Velünk éljen túl egy infarktust!

Szerző: Szimpatika
Ezzel a címmel rendeznek kardiológiai konferenciát betegek és érdeklődők részére április 17-én a Lurdy Házban, ahol a betegség kialakulásáról, tüneteiről és kezeléséről, a túlélés lehetőségeiről tartanak előadásokat a meghívott szakemberek.
A szokásos szakmai fórumokkal szemben a SzívSN országos betegegyesület kifejezetten az érdeklődők vagy a betegségben érintettek számára rendezi meg a programot - közölték a szervezők az MTI-vel.


A STOP! Szívinfarktus rendezvényen kardiológusok, mentőorvosok és elismert szakemberek tartanak előadást többek közt arról, hogy mi történik újraélesztés után a mentőben, hol találhatók kihelyezett defibrillátor készülékek és hogyan kell ezeket használni, melyek az antitrombotikus kezelés irányelvei, hogyan és miért kerülhet valaki az intenzív osztályra, de szó lesz arról is, hogy mit tehet egy civil egyesület a betegekért, milyen kapcsolatban állnak a szenvedélybetegségek a keringéssel, valamint a kardiológia területének legújabb eredményeiről is hallhatnak előadást az érdeklődők.

További információk és részletes program az esemény plakátján.

Az eseményre regisztrálni a szervezet honlapján lehet.

Forrás: MTI

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!