Apaszemmel – Nagy a család, sok a buli

2014. 02. 23.
Szerző: Küttel Dávid
Egy ekkora családban tényleg minden hónapra jut egy jeles nap, évforduló, vagy bármi, ami miatt van ok az ünneplésre. És bizony, mi szeretünk ünnepelni. Nincs felhajtás, nincs semmi rongyrázás, csak együtt vagyunk, beszélgetünk, néha zenélünk, iszunk, eszünk, egyszerűen jól érezzük magunkat.

Ha szüleim testvéreit és az unokatestvéreimet is számolom, ez bizony 52 körüli létszám, de pontos darabszámot nem tudok mondani, mert a húgaim és az unokatesóim közül valaki tényleg mindig babát vár. A szűk családi létszám csak 22! Képzelheti a kedves Olvasó, milyen klassz nálunk ez a „szűk” család egy átlagos lakásban. Ebben az időszakban tele voltunk kerek szülinapokkal, így az alábbiakra jutottam: pályázatot hirdetek a fővárosi kulturális és vendéglátó intézmények körében!

A részletek:

- Évi 6 alkalommal rendezvényhelyszín
biztosítása 50 fő részére (kb. fele-fele arányban felnőttek és gyerekek – ez utóbbi kategóriából általában 3-4 mindig csecsemő).

- Előnyt jelent a minőségi borválaszték, a házi gyümölcsszörp és házi pálinka, illetve az olcsó ár és a barátságos, megértő, alkalmazkodó személyzet.

Fizetés módja barter: negyedévente (mondjuk ünnepekkor) vállalok egy ingyenkoncertet a gyerekeimmel, vagy Györgyivel egy táncházat tartunk.

Az ajánlatokat várjuk az apaszemmel@szimpatika.hu e-mail címre!

Üdvözlettel: egy 91 négyzetméteres, 6 gyerekes magyar apa Zuglóból.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!