természet adta lehetőség között a csalánt is kiemelt gyógyhatású növényként emlegetik. Leveleit kiszárítva ...
Dr. Kovács Tibor
2017. 07. 20. 13:36
Az biztos, hogy nem árt csalánt fogyasztani, hisz elképesztő mennyi mindenre hatásos. A gyógynövények királya! Nagyon pontos a cikk, és ...

Dr. Garamvölgyi László: A bűncselekményeket jobb megelőzni!

Az ismert rendőrségi szakértővel májusi lapszámunkban készítettünk interjút.
Toth L
2017. 06. 29. 14:49
Sikerült volna fényt deríteni egy rejtélyre? József Attila 4 búcsúlevelet hagyott hátra a halála reggelén.

Palya Bea: Csak azt szabad csinálni, ami igaz és őszinte

Hogyan segít a félelmek legyőzésében a zene? Mit jelent egy népdal egy kamasznak? Miért fontos mozgásban tartani az életünket? Ezekeről, ...
Gyönös Károly
2017. 06. 26. 14:49
Nagyon birom a Palya Beát. Igazi nagy sztárnak fogja magát kinőni.