Kihirdetjük novemberi Fotózzz! játékunk nyerteseit!

2014. 12. 01.
Szerző: Szimpatika
Novemberi Fotózzz! játékunk lezárult! A közönség szavazatai alapján eldőlt, melyik kép beküldője nyerje a fődíjat, szerkesztőségünk pedig kiválasztotta a legötletesebbnek ítélt fotót. De ne feledd: a játék folytatódik decemberben is!
Rengeteg ötletes és a Szimpatika programhoz, illetve a magazinhoz kapcsolodó pályaművet kaptunk, mi pedig kiválasztottuk a legjobbnak ítélt képeket, hogy aztán olvasóink dönthessenek a végeredményről. A szavazatok száma alapján eldőlt: e havi játékunkat Léránt Enikő nyerte!

Szerkesztőségünk külön díjazta Mati Károly rendkívül kreatív és novemberi cikkünkre reflektáló fotóját.

Ám azoknak sem kell elkeseredniük, akik most nem kerültek be a díjazottak közé, hiszen játékunk folytatódik! Decemberben is várjuk a fantáziadús képeket, de most is fontos szempont lesz, hogy a beküldött pályaműveken szerepeljen magazinunk, illetve a beküldő kedvenc rovata.

Köszönjük a pályázóknak és a szavazóknak a közreműködést.
Gratulálunk a nyerteseknek és a többi kiválasztott fotó készítőjének is!

Decemberben sincs más dolgod, csak Fotózzz!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!