Jediképző tanfolyam indul!

Szerző: Sallai Ervin
Örömmel tudatjuk az érdeklődőkkel, hogy a tavalyi nagy siker után idén is elindítjuk legnépszerűbb tanfolyamainkat. A telefonos jóslás és a PR-szakreferens szakokon túl 2016-ban lehetőség nyílik kétszemeszteres OKJ-s Jedi-lovag képzésre.

Az alap és az emelt szintű kurzusokon az elméleti oktatás levelező jelleggel zajlik, a gyakorlati órákat pedig hétvégén tartjuk, így minden padavan számára elérhetőek az órák.

A főbb gyakorlati oktatásokon Joda János okleveles tanítómester vezeti be az érdeklődőket a jediség tudnivalóiba. Az alapprogram részeként megtanulják például a gépjárművek mocsárból vagy egyéb nehezített körülmények közül történő kiemelését. Ezt a képességet kiválóan hasznosíthatják a téli Balatonon Hummerek jég alól mentéséhez.

A diákok elsajátítják a fénykard használata mellett a magyaros fényfokos, avagy a fénykarikás ostor kezelését is.

A képzés során a hallgatóknak módjában áll részt venni intenzív vuki nyelvleckéken is. A második szemeszter végére a jelölteknek nem okoz gondot a folyamatos szenvedő igeidő, avagy vukiul mondva az „aaaaaaaarrrrggghhhhhh”, sem a befejezett óhajtó jelen avagy „aaaaaaaaaaaaarrrrrggghhhhhh”.

Természetesen diákjaink hivatásos PÁV III-as jogosítványt kapnak homoksiklóra, űrteherszállítóra és birodalmi lépegetőre is. A rutinvizsga során a jedik megtanulnak lépegetővel rakodófal mellé tolatni és ipszilon fordulóban megfordulni jégmezőn vagy ewok dzsungelben.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén januártól a jelentkezőket csak sikeres felvételi vizsga letétele után áll módunkban fogadni.

Felvételi vizsgafeladatok:

- Alakítson át egy fénykardot lézerblokkolóvá, és menjen végig az M3-as bevezető szakaszán 110 km/h sebességgel anélkül, hogy bírságot kapna.

- Kizárólag a párologtatók bináris nyelvét használva vásároljon a MÁV Keleti pályaudvari nemzetközi jegypénztárában egy retúrjegyet Bécsbe, másodosztályra.

- Sétáljon ki két prémiumkategóriás kapszulás kávéfőzővel a hóna alatt az üzletből úgy, hogy a biztonsági őröknek csak annyit mond: „Nem ezeket a robotokat keresik”.

- Érje el a fénysebességet egy Suzuki Ignis-szel pénteken 16 órakor a BAH-csomópont és az érdi emelkedő közötti szakaszon, a Balaton felé haladó útirányban.

- Hatoljon be az Arató diszkóba észrevétlenül, valamint halláskárosodás nélkül, és a diszkógömböt alakítsa át Halálcsillaggá. Csak egy svájci bicskát és egy kombinált fogót használhat a feladathoz.

A felvételi vizsgán maximális pontszámot elérő jelentkező családfakutatáson vesz részt, ahol megállapítjuk, ki az apja és van-e ikertestvére. Kizáró ok, ha az apa a sötét oldalon dolgozik, például adórevizor, jegyellenőr, parkolóőr vagy próbavásárló.

Remélem sikerült felkelteni a figyelmét. Várjuk OKJ-s Jedi képzésünkön.

Az erő legyen önnel.

Égenjáró Lukács
sk.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!