Önnél rendben van a szex? Tesztünkből megtudja

Szerző: Szimpatika
Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, az életünkben, kiegyensúlyozott párkapcsolatra, egészséges szexuális életre is szükségünk van. A szexuális élettel kapcsolatos kérdésekre az emberek többsége még önmagának se mindig ad őszinte választ. Ha kíváncsi rá, hogy rendben mennek-e az ágybéli dolgok, válaszoljon őszintén.

1. Sok olyan testrésze van, amelyet megműttetne, hogy máshogy nézzen ki?

Igen - Nem

 

2. Ha váratlanul érné egy erotikus este, visszatartaná-e, hogy nem elég szexis a fehérneműje?

Igen - Nem

 

3.Ha társaságban a szexről van szó, esetleg a genitáliákat meg kell nevezni,  zavarba jön?

Igen - Nem

 

4. Elsősorban azért utál nőgyógyászhoz járni, mert  kínos széttárnia a lábát?

Igen - Nem

 

5. Előfordul, hogy többször is megjátssza az orgazmust, hogy a partnere örüljön?

Igen - Nem

 

6. Elégedett saját orgazmus készségével?

Igen - Nem

 

7. Partnere elegendően változatos szexuális pozíciókat használ szex közben?

Igen - Nem

 

8. Hajlandó-e szexuális játékokra egy stabil partnerrel?

Igen - Nem

 

9. Elfogadhatónak tartja-e segédeszközök használatát a szexben?

Igen - Nem

 

10. Minden szexuális aktus orgazmussal kell hogy véget érjen?

Igen - Nem

 

11. Szexuálisan vonzó, erotikus nőnek tartja magát?

Igen - Nem

 

12. Gyakran észreveszi, hogy akaratlanul is „felszed" egy pasit?

Igen - Nem

 

13. Szokott önkielégítést végezni?

Igen - Nem

 

14.  Most, hogy a szexről volt szó, önkéntelenül összeszorította-e a záróizmait?

Igen - Nem

 

Értékelés pontonként

 

1.

A nők többségének van olyan testrésze, amivel nem elégedett. Ha azonban több olyan területet talál, ami nem tetszik, már el kell gondolkodnia azon, hogy is áll saját testképével. A testünk elfogadása, a testtudatosság a szexuális önbecsülés alapja.

 

2.

Azok a nők, aki elégedettek a testükkel, nem szégyellik magukat az ágyban, fel sem merül bennük, ha egy randi összejön, hogy alkalmas-e intim ruházatuk az estéhez, vagy sem.

 

3.

Azok a nők, akiknek  a szexuális élete hétköznapjaik elfogadható része, képesek megnevezni a genitáliákat, tudnak erről a témáról komolyan is beszélni, anélkül hogy mondandójuk ízléstelen lenne.

 

4.

Az alacsony szexuális önbecsülésű nők kifejezetten kerülik a nőgyógyászt. A többiek sem imádják, de sokkal könnyebben rászánják magukat.

 

5.

A nők életük folyamán többször is „eljátsszák", hogy beteljesült a szexuális aktus. Ez néhány alkalommal teljesen természetes, ám ha mondjuk minden második aktusban színjátékra kerül sor, nincs minden rendben az ágyadban.

 

6.

Az önmagukkal, külsejükkel, partnerükkel és általában az életükkel elégedett nők rendszerint elégedettek saját orgazmuskészségükkel, míg azok, akik nem biztosak saját erotikus vonzásukban, általában gyengének tartják.

 

7.

A kiegyensúlyozott szexuális életet élő párok egymás kielégítésére leggyakrabban mindössze két-három pozíciót használnak. Néha ugyan kipróbálnak új pózokat is, de nem ez a lényeg az együttlétek során.

 

8. A szexuálisan stabil önértékelésű emberek általában nem idegenkednek kipróbálni szexuális játékokat. Azok a nők, akik ezt feltűnően elítélik, esetleg valamely neveltetésükből adódó konfliktust nem oldottak fel.

 

9.

Ha nincs különösebben jó vagy rossz véleményed a segédeszközök használatáról, valószínűleg egészségesen viszonyulsz a szexhez. Mindig árulkodó, ha valaki túl hevesen vet el dolgokat. Vagy ellenkezőleg túlságosan ragaszkodik hozzájuk

 

10.

A kiegyensúlyozott szexuális életű emberek minden gond nélkül képesek elfogadni azt is, hogy ha egy szeretkezés az egyik vagy a másik fél részéről orgazmus nélkül ért véget. A gyenge szexuális önértékelésű pároknál az orgazmus kötelező „teljesítmény".

 

11.

A kiegyensúlyozott, boldog nők súlyuktól, testi adottságaiktól függetlenül szexuálisan vonzónak találják saját magukat is.

 

12.

A megfelelően egészséges szexualitású emberek olykor nehezen találnak megfelelő - tehát  stabil - partnert. Az ingatag önértékelésűek szexuális játszmájukhoz keresnek társat, így nekik akár könnyebb is lehet kapcsolatot építeni.

 

13.

Azok a nők is szoktak maszturbálni, akiknek megfelelő partnerük van, de ennek nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget, míg azok, akik bajban vannak a szerelemmel, sokszor megvetik, elutasítják az önkielégítést.

 

14.

A stressz a testünkben izomfeszülés formájában jelentkezik. A legerőteljesebben a vállöv, az állkapocs és a záróizmok területe raktározza a feszültséget. Ha a kérdések során felhalmozódott önben a stressz, az valószínűleg a záróizmok területén érhető tetten.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!