Az emberiség utolsó éve lesz 2011?

2011. 01. 02.
Szerző: Szimpatika
Egyik előadásában Wakatel Utiw, a maja őslakosok nagykövete azt mondta, a maja naptár utolsó időpontja csak egy csillagászati időszak végét, és nem a világ végét jelenti.  És hozzátette: bolygónkon azért pusztítanak természeti katasztrófák, mert ugyanolyan szennyezett, mint a rajta élő emberek gondolkodásmódja: ha az emberek megtalálják a helyes utat, véget vetnek a háborúknak és a környezetszennyezésnek, akkor a Földdel együtt ők is meggyógyulnak.
Ha valaki, hát ő biztosan tudja. Bár tény, hogy 2012. december 22-én különleges bolygóegyüttállás lesz. Egy Nibiru névre keresztelt bolygó, melyről állítólag már a Sumérok is említést tettek, éppen 2012-ben ér a Föld közelébe. Amikor a 3600 évente visszatérő égitest ideér, a Föld polaritást vált, de az is lehet, hogy megáll a forgásban néhány napra, vagy akár hetekre. Ennek eredményeként vulkánkitörések, cunamik, földrengések és egyéb katasztrófák fognak bekövetkezni, de az is lehet, hogy hirtelen beáll a következő jégkorszak. És nem csupán a maják jósolják mindezt. Létezik egy úgynevezett Web-bot technológia, mely állítólag viszonylag pontosan megjósolta a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat. Valamint a 2001-es washingtoni antrax-támadást, sőt a gazdasági válság kitörését is.


A Web-bot technológia robotprogramokkal vizsgálja a virtuális teret. Kulcsszavakat és azok szövegkörnyezetet vizsgálja. Ezzel több milliárd ember gondolatát gyűjti össze. A Web-botot eredetileg gazdasági előrejelzésekre tervezték, ma már azonban másra is használják. Megalkotói szerint a Web-bot technológiával természeti katasztrófák is megjósolhatók. A technológia legelképesztőbb előrejelzése a történelem végét jósolja 2012-re.

Nem véletlenül!

Hiszen az internetes kommunikáció vizsgálatával sok minden elemezhető gazdasági, katonai, rendőrségi, titkosszolgálati területen kiválóan alkalmazható. És hát minél többen publikálnak az interneten a 2012-es világvége-elméletekről, a robotprogramok annál több olyan adatot találnak, amelyek az emberi gondolatok alapján valóban arra utalnak, hogy 2012-ben eljön a világvége.

Ami pedig a Nasa által felfedezett tizedik bolygót illeti, a Nasa már régen helyesbített, cáfolván ennek a katasztrófát előidéző bolygónak a létezését.

No és az együttállás?  Ez minden évben megtörténik. Még az előrejelzett „tökéletes együttállást" is megtörtént 1997-ben, s mégsem ért véget a világ.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!