Egy kísérlet, amely 21%-kal növelte a szexuális elégedettséget

2013. 07. 26.
Szerző: Szimpatika
A  világ egyik vezető szexuális jóléti márkája arra biztatja a szeretőket, hogy legyenek részesei  a világ első globális szexkísérletének, mely világszerte arra ösztönzi az embereket, hogy fedezzék fel szexualitásukat, helyezzék új megközelítésbe szexuális életüket.

A kísérletekhez az alapötletet a 2011-2012-es Durex Nemzetközi Szexuális Jóléti Kutatás adta, amely kimutatta, hogy világszerte az emberek 54%-a nem teljesen elégedett szexuális életével, bár a válaszadók 83%-a szerint a szex segít az egészség megőrzésében is. A Durex Kutatás arra szeretne rávilágítani, hogy a jó szex nem kizárólag a fizikai vonzalomra korlátozódik, a lelki kötődés is elengedhetetlen az élvezetes, változatos szexuális élethez.

A kísérlet elindulásaként a Durex a héten bemutatta azt a 23 Szeretőt, akiket világszerte 42.000 jelentkező közül választottak ki azért, hogy az elsők között végezzék el a kísérlet feladatait. A Magyarországról, Oroszországból, Lengyelországból, Indiából, az Egyesült Királyságból, Romániából, Dél-Afrikából, Malajziából, Spanyolországból, Franciaországból, Venezuelából, Kolumbiából, Izraelből, Bulgáriából, Peruból, Szerbiából, Thaiföldről, Norvégiából, a Cseh Köztársaságból, Portugáliából, Brazíliából és Kanadából származó, 23 kiválasztott pár ugyanis a Durex Kísérlet összes feladatsorát a világon mindenki előtt egy héttel végzik el. Az ebből származó eredményeket az „izgalomkutatónak” is nevezett tudós, Brendan Walker vezetésével elemzik. Ezek az adatok képezik a kísérlet eredményeinek alapját, melyet a résztvevő szeretők az ingyenesen letölthető mobiltelefonos applikáció letöltésével és a feladatok elvégzésével vagy alátámasztanak, vagy megcáfolnak.

„A Durex Kutatás mobiltelefonos applikáció lehetővé teszi, hogy eddig példa nélküli módon, globális szinten gyűjtsünk adatokat az emberek szexuális élményeiről. Az adatok kiértékelésében szorosan együttműködünk a Durexszel, hogy rávilágítsunk arra, hogy az izgalmi állapot és az élvezet együtt teszik a szexet nagyszerűvé” – nyilatkozta Brendan Walker.

Első hét – Az előjáték élvezete

A Durex Kísérlet első hete az előjáték élvezetessé tételére helyezi a hangsúlyt. A feladatokat annak érdekében állították össze, hogy a szeretők megtapasztalják, hogyan hat az előjáték az egész szexuális együttlétre, átéljék a fokozott érzékiség által nyújtott örömöt, valamint azt, hogy milyen távlatokba emelhetik őket a még intimebb pillanatok.

Az első heti feladatsor arra biztatja a kísérletező szeretőket, hogy árasszák el gőzzel a fürdőszobát. Egy kis csavarral csempésszenek szexualitást egy hagyományos társasjátékba és készítsenek testükről erotikus tervrajzot, hogy kiderítsék, mi izgatja fel őket igazán.

A Durex Szeretők első heti eredményei a következőket mutatják:

  • Adni jobb, mint kapni – a Durex Kísérlet eredményei azt mutatják, hogy szexuális elégedettség 20%-kal nőtt a kényeztető fél javára.
  • A Durex Kísérlet feladatai már az első héten 21%-kal növelték a szexuális elégedettséget a Durex Szeretők körében – a kísérletnek „Az előjáték élvezete” feladatsora a Durex Szeretők szexuális elégedettségét ugyanis 65%-ról 86%-ra növelte.
  • Szórakoztató előjátékra fel! Az előjátékba beiktatott játékok 7%-kal növelték a szexuális elégedettséget – úgyhogy legközelebb érdemes a szójátékot szexualitással fűszerezni, stimuláló sakkot játszani, vagy csokoládés testrajzot nassolni párunk testéről.
  • A Durex Kísérlet jó hírrel szolgál azoknak, akik a zuhany alatt, forró gőzben indulnak csak be igazán, hiszen az eredmények azt mutatják, hogy valóban növeli a szexuális elégedettséget a 15-30 perces közös fürdőzés – de ennél se több, se kevesebb!

Annak érdekében, hogy a szeretők átélhessék a számukra legkielégítőbb szexet, a feladatok kitalálásában a Durex szorosan együttműködik Susan Quilian pszichológussal, aki nemrég publikálta új könyvét A szex öröme címmel. „Nagyon izgalmas feladatnak tartom, hogy világszerte arra ösztönözhetünk párokat, hogy fokozzák a szexuális életükkel való elégedettséget mind fizikai, mind érzelmi értelemben, annak érdekében, hogy a világon mindenkinek fantasztikus szexuális élményekben lehessen része” – nyilatkozta Susan Quilian.

A szakértő tanácsait megfogadva néhány Durex Szerető így nyilatkozott az első hetet követően:

  • „Ez volt az elő olyan alkalom, hogy ennyi időt fordítottunk az előjátékra, és ez nagyszerű volt!”
  • „A fürdőszobai előjáték szó szerint felforrósította a hangulatot.”
  • „Minket a csokoládés testfestés hozott igazán hangulatba.”
  • „Nekem az tetszett a legjobban, hogy új dolgokkal kísérleteztünk. Szexi és forró volt a játék! Egyetlen dolog nem tetszett: hogy állandóan vesztettem!”

A kísérlet második hetében a Szeretők Az érzés fokozására összpontosítanak, mely változatosságra és további kísérletezésre buzdítja a párokat. A harmadik a Kalandos játékok hete lesz, ami kimozdítja a Szeretőket a komfortzónájukból, végül a negyedik héten a Nagy finálé következik, mely az elmúlt hetekben tanultakat egyesíti annak érdekében, hogy megtapasztalják az abszolút érzelmi és fizikai kapcsolatot, valamint azt, hogy mit is jelent számukra a nagyszerű szex.

A Durex Kísérlet feladatait mindenki kipróbálhatja saját hálószobájában is az Androidra és iPhone-ra egyaránt ingyenesen letölthető mobiltelefonos applikáció segítségével, ahol hetente frissülnek az elvégzendő feladatok. Az applikáció méri az izgalmi állapot és az öröm mértékét, így minden feladat teljesítése után megmutatja, hogy milyen közel jár a pár a Durex „édes örömponthoz”. Ezen kívül azok számára, akik még többet szeretnének felfedezni a kielégítő szexuális élettel kapcsolatban, egy sor minifeladat is elérhető az applikáció segítségével.

A világ első Durex Kísérletének eredményei kapcsán érdekes ténymegállapítások látnak napvilágot, melyek arra ösztönöznek mindenkit, hogy szeressék és élvezzék szexuális életüket. Ami pedig még érdekesebb, hogy az eredményeknek köszönhetően megtudjuk majd az igazat arról is, hogy valóban a görögök-e a legjobb szeretők, hogy igaz-e, amit a kutyatulajdonosokról állítanak, hogy mely szakma képviselői a legelégedettebbek, és hogy a szőkék valóban jobban élvezik-e az életet.

A Durex Kísérlet alkalmazás a következő linkeken érhető el:

https://itunes.apple.com/gb/app/durexperiment/id649242454?mt=8&ls=1

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rb.durex.durexperiment

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!