A magyarok elégedettek azzal, ahogyan partnerük kényezteti őket

Szerző: Szimpatika
A Durex vadonatúj kutatási eredményei  azt bizonyítják, hogy a szeretet a legszebb ajándék, amit párjának adhat az ember. A kutatásában 36 országból 29 000 ember vett részt, köztük 500 magyar, 2011 szeptemberében. 35 országban online, Nigériában pedig személyes interjúk segítségével.

A magyar nők 80%-a, valamint a férfiak 70%-a szerint a szexuális kapcsolat érzelmi vonatkozásai – mint szeretet, tisztelet, biztonságérzet – a hölgyek számára sokkal fontosabbak – derül ki a Durex friss nemzetközi kutatásából.

A válaszadó magyar hölgyek túlnyomó többsége (92%) egyetért abban, hogy a szex érzelmileg közelebb hozza őket partnerükhöz. Ugyanakkor szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen 91%-uk szerint a magyar férfiak odaadóak.

Jó hír az is, hogy a magyarok élen járnak párjuk boldoggá tételében, ugyanis a férfiak 85%-a, míg a nők 89%-a véli úgy, hogy partnere remekül tudja kényeztetni őt.

„Jó látni, hogy a szerelem és szex tekintetében a magyar férfiak helyesen állnak a dolgokhoz” – nyilatkozta az eredmények kapcsán Krassovics Miklós, a Durex kategóriamenedzsere. „Ettől függetlenül a fejlődési lehetőségek tárháza határtalan, és talán a legtalálóbb üzenet ezzel kapcsolatban az, hogy semmiképpen se hanyagoljuk el párkapcsolatunk érzelmi oldalát.”

 

„A pároknak azt tudom tanácsolni, hogy legyen a kapcsolatuk szerves része a kommunikáció, a testi közelség és az intimitás. Néha például egy nyugtató, érzéki masszázs is segíthet abban, hogy mindkét fél további értékes, közös élményekkel gazdagodjon” – mondta Erős Erika, pszichiáter.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!