Növény-cserebere Budapesten

2012. 10. 28.
Szerző: Szimpatika
Növény- és magcserénken a helyed, ha úgy érzed, eljött az ideje, hogy örökbe fogadj egy szobanövényt, vagy épp már nem férsz a lakásba a sok (nagy) növénytől, s szívesen elajándékoznál pár hajtást.

Szeretnél jövő tavaszra pár különleges magot beszerezni a kiskertedbe, vagy idén olyan csodaszép növények termettek Nálad, melynek magjait szívesen megosztanád másokkal is, és szívesen találkoznál más növénybarátokkal?

Mindenkit sok szeretettel várunk mag- és növény-csereberénkre.

Hozd el magaddal megunt, túlburjánzott, ajándékba szánt növényeidet vagy kedvenc magjaidat. A börzéről mindenki annyi növényt vihet haza, amennyit csak szeretne. Úgy is vihetsz növényt/magot, hogyha üres kézzel jöttél! A lényeg, hogy megújíthasd a lakásod, kerted, vagy balkonod őszi zöld díszeit.

Jó, ha hozol magaddal kis cserepeket, tejfölös poharakat, nejlon zacsit, hogy legyen miben hazavinni a szerzeményed. Érdemes kis leírást készíteni a növénykéidről, amiket hozol: mi a neve, mit szeret. Jó, ha annyi leírásod van, ahány növény.

 

Időpont: október 30. 18-20 óráig

Helyszín: Fogasház, Budapest VII. Akácfa utca 51.

 

További információk és jelentkezés:

https://messzelato.hu/hu/node/859

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!